Lep pozdrav,
imate novo članico na tem zanimivem forumu, ki sem ga pravkar odkrila. Sama se že od nekdaj zelo zanimam za astrologijo, čeprav sem amaterka na tem področju. Letos na svoji koži ( trdo ) čutim tranzitni Saturn, ki se mi sprehaja preko 12. hiše ( kjer imam natalno Venero ) , preko ASC. in še čakam na prehod ( v letu 2008 ) preko Sonca, ki ga imam v 1. hiši. Letos junija sem se po doooolgih letih spet zaljubila, noro zaljubila in padla brez glave, z odprtim srcem v vezo in to ravno takrat, ko je tranzitni Saturn prehajal mojo natalno Venero ( čeprav naj bi Saturn zapiral, a očitno sem bila pripravljena na lekcijo z Dvojčkom, ki so vedno v odnosih predstavljali vse, čemur sem se vedno izogibala - odpreti sem se morala čustveno - to je moja razlaga ). Imela sva se krasno, čustva so pri obeh rastla, rastla in nato bum

-septembra pa sem butnila na realna tla, ko se je fant(Dvojček) umaknil in se do sedaj še vedno vede v stilu - imel bi distanco, bodiva prijatelja, dokler pri sebi ne razčistim, nisem še pripravljen na resno vezo, bil bi pa z mano. V glavnem - popolnoma vse bi on diktiral, kako in kaj

A pustimo to. Veza je septembra razpadla menda zato ( v astrol.smislu ), ker je tranzitni Uran, ki se nahaja v moji 7. hiši , ki dela opozicijo z mojim natalnim Soncem in ga je 3x prešel in pa ker se okrog moje progresirane Venere ( v Devici ) dogajajo mrki. Ker o tem ne vem skoraj nič, bi prosila za kakšno dodatno pojasnilo, kakšen vpliv dajejo MRKI v takšni poziciji. Glede na to, da vplivajo na Venero, se verjetno to najbolj tiče mojega ljubezenskega področja. Ali nujno vplivajo negativno v smislu ločitev, razvez, razhajanj - ali pa mogoče tudi v smislu novih vez, srečevanj ipd... Glede na to, da sem videla , da se bo še celo naslednje leto dogajali mrki na osi Devica/Ribi - ali se mi lahko zgodi, da ustvarim novo vezo oz. če jo, ali pride potem nujno do razpada? Tranzitni Saturn je spet RX in se spet vrača nazaj po moji 12. hiši - ali si pravilno razlagam, da gre ponovno preverjati ( me bo postavil v iste položaje, situacije, z istimi ljudmi), koliko sem se naučila in če se nisem nič ali malo, me čaka ista lekcija? Kar slutim, da zadeva s tem /bivšim fantom še ni končana in da me še čaka lekcija... ??? Rojena sem 3.9.69 v Sl. Gradcu ob 4.23
Lepo se zahvaljujem za vaše znanje