Author Topic: Progresivna karta članov foruma  (Read 131580 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Progresivna karta članov foruma
« Reply #60 on: November 09, 2006, 10:18:03 AM »
Zaspana, ni neumnih vprašanj.
Mogoče mi astrologi mislimo, da vsi rzumejo tudi osnovne stvari. Vendar se je tudi črk treba naučiti, da znamo brati.
Zato le sprašuj.  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #61 on: November 13, 2006, 03:59:58 PM »
 ;)

evo bom še jaz malo opisala svoja občutja ob določenih tranzitih...
Zadnje čas zalo čutim T plutona v opozicijo z mojo N venero  >:( Uf tole mi je zelo tožko, kadar pritisne...takrat sem zelo pesimistična, ne vem kaj bi sama s seboj, ali bi se nekam zaprla pa počakala, da mine ali kaj...so to kar močne energije zame, ga zelo čutim, plutona mislim...Tako zelo močno je, da moram vse ven iz sebe dat, se zjokat, povedat...Je pa en dan bolj močno, potem pa je nekaj časa čisto OK, pa sept prime...pa tako naprej...bo še kar nekaj časa pluton objemal mojo venero. Pojavili so se mi dvomi glede mojega izvoljenca...najbolj smešno je to, da je zelo OK. človek in ga imam zelo rada...Lahko pa je to tudi posledica mojega T saturna v moji polni 7. hiši  :-\.
Ne vem še točno kako vpliva sekstil T saturna na moj stelij / sonce, luna, venera/4/5 hiša  ???.
Imam pa jupitra tam gori v 9. hiši, res je, da me astrologija kar vleče zadnje čase, samo ker je ne znam se nekaterih stvari kar malo bojim, kot naprimer T saturna, na mojega N saturna, saturnov povratek...tam nekje leta 2009  ;)
Bomo že dali vse čez ;D :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #62 on: November 13, 2006, 04:49:35 PM »
T Saturna imaš potem verjetno v sekstilu? na tvoj stelij, to pa ne more biti slabo. Najbrž boš definirala svoj odnos /tudi do svojega notranjega partnerja/.

www.Astro-Star.net

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #63 on: November 13, 2006, 07:59:04 PM »
 ;) če, je to to, bom zelo vesela, ker teli dvomi v tem času, ko se nameravam poročiti (16.06.2007) in ko si delava, ustvarjava prvi najin dom, niso čisto nič dobrodošli...samo zmedo delajo v moji glavi.
Rabim malo pozitivnih afirmacij, pa bom tudi tole rešila in razčistila sama s seboj  ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #64 on: November 13, 2006, 08:51:37 PM »
Kdo vama je računal datum?
www.Astro-Star.net

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #65 on: November 14, 2006, 07:54:17 AM »
;)

evo bom še jaz malo opisala svoja občutja ob določenih tranzitih...
Zadnje čas zalo čutim T plutona v opozicijo z mojo N venero 

>:VERJETNO JE TRANZIT PLUTONA NA VENERO PRECEJ ČRN SCENARIJ NA VENERO. PRI NEKATERIH VZBUDI LJUBOSUMJE, PRI DRUGIH EKSPERIMENTIRANJE V LJUBEZNI, POSESIVNOSTI IN PODOBNO.

Lahko pa je to tudi posledica mojega T saturna v moji polni 7. hiši  :-\.
TO PA NA VSAK NAČIN. SATURN PREVERI PRI VSAKEM SVOJEM TRANZITU KAKŠEN JE ODNOS. ČE NI IZ PRAVEGA TESTA VEZO RAZBIJE, ČE PA JE ODNOS DOBER, GRE KLJUB TEŽAVAM NAPREJ IN OSTANE ŠE BOLJ TRDEN.
Ne vem še točno kako vpliva sekstil T saturna na moj stelij / sonce, luna, venera/4/5 hiša  ???.
NO TO TI DAJE TRDNOST IN DISCIPLINO, ZATO BOŠ VERJETNO ZDRŽALA.
Imam pa jupitra tam gori v 9. hiši, res je, da me astrologija kar vleče zadnje čase, samo ker je ne znam se nekaterih stvari kar malo bojim, kot naprimer T saturna, na mojega N saturna, saturnov povratek...tam nekje leta 2009  ;)
SATURNOV POVRATEK SIGURNO ŠE BOLJ POKAŽE IZ ČESA JE STKAN ODNOS.
Bomo že dali vse čez ;D :D NA VSAK NAČIN, SATURN ŽELI DISCIPLINO IN POTRPEŽLJIVOST. ČE IMAŠ OBOJE, SE LAHKO NADEJAŠ, DA TI BO USPELO. ŽE SAM NATALNI SATURN V 7.HIŠI KAŽE PERFEKCIONISTIČEN ODNOS DO PARTNERJA, ZATO VERJETNO KDAJ VIDIŠ TEŽAVO V ODNOSU, DRUGI PA NA TO NE BI REAGIRALI.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #67 on: November 14, 2006, 10:30:49 AM »
V letu 2008 računaj na T Urana, ki bo delal veliki križ:
Opozicija mars saturn, kvadrat Luna, Sonce, Venera  in kvadrat Neptun ...  Seveda pa bo z druge strani takrat dela tudi križ T Saturn, le da bo ta na Marsu in Saturnov povratek.
Poleg tega imaš sedaj P Luno v dvojčkih. Ponavad se ne svetuje poroka, oz. resna zveza.
Tvoja natalna venera je retro, torej se šteje prihaja iz stopinje 26 - drugo leto si še pod opozicijo T Plutona nanjo. In seveda T Plutona ti bo naredil še kvadrat na P Mars.

