Author Topic: Progresivna karta članov foruma  (Read 131498 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: Progresivna karta članov foruma
« Reply #180 on: August 21, 2009, 11:04:00 AM »
Veš kaj punca, ampak to me pa žalosti, ko berem, da drugim pišeš diplome in .... Pa kaki študentje so to in bodoči dipl..... Katastrofa.

Sicer pa dekle, problem imaš v sebi, glede tvoje samopodobe in občutka manjvrednosti, ki ga pa kompenziraš tako, da drugim dokažeš tvojo vrednost s pisanjem in znanjem.
Veš, če bi se bolj spoštovala, bi tem, ki ti plačajo za to, enostavno rekla ne, ker je to tvoje avtorsko delo in bi se ti morala podpisati spodaj ne nekdo drugi. To je isto, kot da bi meni napisala knjigo, z njo požanjem uspeh, ti pa v zakulisju gledaš in nimaš nič od tega, razen mojega plačila tebi za knjigo. Vse ostalo je pa moje, žal.
Razmisli malo na to temo ;)

Princes, te podpiram v tvojem razmišljanju.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline bilka

• Mojster
« Reply #181 on: August 21, 2009, 11:04:53 AM »
Veš kaj punca, ampak to me pa žalosti, ko berem, da drugim pišeš diplome in .... Pa kaki študentje so to in bodoči dipl..... Katastrofa.

Sicer pa dekle, problem imaš v sebi, glede tvoje samopodobe in občutka manjvrednosti, ki ga pa kompenziraš tako, da drugim dokažeš tvojo vrednost s pisanjem in znanjem.
Veš, če bi se bolj spoštovala, bi tem, ki ti plačajo za to, enostavno rekla ne, ker je to tvoje avtorsko delo in bi se ti morala podpisati spodaj ne nekdo drugi. To je isto, kot da bi meni napisala knjigo, z njo požanjem uspeh, ti pa v zakulisju gledaš in nimaš nič od tega, razen mojega plačila tebi za knjigo. Vse ostalo je pa moje, žal.
Razmisli malo na to temo ;)

ah, se tega presneto dobro zavedam  :-\

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #182 on: October 05, 2009, 04:11:55 PM »
Eno vprašanjce. Niti nisem tako daleč z znanjem (in še veliko mi manjka), pa me firbec daje. Gledam svojo karto s tranziti in progresijami in zgleda, kot da se je progresiran Saturn "premaknil" v 3. hišo ??? Je to možno in kaj to pomeni?
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #183 on: October 05, 2009, 04:19:08 PM »
Eno vprašanjce. Niti nisem tako daleč z znanjem (in še veliko mi manjka), pa me firbec daje. Gledam svojo karto s tranziti in progresijami in zgleda, kot da se je progresiran Saturn "premaknil" v 3. hišo ??? Je to možno in kaj to pomeni?

TEA:
http://www.astro-star.net/splosno/saturn.htm

Tretja hiša nam kaže, kakšen je proces učenja pri vsakem posamezniku. Tu ne gre le za najzgodnejše šolanje, ampak za vse šolanje, ki zahteva logični način učenja, to je zbiranje najrazličnejših informacij in njihovo povezovanje na nižjih logičnih nivojih. To je domena leve polovice možganov.

Mentalni ego si krepimo tudi s pogovori in komunikacijo. Zato sem spadajo naši bližnji sorodniki, bratje, sestre. To so ponavadi ljudje, s katerimi najbolj zgodaj v življenju enakopravno komuniciramo. Od njih se učimo in z njimi se primerjamo.

