Author Topic: Progresivna karta članov foruma  (Read 131503 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: Progresivna karta članov foruma
« Reply #225 on: November 18, 2010, 07:26:21 AM »
moja P  :Lu je na koncu  :Sk in sredi januarja 2011 prestopi v znamenje  :st... in tudi vstopi v 3. hišo...upam in verjamem, da bom lahko malo zadihala po tem težkem obdobju čiščenja, dajanja in opuščenja. Se nadejam več gibanja, potovanj, komunikacij in optimizma ter lahkotnosti.  :)

Taja še vedno bo v 4 hiši

Glede na to, da bo tudi T saturn prešel v 3 .... a se nameravaš selit v tujino?

zdaj pa ne vem, kaj naj gledam...po progresivni karti vidim sredi januarja 2011  :Lu ( v bližini  :NE ) v 3 hiši  ::), v 4 hiši pa  :Ma. razen, če ne gledam prave karte..

Se veselim novih lekcij  :Sa ( če že morajo biti  :D ), ker me :Sa v 2. hiši kar pošteno stiska za vrat.ali bolje rečeno za denarnico... A tranzit  :Sa skozi 3. hišo bi tudi lahko nakazoval možnost selitve...v tujino..kje to vidiš, Tea? Progresivna  :Lu v  :st nakazuje pogostejša potovanja v vseh oblikah, morda celo selitev v tujino...ko bo prešla v  :ko bom pa spet gagala od dela  ;D

Želje, plani za selitev v tujino so, a ni se mi še odprla takšna ponudba, ki bi bila boljša kot to, kar imam tukaj. Sem  :de , a kljub mojemu avanturizmu, ne bom naredila takšnega pomembnega premika brez glave.  Zaenkrat delamo v obratni smeri...zaenkrat Slovenija, potem pa naprej...ko bo pravi čas, se bo odprla ugodna varianta v tujini in jaz jo bom uspela prepoznati kot takšno. Zaupam v to.

Jap, samo je 4 hiša

pa še v študij se nameravam spet "zaleteti"  ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #226 on: November 18, 2010, 07:28:45 AM »
kako se pa čuti prehod progresivnega asc iz enega znamenja v drugega....trenutno je še na 29° 36 strelca..ampak se počasi poslavlja in bo prišel v kozoroga ???
zabremzal me kot da sem padla  iz 100 km/h na 1,5km/h

Tole pa lahko tut jst potrdim.

Progresirano ASC sem v  :ko in me bremza vse skupi. Da ne omenjam seveda  :Sa in učenja potrpežljivosti.  ::)

Pa še bolj zaprtega tipa sem postala kot ponavadi, ker sem zelo odkrite sorte, odkar se mi je pa asc prestavil v  :ko, sem pa nekoliko bolj zaprtega tipa ratala...

Saša a lahko pripneš spodaj:

radix /natal/ progresije in tranziti

da bom lahko kaj komentirala

hvala

Pripopano  ;)

S mi je zdelo Saša heheh tole kar si napisala ni PAS ali pa vsaj ne v odločilni meri. P se ponavadi dogajajo suptilno in skrito, ne tako opazno.

Tvoja zadržanost je zadnja tri leta pogojena z prehodom P Lune v Kozlu /no zdaj je že v vodnarju/ vendar je sovpadala s prehodom T Saturna preko tvojih planetov v Devici,  MC zdaj preko sonca in Merkurja obenem pa je T Pluton na tvojem P AS /to je zadržanost/ in seveda kvadrira tvoje Sonce in Merkurja ......Definitivno pa resnost daje prehod t Saturna preko 10 hiše v smislu kariere in družbenega statusa.

