Author Topic: Progresivna karta članov foruma  (Read 131557 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Progresivna karta članov foruma
« Reply #15 on: October 06, 2006, 05:20:31 PM »
Pa spet prilepil natalno  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #16 on: October 06, 2006, 06:09:51 PM »
Uh sem kamen.  Pravzaprav sem vse, razen ene vrstice na astro.com izpolnil.  Pa še ta je bila ta glavna:)
http://www.nenavadno.com/progresivnakarta.gif

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #17 on: October 09, 2006, 09:16:45 AM »
Glavno tematiko Andres, sem ti že prej odgovorila. Sedaj samo še tranzite:

- tranzitni Saturn gre preko AS in v 1 hišo:
 OBLIKOVANJE PRISTOPA DO ŽIVLJENJA

Ascendent in prva hiša predstavljata človekovo rojstvo, njegov prihod na svet. Rojstva so po svojih oblikah zelo različna, pač odvisno od znamenja in planetov s katerim se rojevamo. Vsako rojstvo je izvirno, prav tako pa tudi posameznik. Ascendent predstavlja tudi posameznikov odnos do sveta, ki je podlaga za graditev osebnosti.

Ascendent in prva hiša pa sta v povezavi z fizičnim videzom človeka in prav človekova zunanjost je navadno prvi stik, ki ga dobimo pri srečanju z novim človekom.

Ascendent je zunanja oseba, s katero se predstavimo in to drugi na nas najprej vidijo, je maska, obrambni mehanizem, zunanja lupina in vtis, ki ga pustimo na sočloveku. Ko tranzit Saturna prehaja preko ascendenta pomeni novo rojstvo zunanje podobe človeka, kar pa vpliva tudi na naše notranje bitje. Zato je tranzit Saturna izredno močan je predstavlja preporod (važno je, kako smo se na to pripravili v 12.hiši). Vedno nas postavi pred vprašanje: ali je to naš pravi stil in nas nauči prepoznati nek lastne način predstavljanja. Stare stvari odpravi, predvsem tiste, ki so bile narejene (umetne). Človek spremeni lasten pogled na svet in začne spoznavati, kaj mu je pomembno, tranzit Saturna pa poskrbi, da se to poglobi (rečemo: obleka naredi človeka, manire pri moškem, ličenje in frizura pri ženskah). Ko Saturn tranzitira preko prve hiše je zelo pomembna tudi sedma hiša, ker se moramo tam pogosto nečemu odpovedati. Partnerstvo v takem tranzitu večinoma doživi umik

V OKTOBRU sekstil na Marsa in sektil na Jupitra, pa seveda konj. na Merkurja.

Saturn konjunkcija Merkur: Tranzit Saturna na Merkurja (boga komunikacije) prinese opredelitev naših mnenj, zavemo se kaj smo in pokazati moramo svoje misli. Pogosto se pojavi nek preizkus, ki ga čutimo kot usodnega. Naloge si sami nalagamo, čistimo um, razum in se sprašujemo, na kakšen način smo sposobni razmišljati in komunicirati. Primeren čas je za študij, ali podobne miselne napore, človek pa postane resnejši.

Saturn sektil Mars: V tranzitu Saturna k Marsu, se sprašujemo ali smo sposobni izpostaviti sebe in tvegati, ali smo jasni do svojih zahtev in do okolja, ali smo sposobni boriti se za svoje vrednote, ki jih življenje ima za nas, ali se borimo tako kot do sedaj, ali bomo zavzeli novo taktiko. Saturn pravi Marsu: discipliniraj se! Potrebno je doseči neko ravnovesje na energijski ravni in počasi napredovati. Delati je treba počasi in vstrajno in vprašati za nasvet preden se kaj odločimo.

Saturn sekstil Jupiter:v  času tranzita k Jupitru pride na površje naša filozofska usmeritev, opredelitev naše moči optimizma in domišljije, ugotovimo, da ni več vse mogoče in možno. V naše življenje pride nekakšna streznitev. Potrebno je zavestno ustvarjati notranje ravnovesje. Lahko bi v tem času prišlo do pomembnih odločitev in koristnih sprememb.

