Author Topic: Progresivna karta članov foruma  (Read 131546 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Progresivna karta članov foruma
« Reply #30 on: October 17, 2006, 08:19:40 AM »
No, takole .... iskala sem datum in moram rečt, da glede na tvoje aspekte v karti je bilo to kar težko.
Kajti motil me je T Neptun, ki ti v naslednjem obdobju dela kvadrat na Luno.
Luna = dom, varnost, Neptun pa to razkraja, jemlje, odplavlja.

Če bi šla v takem aspektu v nakup stanovanja, verjamem, da če drugega ne, bi imela težave z vodo, vlago itd...... Po vsej verjetnosti bi morala računati s kakšno renovacijo kopalnice, hihi.

Čas, ko T Neptun spusti luno je april 2008. Gledava čas po mlaju in še kolikor toliko pred polno luno, torej da je faza rastoče lune, zato da novosti lahko zaživijo.

15. april 2008

Ne bi zdaj pisala, če pa boš datum upoštevala, ti seveda napišem zakaj tako in kaj to pomeni.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #31 on: October 17, 2006, 08:25:21 AM »
Sorry Tea, meni vse karte iste delujejo  :-[

Ufff jej pol pa slabo kaže. Midva sva pa aro že dala  :(  Ja drugače je pa ta stanovanje brez kopalnice, tako da verjetno renovacija res ne uide hi, hi.

Hmmm jaz bi DEFINITIVNO še počakala, vendar je naš bik po horoskopu in kar nori z glavo skozi zid, ker mu je stanovanje zelo všeč, upam lahko samo, da ma on kaj boljše položaje v karti. :o Prepričat ga pa ne bom mogla, da pustiva to še nekaj časa pri miru.

Hvala Tea! 
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #32 on: October 17, 2006, 08:31:02 AM »
Ja, tako je to. Nikoli ne veš zakaj je kaj namenjeno. Če kopalnice ni, potem sta rešila kvadrat Neptuna z Luno, hihi.

Konec koncev pa stanovanje lahko renovirata, pa potem prodata. Mlada sta, kje pa piše, da morata ostati tukaj.

Upajmo, da ima on ugodnejše aspekte. Tebi Saturnov kvadrat z Luno ne kaže, da bi šlo z krediti dobro skozi.

Držim pa pesti  :D
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #33 on: October 17, 2006, 08:39:34 AM »
Hehe važno, da smo en kvadrat rešili  ;D Eden po eden, pa jih kmalu ne bo več  :)

No Tea le fejst drži pesti, če ne bo treba sorodnike aganžirat, da vskočijo pri kreditu, kar si pa res ne želim. Pa verjetno se bo ravno to zgodilo  :)

Hvala še enkrat!
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #34 on: October 17, 2006, 08:42:48 AM »
Ni kaj Jane, če pa kredit lahko najemaš po 19. novembru pa toliko bolje.
www.Astro-Star.net

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #35 on: October 17, 2006, 01:42:53 PM »
Tea nisem vedla za sinovo poškodbo in me je firbec matral, če bi se  iz tercialnih progresij kaj videlo, ker drugače res nima posebnih pokazateljev za poškodbo. Trojan navaja dober trigon z merkurjem, vendar ni videl po teriaalnih progresijah kvadrata med saturnom in merkurjem. Saturn, mars in pluton padejo v 8 hišo, mars v kvadratu s soncem in luno, ki sta v konjukciji v kozrorogu (saturn) in tudi ASC na 28 stopinji kozoroga. Jupiter, ki ga pa varuje pa je v sekstilu tako s soncem kot z luno.
Drugače iz natalne karte pa bi rekla, da luna v dvojčku kaže tiste prste, s katerimi ima vedno težave, vendar v natalu je luna v trigonu z merkurjem.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #36 on: October 23, 2006, 12:41:47 PM »
Lunca hvala.
Jaz ne uporabljam teh progresij.

Ja, luna trigon Mekur ... lepa postavitev. Torej v natalu se te zadeve ne vidijo. Bo treba po arabskih točkah mogoče malo pogledat, mogoče se bo vzorec pojavil tam.
www.Astro-Star.net

Offline bilka

• Mojster
« Reply #37 on: November 06, 2006, 12:12:05 PM »
ok tea, lepa hvala za odgovor pri natalni karti. bom pa zdaj poskusila s progresivno. upam, da sem dala dobro karto, ker sem mela kar nekaj težav, da sem našla odkljukala vse to. sem šla po tvojih navodiliih, ki si jih dajal v prejšnjih postih.
pa da povem: ta forum je res zelo zanimiv in poln koristnih informacij.

in še moja karta:
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?nhor=1&nho2=1&btyp=52&mth=gr&hsy=0&zod=&add=18&add=19&add=20&sday=6&smon=11&syr=2006&rs=&orbp=&cid=7ipfileGApXRa-u1159786045&lang=e&gm=a1&ast=

Lp,
Estera

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #38 on: November 06, 2006, 01:48:39 PM »
Estera

Prosim te, če poskusiš ponovno. Pod izbiro si izberi opcijo:
NATAL, PROGRESIJE IN TRANZITI /to vse troje mora biti/

dobiš karto, kjer je v sredi kroga natalna karta, zunaj kroga pa so zelene progresije in redeče tranziti.