Potem se ji bo status spremenil, ne? Sej kot vem pikiraš na redno službo, ne?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #227 on: November 18, 2010, 07:29:17 AM »
moja P  :Lu je na koncu  :Sk in sredi januarja 2011 prestopi v znamenje  :st... in tudi vstopi v 3. hišo...upam in verjamem, da bom lahko malo zadihala po tem težkem obdobju čiščenja, dajanja in opuščenja. Se nadejam več gibanja, potovanj, komunikacij in optimizma ter lahkotnosti.  :)

Taja še vedno bo v 4 hiši

Glede na to, da bo tudi T saturn prešel v 3 .... a se nameravaš selit v tujino?

zdaj pa ne vem, kaj naj gledam...po progresivni karti vidim sredi januarja 2011  :Lu ( v bližini  :NE ) v 3 hiši  ::), v 4 hiši pa  :Ma. razen, če ne gledam prave karte..

Se veselim novih lekcij  :Sa ( če že morajo biti  :D ), ker me :Sa v 2. hiši kar pošteno stiska za vrat.ali bolje rečeno za denarnico... A tranzit  :Sa skozi 3. hišo bi tudi lahko nakazoval možnost selitve...v tujino..kje to vidiš, Tea? Progresivna  :Lu v  :st nakazuje pogostejša potovanja v vseh oblikah, morda celo selitev v tujino...ko bo prešla v  :ko bom pa spet gagala od dela  ;D

Želje, plani za selitev v tujino so, a ni se mi še odprla takšna ponudba, ki bi bila boljša kot to, kar imam tukaj. Sem  :de , a kljub mojemu avanturizmu, ne bom naredila takšnega pomembnega premika brez glave.  Zaenkrat delamo v obratni smeri...zaenkrat Slovenija, potem pa naprej...ko bo pravi čas, se bo odprla ugodna varianta v tujini in jaz jo bom uspela prepoznati kot takšno. Zaupam v to.

Jap, samo je 4 hiša

Tea, misliš natalno 4 hišo? Potem mi je jasno, jaz sem gledala progresivno karto  ::)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #228 on: November 18, 2010, 08:29:11 AM »
Progresivno karto lahko sicer gledaš samostojno, vendar pa ti bo odgovore o dogajanju dala le v kombinaciji z tranzitno.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #229 on: November 18, 2010, 09:36:52 AM »
Progresivno karto lahko sicer gledaš samostojno, vendar pa ti bo odgovore o dogajanju dala le v kombinaciji z tranzitno.

logično seveda,povezovanje, vedno povezovanje  ;) hvala Tea  :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #230 on: November 18, 2010, 10:01:37 AM »
torej, če  P  :Sa prehaja 12. hišo natalne karte, se tudi dogaja čiščenje enako kot pri T  :Sa

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #231 on: November 18, 2010, 10:19:41 AM »
Uf madoniš tole je pa cel spis za predelat.

Ja za "študij" razmišljam in ja kot vedno je problem ali je to res pravo zame...  ::) Sem smotana 100 na uro okoli tega ;D

Za tole P :Lu  :kon  :NE me samo zanima ali jo lahko drugače "skompenziram". Glede na to, da se itak nobena zaljubljenost v mojem življenju še ni lepo končala, zakaj bi se tokrat in zakaj zaboga bi potem sploh dopustila, da se zgodi (sploh, če že prej vem da bo slab konec) ??? ;D

Ostalo bom še popoldan malo bolj prebrala, komentirala in še kaj dopisala, šibam ... (pišuka P :Lu je še daleč od :ko, pa sem že vsa bizi, kaj šele bo :o)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline pikica53

• Uporabnik
  • **
« Reply #232 on: November 19, 2010, 08:51:25 PM »

Ja za "študij" razmišljam in ja kot vedno je problem ali je to res pravo zame...  ::) Sem smotana 100 na uro okoli tega ;D

