Author Topic: Progresivna karta članov foruma  (Read 131507 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Progresivna karta članov foruma
« Reply #195 on: April 06, 2010, 07:18:47 AM »
progresije se štejejo samo osebni planeti  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #197 on: May 18, 2010, 03:38:11 PM »
Emmmmmm .... mene pa tole zanima :)

Progresirana Luna je v Biku v 11. hiši in na 26°... oh ja, v konjunkciji z Algolom.
Kaj lahko pričakujem?

Natalno je sicer v 11. v Ovnu in pa v trigonu z venero in Jupitrom ....
Pa tudi v tranzitih imam zanimivo dogajanje ... T Uran prihaja na N Luno ... bodo spremembe, a :)

Offline klarus

• Mojster
« Reply #198 on: July 22, 2010, 02:34:41 PM »
kako se pa čuti prehod progresivnega asc iz enega znamenja v drugega....trenutno je še na 29° 36 strelca..ampak se počasi poslavlja in bo prišel v kozoroga ???
zabremzal me kot da sem padla  iz 100 km/h na 1,5km/h
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #199 on: July 23, 2010, 07:36:00 AM »
Emmmmmm .... mene pa tole zanima :)

Progresirana Luna je v Biku v 11. hiši in na 26°... oh ja, v konjunkciji z Algolom.
Kaj lahko pričakujem?

Natalno je sicer v 11. v Ovnu in pa v trigonu z venero in Jupitrom ....
Pa tudi v tranzitih imam zanimivo dogajanje ... T Uran prihaja na N Luno ... bodo spremembe, a :)

Nekoliko težav z grleno čakro.
Ja spremembe na čustvenem /tud t  :PL ni daleč/
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #200 on: October 17, 2010, 04:48:20 PM »
Malo me je firbec matral, kakšni aspekti so bili na dan ko se je rodil moj sine. Obe progresirana in tranzitna luna delata z natalno ekzakten aspekt. Bi bil lahko to povod za porod?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #201 on: October 18, 2010, 08:06:45 AM »
Seveda ... luna je pri teh rečeh zelo pomembna
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #202 on: October 18, 2010, 08:13:15 AM »
Pismo, samo so pa teli tranziti tako natačni, da je prav neverjetno, točno 0 orbisa  :o Pismo se bom specializirala za napovedovanje rojstev, se bodo v bolnicah lahko zorganizirali  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #203 on: October 18, 2010, 08:14:36 AM »
Pismo, samo so pa teli tranziti tako natačni, da je prav neverjetno, točno 0 orbisa  :o Pismo se bom specializirala za napovedovanje rojstev, se bodo v bolnicah lahko zorganizirali  ;D

A vidi vidi, zdej vem, koga spraševat, ko bom noseča, kdaj bom rodila  :D
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #204 on: October 18, 2010, 08:16:58 AM »
kako se pa čuti prehod progresivnega asc iz enega znamenja v drugega....trenutno je še na 29° 36 strelca..ampak se počasi poslavlja in bo prišel v kozoroga ???
zabremzal me kot da sem padla  iz 100 km/h na 1,5km/h

Tole pa lahko tut jst potrdim.

Progresirano ASC sem v  :ko in me bremza vse skupi. Da ne omenjam seveda  :Sa in učenja potrpežljivosti.  ::)

Pa še bolj zaprtega tipa sem postala kot ponavadi, ker sem zelo odkrite sorte, odkar se mi je pa asc prestavil v  :ko, sem pa nekoliko bolj zaprtega tipa ratala...
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #205 on: October 18, 2010, 08:19:22 AM »

A vidi vidi, zdej vem, koga spraševat, ko bom noseča, kdaj bom rodila  :D

Ma seveda, še kaj drugega če boš hotela  :)

Moja astro karta

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #206 on: October 18, 2010, 09:19:18 AM »

To je dokaz, da luna najbolj deluje tam, kjer natalno je in če luna predstavlja materinstvo in je v solarju in progresijah na istih stopinjah, potem sigurno napove en tak pomemben dogodek.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #207 on: November 06, 2010, 07:59:25 PM »
Študiram, če moja karta trenutno (in nasploh) podpira čiščenje starih grehov v smislu nekončane šole, pa imam kompletno blokado. Bi šla narest izpite za veterinarskega tehnika (mogoče celo študij veterine nekoč). Po današnjem dnevu na kliniki lahko z zagotovostjo trdim, da je to pa res tisto, kar bi z veseljem počela   :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #208 on: November 06, 2010, 09:23:07 PM »
Študiram, če moja karta trenutno (in nasploh) podpira čiščenje starih grehov v smislu nekončane šole, pa imam kompletno blokado. Bi šla narest izpite za veterinarskega tehnika (mogoče celo študij veterine nekoč). Po današnjem dnevu na kliniki lahko z zagotovostjo trdim, da je to pa res tisto, kar bi z veseljem počela   :)

Bom zapisala tisto, kar vidim jaz (pa vzemi z rezervo, ker si tole upam zapisat od tega petka) : zdaj zdaj bo T  :J zakorakal čez 9 H: ali ni to idealna priložnost za tak korak?  ang:

Offline Tangera

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #209 on: November 14, 2010, 08:52:06 PM »
Živjo Tejka,

Tudi jaz bi rekla, da je dobra priložnost, glede na tranzit  :J čez 9.h, poleg tega gre tudi čez  :Me, ki je v deveti in boš razmišljala o tem, pa hkrati je merkur , vladar tvoje 2H, ki govori o vsakodnevnem delu. Kar mi odvrača misel o študiju, je v natalki postavljen jupiter, ki je sicer naravni vladar 9H, je pa v tvoji natalki v kvadratu na  :So v 9H in še v 12H-kjer ne ve točno, kakšno filozofijo bi izbral., bi rekla, da boš bolj ostedotočena na tematiko tvojih najbližjih-  :Sa v 3H, ki pride jan.2011 v konj. s  :PL, pa  :Lu in IC jem. predvsem se boš ukvarjala z domačimi okoliščlinami (mamo  :Lu) pa P :Lu imaš v 5H, kar pomeni, da bi se lahko spraševala o pomembnosti in odnosu tudi do svojih otrok, kar se ne sklada s tvojimi vrednostami (ker dela kvadrat na  :Ve:ri v 8 H). Poleg tega T :Sa hkrati dela opozicijo na tvojo 9H-kar pomeni, da ti bo to oteženo, oz boš zelo težko to naredila, ker oponira tudi sonce v 9H, pa P :Ve in P :Ma.

Šele zdaj sem ugotovila, da moram najbrž za dokončanje šole gledati 5H in ne 9H, ker gre za srednjo šolo, a ne?
Bom še malo pogledala. Tole bolj z rezervo za vzet, ker se šele učim, tko da tudi pri meni rezerva... ;
Danijela