9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pozabi, mislim da vem...
Ammmm brezglavo zaljubljenost pri kateri ne veš niti kako ti je ime... Nekaj takega kot sem že doživljala pred cca 10/11 leti ... pa kdaj prej tudi. Tole ni to. Je prijateljstvo, ples, simpatičnost. Nikakor nekaj neptunsko/plutonskega. No vsaj iz moje strani ne
hehe zanimivo... na današnji dan 2 točna aspekta T :So in T :So
... sem potem ponoči imela prebliske. Samo sem študirala, da pač če je to okoli tiste osebe ni tako kot si predstavljam. Torej je še vedno možnost, da gre za čisto tretjo osebo na katero ne bi niti pomislila? ...
Quote from: Tejka on November 26, 2010, 05:54:20 PMhehe zanimivo... na današnji dan 2 točna aspekta T :So in T :So To pa je vročekrvna zadeva
Quote from: Tejka on November 25, 2010, 08:06:04 AM... sem potem ponoči imela prebliske. Samo sem študirala, da pač če je to okoli tiste osebe ni tako kot si predstavljam. Torej je še vedno možnost, da gre za čisto tretjo osebo na katero ne bi niti pomislila? ...Opažam, da se ženske nasprotnega spola na veliko ukvarjate s prebliski in pomisleki ter kombinirate ideje s predstavami o možnostih glede oseb...
Quote from: Jernej on November 26, 2010, 07:57:40 PMQuote from: Tejka on November 25, 2010, 08:06:04 AM... sem potem ponoči imela prebliske. Samo sem študirala, da pač če je to okoli tiste osebe ni tako kot si predstavljam. Torej je še vedno možnost, da gre za čisto tretjo osebo na katero ne bi niti pomislila? ...Opažam, da se ženske nasprotnega spola na veliko ukvarjate s prebliski in pomisleki ter kombinirate ideje s predstavami o možnostih glede oseb... Samo tiste s poudarjenim ali 12 hišo