Za tole P :Lu  :kon  :NE me samo zanima ali jo lahko drugače "skompenziram". Glede na to, da se itak nobena zaljubljenost v mojem življenju še ni lepo končala, zakaj bi se tokrat in zakaj zaboga bi potem sploh dopustila, da se zgodi (sploh, če že prej vem da bo slab konec) ??? ;DOstalo bom še popoldan malo bolj prebrala, komentirala in še kaj dopisala, šibam ... (pišuka P :Lu je še daleč od :ko, pa sem že vsa bizi, kaj šele bo :o)

sorči Tejka, samo moje mnenje, a me je čist zbodlo tole tvoje negativno razmišljanje  :(, ja res je, da se tako  izognemo morebitni  bolečini...a naučimo se ne nič  ;),zamudimo priložnosti  ::),  kaj pa če je tokrat zaljubljenost lahko en mal drugačna, lepa, tista ta prava in jo na ta način razmišljanja zamudiš  :P.... sicer pa tko in tko veš, da je to samo tvoj pogled na temo- občutek?.... zakaj si ne zaupaš.......astrološko bodo pa dekleta povedala....

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #233 on: November 19, 2010, 09:49:57 PM »
kako se pa čuti prehod progresivnega asc iz enega znamenja v drugega....trenutno je še na 29° 36 strelca..ampak se počasi poslavlja in bo prišel v kozoroga ???
zabremzal me kot da sem padla  iz 100 km/h na 1,5km/h

Tole pa lahko tut jst potrdim.

Progresirano ASC sem v  :ko in me bremza vse skupi. Da ne omenjam seveda  :Sa in učenja potrpežljivosti.  ::)

Pa še bolj zaprtega tipa sem postala kot ponavadi, ker sem zelo odkrite sorte, odkar se mi je pa asc prestavil v  :ko, sem pa nekoliko bolj zaprtega tipa ratala...

Saša a lahko pripneš spodaj:

radix /natal/ progresije in tranziti

da bom lahko kaj komentirala

hvala

Pripopano  ;)

S mi je zdelo Saša heheh tole kar si napisala ni PAS ali pa vsaj ne v odločilni meri. P se ponavadi dogajajo suptilno in skrito, ne tako opazno.

Tvoja zadržanost je zadnja tri leta pogojena z prehodom P Lune v Kozlu /no zdaj je že v vodnarju/ vendar je sovpadala s prehodom T Saturna preko tvojih planetov v Devici,  MC zdaj preko sonca in Merkurja obenem pa je T Pluton na tvojem P AS /to je zadržanost/ in seveda kvadrira tvoje Sonce in Merkurja ......Definitivno pa resnost daje prehod t Saturna preko 10 hiše v smislu kariere in družbenega statusa.

Potem se ji bo status spremenil, ne? Sej kot vem pikiraš na redno službo, ne?

Ja res je, Jane.  :)
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #234 on: November 21, 2010, 09:21:13 AM »

Za tole P :Lu  :kon  :NE me samo zanima ali jo lahko drugače "skompenziram". Glede na to, da se itak nobena zaljubljenost v mojem življenju še ni lepo končala, zakaj bi se tokrat in zakaj zaboga bi potem sploh dopustila, da se zgodi (sploh, če že prej vem da bo slab konec) ??? ;DOstalo bom še popoldan malo bolj prebrala, komentirala in še kaj dopisala, šibam ... (pišuka P :Lu je še daleč od :ko, pa sem že vsa bizi, kaj šele bo :o)

sorči Tejka, samo moje mnenje, a me je čist zbodlo tole tvoje negativno razmišljanje  :(, ja res je, da se tako  izognemo morebitni  bolečini...a naučimo se ne nič  ;),zamudimo priložnosti  ::),  kaj pa če je tokrat zaljubljenost lahko en mal drugačna, lepa, tista ta prava in jo na ta način razmišljanja zamudiš  :P.... sicer pa tko in tko veš, da je to samo tvoj pogled na temo- občutek?.... zakaj si ne zaupaš.......astrološko bodo pa dekleta povedala....

