Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

1 HISA - Jaz

<< < (51/55) > >>

Princes:
Tea, malo čudno ampak resno vprašanje, kateri planeti na ASC moškega  nakazujejo oz. potrjujejo, da nekdo nosi brado in lase daljše od običajne dolžine, skoraj do pol vratu?

Pred seboj imam karto moškega, ki ima ASC v dvojčkih, vladar Merkur je v Škorpjonu v 6.h. in tvori aspekt trigona z Marsem na osi 2. hiše v Raku; kvadrat z Uranom v Levu na osi 4. hiše, kvadrat s Kironom v Ribah v 10.hiši (takoj za MC - 2 st.) in seveda kvadrat z MC v Ribah.

Ne vidim iz tega, ali je že tu kaj odločilnega?

Tea:
Uh Princes, jaz vedno tako težko berem samo iz napisanega. Ko vidim celo karto mi je pa vse jasno.

No, vodna znamenja slovijo po poraščenosti, prav tako znamenje Leva. To nama že kaže;  poleg tega pa Uran doda svoje in neobičajno.

Princes:

--- Quote from: Tea on March 31, 2008, 02:53:52 PM ---Uh Princes, jaz vedno tako težko berem samo iz napisanega. Ko vidim celo karto mi je pa vse jasno.

No, vodna znamenja slovijo po poraščenosti, prav tako znamenje Leva. To nama že kaže;  poleg tega pa Uran doda svoje in neobičajno.

--- End quote ---

Tea, vem, da je naboljše, če vidiš karto.

Sonce ima v Škorpjonu na 1.st. in sicer v konjukciji z Neptunom (7st.) in to mislim, da je to (Neptun). Ne vem, nekje sem prebrala, da je za brke pokazatelj, če je Neptun na ASC.

Tea:
Uh, tudi jaz imam sonce v škorpijonu pa neptuna zraven ..... brkata žena  ;D ;) :o Ma, se hecam.

Ja, seveda .... voda /pri njemu je vsega na kubik/

Neptun bolj zaradi maskiranja. Zanimivo je, da veliko kozorogov nosi brke ali brado /nasprotno kompatibilno znamenje rib/

Princes:

--- Quote from: Tea on March 31, 2008, 03:09:07 PM ---Uh, tudi jaz imam sonce v škorpijonu pa neptuna zraven ..... brkata žena  ;D ;) :o Ma, se hecam.

Ja, seveda .... voda /pri njemu je vsega na kubik/

Neptun bolj zaradi maskiranja. Zanimivo je, da veliko kozorogov nosi brke ali brado /nasprotno kompatibilno znamenje rib/

--- End quote ---

Tea, dobra je ta z brki ;D. Da, ti povem, da ta gospod za hobi piše knjige, sicer nisem še nobene prebrala, tako da o tematiki ne vem. V realnem svetu je pa vse nekaj drugega ;D. Vladar 3. hiše je sonce. Mislim, da to dualnost naznanjuje ravno ASC v dvojčkih.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version