Uf madoniš tole je pa cel spis za predelat.
Ja za "študij" razmišljam in ja kot vedno je problem ali je to res pravo zame...
Sem smotana 100 na uro okoli tega 
Za tole P
me samo zanima ali jo lahko drugače "skompenziram". Glede na to, da se itak nobena zaljubljenost v mojem življenju še ni lepo končala, zakaj bi se tokrat in zakaj zaboga bi potem sploh dopustila, da se zgodi (sploh, če že prej vem da bo slab konec) ???
Ostalo bom še popoldan malo bolj prebrala, komentirala in še kaj dopisala, šibam ... (pišuka P
je še daleč od
, pa sem že vsa bizi, kaj šele bo
)
sorči Tejka, samo moje mnenje, a me je čist zbodlo tole tvoje negativno razmišljanje
, ja res je, da se tako izognemo morebitni bolečini...a naučimo se ne nič
,zamudimo priložnosti
, kaj pa če je tokrat zaljubljenost lahko en mal drugačna, lepa, tista ta prava in jo na ta način razmišljanja zamudiš
.... sicer pa tko in tko veš, da je to samo tvoj pogled na temo- občutek?.... zakaj si ne zaupaš.......astrološko bodo pa dekleta povedala....
Mogoče res Pikica, pa vseeno... Če že vnaprej vem, da bo bolelo zakaj sploh rinit tja. Verjetno si

in konec zgrešila

Ta čas T Neptuna, ki je vladar tvoje 9 hiše dela lep aspekt na MC /kar govori da se tozadevno lahko spremeni tvoj status v študenta - med drugim/
Jasno že iz karte je, da se sploh težko odločiš kaj bi pravzaprav študirala Roll Eyes Roll Eyes
Poleg tega je T Uran vstopil tudi v 9 hišo in na tem poročju bo zahteval premik in spremembo. Glede na to, da je na Merkurju vemo v kakšno smer /sprememba v načinu razmišljanja glede študijskega področja/
To nam potrjuje še T Jupiter /kot je že Cvetka povedala/ in optimistično podpira/
Seveda pa tudi T Saturna preko 3 hiše ..... pojdi se učit!
Že letim, samo upam da sem tokrat izbrala tisto pravo, ker se mi zdi, da bi me sicer čez nekaj let T

znal kar krepko oklofutat skupaj s T

v

na :So tam iz 6. hiše ...

Tale moja

v 8. mi zna zakuhat štale ja,... resno se sprašujem kako ji zadostit na drugačen način. T

pa se ponovi... Ja pišuka Poldek no, pa sem bila cela vesela, da ga bo konec. Porkaš pa še Rx gibanje

Torej tema teh dveh mesecev bo prispevala da bo šla nečemu novemu nasproti ...... kar pa se tiče bolj kot ne varnosti /saturn bo tudi na N Luni/, P Luna pa v kvadratu na Merkur /kje bom dobila denar in na kakšen način bom zagotovila osnoveno življenje/ ........... ali bom tam kamor grem varna ipd..........
ali pa kje bom denar, za nadaljevalni študij.........
Eh torej nič novega. Finance in varnost sta itak tema (z obema naglasoma) mojega življenja se mi zdi

Pa sem upala, da bo ponoven T

prinesel kakšen (tokrat malo daljši) "katapult" v tujino na dopust

Bom danes pridna in preštudirala kaj bi mi še lahko tole prineslo.