No toliko

www.Astro-Star.net

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #68 on: November 14, 2006, 11:27:45 AM »
Hvala Tea,

no upam, da bodo tudi kakšni sekstili in trigoni, ki mi bodo pomagali prehoditi tole kar me čaka  ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #69 on: November 14, 2006, 11:35:53 AM »
No, jaz ti vsekako želim veliko dobrega na življenjski poti.  :)
www.Astro-Star.net

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #70 on: November 14, 2006, 11:40:09 AM »
 ;) Hvala tea  :-*...vse se zgodi z določenim enim namenom..
Je pa težko, ko vsaj približno veš, da te čakajo težki časi...

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #71 on: November 22, 2006, 09:13:52 AM »
;) Hvala tea  :-*...vse se zgodi z določenim enim namenom..
Je pa težko, ko vsaj približno veš, da te čakajo težki časi...

Ja Sonk, zaupaj v dobro, vedi, da se res vse zgodi z namenom, vsa razmerja so nam dana točno toliko časa, dokler iz njih ne potegnemo točno tisto, kar smo se morali naučiti in vedi, da pod saturnovimi tranziti obstanejo skupaj samo tiste veze, ki so stkane iz močnega materiala, sicer gre veliko vez narazen.

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #72 on: November 22, 2006, 11:50:39 AM »
 ;) jaz upam, da sva oba tako močna, da po letu ali 2 letih zakona ne bova šla narazen...bova že nekako tole dala skozi...bova morala...pa karkoli že pride. Sigurno bodo tečni dnevi, v to ne dvomim, ampak pa saj sem preživela saturna na moji luni, soncu in veneri v 4/5 hiši, pa stem, da je delal tudi kvadadrta na saturna v 7. hiši...pa če me sedaj vprašaš, je bilo takrat obdobje, ko sem točno vedela kaj želim...ampak, ko je bil saturn na moji veneri sem pa z mojim bodočim možem začela hodit  :D, tako, da bomo že progurali tole, jaz verjamem vase in v Miha  :)

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #73 on: November 22, 2006, 12:55:42 PM »
tako, da bomo že progurali tole, jaz verjamem vase in v Miha  :)

;DSuper, s pozitivnimi mislimi naprej, tko je tudi pravilno.

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #74 on: November 22, 2006, 02:29:54 PM »
 ;) Hvala Lunca...
se učim astrologijo vzeti, kot nekaj kar mi lahko pomaga, da sem prej pripravljena.
Zato verjamem, da mi bodo vsi teli kavdrati prinesli predvsem nekaj več dela na sebi in s tem posledičn tudi na področju partnerstva...kar pa je spet nekaj zelo dobrega. Tako ali tako mi že sama polna 7. hiša v natalu pove, da mi partnerstvo veliko pomeni, razni tranziti čez te planete, pa me bodo naučili in spodbudili k temu, da bom samo še izboljšala odnos do tistega, kar še ni čisto OK. - spet dobra stvar.
Vsi kvadrati, opozicije me dobo prisilili v to, da nekaj naredim, sekstili, trigoni, pa mi bodo pomagali uresničiti vse kar želim  :D No tako nekako se jaz učim razmišljati o astrologiji in svoji natalni karti.
Sicer se nima smisla učiti astrologije, če vidiš samo slabe stvari...