T Uran gre v 8 hišo:
Tranzit Urana v osmi hiši se dotakne našega razumevanja o skupni lastnini, ki jo imamo z našim partnerjem /tudi poslovnim/ in odnos do nje. Tukaj gre za spremembe in le s težka se takrat vzpostavlja nek trden odnos. Osma hiša predstavlja tudi najglobje človekove krize, pa tudi prebliske o ezoteričnemu razumevanju sveta. Tranzit Urana prihaja do nas v obliki sunkov, nenavadnih prebliskov idej, ki vedno predstavljajo neko višje razumevanje sveta v katerem živimo.

T Jupiter preko 4 hiše govori o širitvi v domu in ukvarjanje z zadevami doma

T Neptun je še v 6 hiši - govori o večji zdravstveni občutljivosti

PROGRESIJE:
16. oktobra imaš Marsov povratek. To je znak o velikih spremembah, novih gibanjih, novih načrtih itd. Super tole Andres.

Ravno ta mesec imaš tudi Luno na Jupitru, kar tudi kaže o nečem dobrem in tvojem dobrem počutju, optimizmu itd...

P Mars in P Merkur sta že v odhajanju iz občutljivih točk, torej bodo stvari šle bistveno bolje, kot v preteklih 2 letih.

P Venera je na 5° škorpe, kar ti daje posebno erotično privlačnost. Hmmmmm

Ja fajn ....
Pri vlaganjih se ne prenagli Andres, to pa resno mislim.  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #18 on: October 09, 2006, 05:09:32 PM »
Najlepša hvala za tole  Tea.  Glede komunikacij, ki si jih poudarila opažam, da bo pri meni oktobra polno nekih sestankov v vzezi s šolstvom in nadzora šole.   Že nocoj ob 17:30 menjam predsednika odbora, ker bo odsoten, ponovno tak sestanek pride v sredo ob 16 uri, ravno tako je simboličen sestanek v četrtek ob  20 uri. In še na en sestanek z mestom me lahko pokličejo.   Omenila si tudi 16.10.  Zanimivo, da sem že pred 14. dnevi najavil AGT za ta dan zvečer.  Pričakujem tudi kakšen razgovor za službo, morda že ta teden. 

Sicer pa hvala za napotke o (ne) vlaganju.  Že mesec dni mislim kako in kaj, nekaj sem sicer tudi zamudil, zato relevantno izgubil, vendar tako je to videti danes, sem pa v času odločanja ravnal pravilno.

T Uran gre v 8 hišo:
Tranzit Urana v osmi hiši se dotakne našega razumevanja o skupni lastnini, ki jo imamo z našim partnerjem /tudi poslovnim/ in odnos do nje. Tukaj gre za spremembe in le s težka se takrat vzpostavlja nek trden odnos. Osma hiša predstavlja tudi najglobje človekove krize, pa tudi prebliske o ezoteričnemu razumevanju sveta. Tranzit Urana prihaja do nas v obliki sunkov, nenavadnih prebliskov idej, ki vedno predstavljajo neko višje razumevanje sveta v katerem živimo.

T Jupiter preko 4 hiše govori o širitvi v domu in ukvarjanje z zadevami doma

T Neptun je še v 6 hiši - govori o večji zdravstveni občutljivosti

PROGRESIJE:
16. oktobra imaš Marsov povratek. To je znak o velikih spremembah, novih gibanjih, novih načrtih itd. Super tole Andres.

Ravno ta mesec imaš tudi Luno na Jupitru, kar tudi kaže o nečem dobrem in tvojem dobrem počutju, optimizmu itd...

P Mars in P Merkur sta že v odhajanju iz občutljivih točk, torej bodo stvari šle bistveno bolje, kot v preteklih 2 letih.

P Venera je na 5° škorpe, kar ti daje posebno erotično privlačnost. Hmmmmm

Tole s prebliski mi sploh ni tuje.  Mislim, da sem celo večkrat letno v podobni situaciji in me kar potegne notri.  Temu sledi, da začnem računat po zemljevidih, kar se sliši čoravo, vendar je potrebno biti seznanjen z ozadjem, da bi me sploh kdo razumel.  Zanimivo. Ravno sinoči sem bil na msn s profesorjem iz Sirije.  Morda pa so moja povpraševanja, zahteve, predlogi, vendarle previsoki. Toda drugače verjamem ne gre.

