Taja,
hvala za tvoj odgovor, si mi navedla toliko podatkov, da bom imela za par tednov dela. Kar se tiče, ali je čas za trden, resni odnos, lahko povem le to, da sem imela dosedaj samo nekaj kratkotrajnih, neresnih vez, katere sem vedno sama prekinila ( strah, kontrola?) - tale Dvojček, ki mi je letos dal vetra, je bil prvi fant, s katerim sem imela odnos, v katerega sem se res predala s čustvi in ne preračunljivo, z razumom in z neko željo, da bi si ustvarila dolgoročen, kvaliteten odnos. Zato je bil pa padec tako trd. Ko sem gledala najino primerjalno karto, je tam kup aspektov, ki govorijo o karmičnem odnosu in iz tega instinktivno ujemanje in prepoznavanje potreb drug drugega. verjetno sem se zato z njim takoj počutila varno, domačo in nisem imela potebe po maski, igri - kot je to običajno pri flirtanju oz. vsaj na začetku veze.
Napisala si mi, naj pogledam vladarja hiše po vrsti, kar bi mi lahko dal odgovor, če je čas že zrel za trdno partnersto. Mi lahko to malce razložiš, tega ne razumem.
Napisala si tudi, da bo T Uran delal lep sekstil na P Marsa in da se zna zaplesti, ko bo v kvadratu na natalnega Marsa? Kdaj naj bi bilo to? Tudi Januarja 07? Sumim ( moja intuicija ), da se bo bivši fant iznenada pojavil z idejo, da je razčistil bla,bla...ali bi bila lahko to moja preizkušnja trdnosti? Saj sem sedaj odločena ( po velikem šoku septembra in žalovanja v oktobru ter soočanja s sedanjosto v novembru in sedaj ), da je potrebno naprej, saj s človekom, ki me je kot osebnost razočaral, ne morem graditi na prihodnosti.. Se lahko to zgodi? Me bo Saturn, ki gre po isti poti nazaj v 12. hišo preverjal na enak način, koliko sem se naučila prej?
P Merkur, ki menja znamenje bo pa kdaj sedel na N Uran? Ali pa mi povej prosim, koliko orbisa se dovoljuje pri tem aspektu ( konjinkcija, predvidevam ) pri tranzitih? Da bom ready za vpliv, če je to sploh možno? Se mi zdi, da si vnaprej malce pogledamo tranzite, progresije in nato živimo življenje in pozabimo na to, kar smo preučili...ko pa se nam zgodi nekaj, pa za nazaj razrešujemo, kaj in zakaj se je to zgodilo? Vsaj pri meni je tako...sicer pa življenje ne bilo zanimivo, mar ne? Če bi to bilo tako, bi jaz tega Dvojčka, že ko sem ga sploznala odslovila...v stilu, ja ja potem mi boš pa nogo dal v septembru in bi oba veliko izgubia, mar ne?
Tea, prosim te še za tvoje pojasnilo...zdaj pa grem na delo, da preučim svoje križe in težave, ki me še čakajo

Lep večer še naprej, T.