Hvala.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #40 on: November 06, 2006, 02:24:23 PM »
Zdaj pa ja. Vidiš, kar se ni v tranzitih opazilo, se lepo vidi v sektundarnih progresijah. Sekundarne progresije so notranji okvir razvoja osebe, torej lahko govoriva o tvoji učni poti. Da gre ravno za partnerstvo je jasno, kajti P luna je v tehtnici in tudi v 7 hiši, ki označuje partnersko področje
/preberi na Astro-star.net/. Vsekakor so ti odnosi pomembni, da se je zapletlo, je bilo "krivo" to, da je P Luna sedla na Saturna, ki je povedal ali je to zate ustrezno ali pa ne. V vsakem slučaju je bilo zate dobro, čeprav si občutila ti to kot veliko napetost.
T Urana je namreč v kvadratu na tvojega P Merkurja, s tem v tvoj način razmišljanja prihaja revolucija, živčna stanja, nepričakoven besedne reakcije ali pa umiki v kuhanje mule.

Mislim pa, da ti največ preglavic dela Progresirani ascendent, ki se je dotaknil Kirona.
Natalni AS kaže našo osebnost, ki jo kažemo svetu. To je tisti del osebnosti, ki ji rečemo tudi "maska", ki jo želimo predstaviti drugim v taki ali drugačni obliki. Ko se AS premika v progresijah, menja znamenja in se dotika določenih planetov, potem nastanejo tudi velike spremembe v naši osebnosti, ki jih opazijo ljude, s katerimi imamo opravka. Vsekakor P AS kaže novo osebnostno dojemanje, ki je pri tebi prežeto s Kironom /preberi si o planetu na moji strani/, ki označuje neko rano v lastni osebnosti oz. pri tebi, ker gre za 2 hišo - gre za odnos do lasntega telesa, lastne vrednosti in vrednot, ki jih postavljaš v ospredje v odnosu do drugih.

Za partnerstvo pa nič ne skrbi. Počakaj na Saturnov povratek, pa bo vse v redu. Še prej pa ti bo lunin povratek dobro del.

www.Astro-Star.net

Offline bilka

• Mojster
« Reply #41 on: November 06, 2006, 02:29:30 PM »
ja kaj naj rečem. najprej itak ful hvala za analizo, ki pa je točna. saj ne morem verjet. čisto me bereš.
brez skrbi naj bom torej?
tak informativno - kdaj pa sta lunin in saturnov povratek?
pa lepo se imej.
Estera

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #42 on: November 07, 2006, 11:41:52 AM »

tak informativno - kdaj pa sta lunin in saturnov povratek?

Saturnov povratek je vedno okrog 29-30 leta starosti. Takrat tranzitni saturn pride na točko natalnega saturna in odvisno, kako je le ta natalni saturn aspektiran,odigra svojo vlogo, ki ti jo narekuje v življenju. Tvoj natali saturn je v 7 hiši, hiši partnerstva, zato želiš verjetno precej perfekcionističen odnos do partnerstva. Blokade na tem področju pridejo prav zato, ker saturn preverja naš odnos in v kolikor stoji na trhlih tleh, se odnos pod njoegovim aspektom prekine, to pa zato, da se lahko vzpostavi nov, boljši.

Offline bilka

• Mojster
« Reply #43 on: November 07, 2006, 11:47:32 AM »
hvala vam za vse odgovore. ful ste prijazni. sem pa ugotovila, da bom rabla kar neke inštrukcije glede vsega tega. sem vidla, na tejini strani, da ima individualne ure. bom kar premislila, kdaj mam čas in jo poklicala...
kak dolgo se pa vi že intenzivno ukvarjate s temi stvarmi?

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
« Reply #44 on: November 07, 2006, 07:21:22 PM »
upam da je prava karta..-......

sedaj pa me zanima, ce ima seveda kdo cas in voljo in ce se seveda to da ven razbrat, da mi malo razlozi kako bo pa kaj z mojo solo. Namen imam do septembra dipl..... potem pa z oktobrom startati na novi fakulteti.... pa me zanima, ce bom na ta fax sprejeta. Pa zanima me se, kaj druzga k pa ljubezen, kaksno bo kaj stanje na tem podrocju.....

najlepsa hvala in lep vecer vsem skupaj :-*