S tranzitom Saturna v tretjo hišo moramo priznati sebi lasten odnos do okolja. Okrepiti si moramo samozavest in se lotiti tem, pri katerih smo najbolj sposobni pisati, govoriti, potovati. Moramo poskrbeti, da imamo stabilen način razmišljanja, relativno trdne miselne vzorce in vidne rezultate. Ko tranzitni Saturn vstopi na področje tretje hiše, potegne črtno tam, kjer smo najbolj narejeni in kjer se najbolj sprenevedamo. Zato so lahko težave in se od bližnjega okolja poskušamo ločiti, tako da gremo drugam. Imamo težave s pošto, potovanji, na nek način opozorimo da smo in da imamo določene govorne spretnosti.
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #184 on: October 12, 2009, 01:20:02 PM »
Madoniš. No ja učimo se učimo :)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #185 on: October 12, 2009, 02:00:42 PM »
Madoniš. No ja učimo se učimo :)

Tejka, ti imas toliko veselja in zelje za znanje astrologije, bi bilo morda najboljse, da gres v astroloski tecaj in potem preko prispevkov porocas o napredku ...
Vcasih se s pretiranimi vpr lahko samo zmedemo.
Lp
 ang:
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #186 on: October 12, 2009, 02:09:10 PM »
Bi z veseljem, pa trenutno žal ne gre. Zato pa tečnarim z vprašanji, ki mi skačejo po glavi, ko študiram karte  ;)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #187 on: January 19, 2010, 04:42:33 PM »
Sem danes odprla svojo progresirano karto. Tako za hec, ker o progresijah še ne vem kaj dosti. V oko mi je padla zabasana 9. hiša. Venera, Mars, Merkur, Sonce, Kiron :o Očitno je res skrajni čas, da se zbrcam k učenju ;D
Progresirani Saturn pa se je premaknil v 1. Res ne vem kaj sem prejšnjič gledala (verjetno tranzitnega, ki mi je takoj po premiku v 3. snel rožnata očalca in pokazal kdo je v resnici moj bratec :-\)
No takole nekako zgleda moja progresirana karta danes

Zdaj grem pa matematiko ven zvlečt hahaha ;D
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #188 on: January 20, 2010, 09:46:10 AM »
Sama jemljem sekunadrne progresie bolj kot notranjo dinamiko.

Tranzit je tisti ki sproži zadevo. Kajti tranzit je dejstvo /usoda/ Progresija je naš noranji duševni razvoj in je pogojen z izbirami in odločitvami.

Progresija je prepoznavanje sveta z stališča svoje lastne "notranje optike" če hočeš. Torej je to le tvoje mnenje ... ali misel o tem kdo in kaj si.........in kaj so drugi v tvojem življenju.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #189 on: January 20, 2010, 10:15:44 AM »
Super razlaga Tea. Štekam. Vse je v natalni, samo je treba zadevo prebrat in naštudirat, tukaj se pa meni fejst zatika. Se trenutno ubadam z mojima 4. in 2. hišama, ker je pač to tisto kar me trenutno najbolj teži, pa ne pridem prav daleč. Pravzaprav ne pridem nikamor, če smo odkriti ;D
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #190 on: January 20, 2010, 12:38:51 PM »
Super razlaga Tea. Štekam. Vse je v natalni, samo je treba zadevo prebrat in naštudirat, tukaj se pa meni fejst zatika. Se trenutno ubadam z mojima 4. in 2. hišama, ker je pač to tisto kar me trenutno najbolj teži, pa ne pridem prav daleč. Pravzaprav ne pridem nikamor, če smo odkriti ;D

No potem se boš lahko pridružila na tečaju interpretacije, ki bo v kratkem organiziran na gorenjskem  :D
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #191 on: January 20, 2010, 04:03:37 PM »

No potem se boš lahko pridružila na tečaju interpretacije, ki bo v kratkem organiziran na gorenjskem  :D
Pridem in bo zneslo, če mi je le namenjeno :)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #192 on: January 20, 2010, 04:44:02 PM »

jaz se prijavljam že sedajle,  ang:

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #193 on: January 21, 2010, 07:07:46 AM »
Super punce ....... :-*
www.Astro-Star.net

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #194 on: April 05, 2010, 07:56:30 PM »
hm vidim da se je meni kar par planetov aktiviralo v progresijah oz . P saturn konj saturn,P pluton konj pluton,P jupiter konj jupiter.neptunpa še kakšno stopinjo pa bo tudi delal konj z mojim natalnim neptunom,aja pa uran se mu kar pridruži kmalu,vau vidim da mi ne dogaja kar tako so se mi ativiralistvari za podelat al kako ;)