Mogoče res Pikica, pa vseeno... Če že vnaprej vem, da bo bolelo zakaj sploh rinit tja. Verjetno si  :kv in konec zgrešila ;)
Ta čas T Neptuna, ki je vladar tvoje 9 hiše dela lep aspekt na MC /kar govori da se tozadevno lahko spremeni tvoj status v študenta - med drugim/

Jasno že iz karte je, da se sploh težko odločiš kaj bi pravzaprav študirala  Roll Eyes Roll Eyes

Poleg tega je T Uran vstopil tudi v 9 hišo in na tem poročju bo zahteval premik in spremembo. Glede na to, da je na Merkurju vemo v kakšno smer /sprememba v načinu razmišljanja glede študijskega področja/

To nam potrjuje še T Jupiter /kot je že Cvetka povedala/ in optimistično podpira/

Seveda pa tudi T Saturna preko 3 hiše ..... pojdi se učit!

Že letim, samo upam da sem tokrat izbrala tisto pravo, ker se mi zdi, da bi me sicer čez nekaj let T :PL znal kar krepko oklofutat skupaj s T  :Sa:kv na  :So tam iz 6. hiše ... ;D

Tale moja  :ri  :Ve v 8. mi zna zakuhat štale ja,... resno se sprašujem kako ji zadostit na drugačen način. T  :PL :kv :Ma pa se ponovi... Ja pišuka Poldek no, pa sem bila cela vesela, da ga bo konec. Porkaš pa še Rx gibanje >:(

Torej tema teh dveh mesecev bo prispevala da bo šla nečemu novemu nasproti ...... kar pa se tiče bolj kot ne varnosti /saturn bo tudi na N Luni/, P Luna pa v kvadratu na Merkur /kje bom dobila denar in na kakšen način bom zagotovila osnoveno življenje/ ........... ali bom tam kamor grem varna ipd..........
ali pa kje bom denar, za nadaljevalni študij.........

Eh torej nič novega. Finance in varnost sta itak tema (z obema naglasoma) mojega življenja se mi zdi ::)

Pa sem upala, da bo ponoven T :U :kon :Me prinesel kakšen (tokrat malo daljši) "katapult" v tujino na dopust  ;D Bom danes pridna in preštudirala kaj bi mi še lahko tole prineslo.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #235 on: November 21, 2010, 04:31:19 PM »
Če se nekdo rodi z  :Ve:rak, temu oz njej je pomembna družina, v ljubezni, pričakuje vdanost partnerja, tudi sam ni ravno nek skalec čez plot. Kaj se zgodi, ko ji progresirana  :Ve vstopi v  :Le kaj začnejo kar naenkrat koketirati in osvajati ali ostane tista temeljna rakovska energija vseeno prisotna?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #236 on: November 21, 2010, 09:35:16 PM »
Temeljna energija ostane ......... seveda se doda nova. Koliko bo in na kakšen način pa bodo dodali drugi prehodi. Mogoče osvajalski ali neosvajalski Mars in pozicija 5 hiše oz. vladarja 5 /morebitne progresije in tranziti/
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #237 on: November 22, 2010, 07:17:20 AM »
torej, če  P  :Sa prehaja 12. hišo natalne karte, se tudi dogaja čiščenje enako kot pri T  :Sa

drži ali ne, Tea  ::)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #238 on: November 22, 2010, 07:22:39 AM »
torej, če  P  :Sa prehaja 12. hišo natalne karte, se tudi dogaja čiščenje enako kot pri T  :Sa

drži ali ne, Tea  ::)

V sekundarnih progresijah se Saturn skoraj da ne premakne. Seveda je pomembno kadar se premakne iz 11 v 12 hišo. Sicer Saturn v progresijah ni tako pomemben, predvsem pa ne toliko kot tranzitni, ki je okvir dogajanja za tekoči čas
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #239 on: November 22, 2010, 07:59:12 AM »
Če se nekdo rodi z  :Ve:rak, temu oz njej je pomembna družina, v ljubezni, pričakuje vdanost partnerja, tudi sam ni ravno nek skalec čez plot. Kaj se zgodi, ko ji progresirana  :Ve vstopi v  :Le kaj začnejo kar naenkrat koketirati in osvajati ali ostane tista temeljna rakovska energija vseeno prisotna?

Energija se spremeni, govorim iz svojih izkušenj ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.