16. oktober bo torej kot nek usoden datum. Velja si ga zapomniti zato moram dobro slediti dogodkom..   IN celo 17. oktobra kot pomnim nastane na nebu tisti nedokazani astralni pas. To imamo tudi na forumu v nekem topicu.  Vse to se mi zdi kot zanimive povezave ki delajo drug z drugo. Enako kot astrologija. 

Tisto glede zdravstvene občutljivosti me nekako ne skrbi.  Preprosto sem mnenja, da je vsaka bolezen ozdravljiva, vse najtežje bolezni ki pestijo svet danes vključno z HIV pa so plod zarot.  V to sem prepričan. In obenem verjamem tudi, da ni potrebno veliko, da  ozdraviš za katero koliko boleznijo. Samo po pravi poti moraš iti. 

Ukvarjanje z zadevami doma. Res je. Moram gumo na hladilniku zalepit, ker ko vidim mi je na enem mestu popustila in lahko mi pride zrak notri.  Pa še silikon bom nabrizgal na dva mesta v kuhinji.  Podnajemnika bosta šla 13.11., kar me pravzaprav veseli, že sedaj pa se dogovarjam z mojo Filipinko, sicer pa sem o tem že pisal.

Tea. Lepa hvala za ta izčrpen zapis. 

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #19 on: October 09, 2006, 06:47:47 PM »
Ni kaj Andres, upam, da si prebral tudi tistega v sosednji sobi  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #20 on: October 09, 2006, 07:15:24 PM »
Joj Tea. A veš da tistega nisem videl. Zdaj sem prebral in me pozitivno preseneča. Odgovorim, ko pridem iz sestanka.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #21 on: October 12, 2006, 08:35:26 PM »
PROGRESIJE:

Zdaj sem našel nazaj to temo.  Jutri smo 12. ko imam dopoldne razgovor za novo službo. Torej je možno, da me 16. pokličejo in rečejo, da sem službo dobil?

Ali pa se 16. oglasijo iz kakega hotela kjer sem dal prošnjo, (Portirstvo ni bilo razpisano :) )oziroma iz katerega drugega podjetja.

Andres
« Last Edit: October 13, 2006, 01:12:35 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #22 on: October 13, 2006, 08:50:52 AM »
Seveda Andres. Pri marsovem povratku so spremembe na dlani.  :D
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #23 on: October 13, 2006, 01:15:48 PM »
Evo Tea. Sem z razgovora. Ne morem reči, da sem slabo opravil, so pa za to službo tudi konkurenti.  Tačas imam občutke nekako mešane, saj delavna bi bila vsaka druga sobota, kar me pravzaprav ne veseli. V življenju še nisem delal ob vikendih. Hmm. :(
Na nižjo plačo ne gre, kljub vsemu pa si bom moral še izboriti extra plačane vikende, saj to mi lahko nanese okrog 300€

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #24 on: October 13, 2006, 01:17:00 PM »
MIslim celo, da je bila Selena danes istočasno na razgovoru kot jaz. Zanimivo bi bilo slišati kako je opravila ona. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #25 on: October 13, 2006, 03:23:14 PM »
Jaz upam Andres, da se ti vse po načrtih izzide.  ;D Držim pesti  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #26 on: October 13, 2006, 03:48:13 PM »
Hvala Tea. Tudi jaz upam na najboljše.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #27 on: October 15, 2006, 03:53:21 PM »
T Uran gre v 8 hišo:

Spet imam prebliske. Ne vem če temu lahko tako rečem. Boljša oblika zapisa bi bila, nagnjenost k nedokončanemu, tiščanje v nevarnost, glede na opozorila ki jih vedno znova ponavljam.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #28 on: October 17, 2006, 07:03:00 AM »
No z Andresovo pomočjo mi je uspelo skupaj sestavit tole karto  :) sedaj pa lahko postavim vprašanje. S partnerjem nameravava kupiti stanovanje, zanima me kako kaj kaže je čas primeren, se zna kaj zakomplicirat ali nama celo uspe? Problem je ker jaz nisem redno zaposlena, pa zna banka kaj "težit".
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #29 on: October 17, 2006, 07:50:26 AM »
Živjo Jane.
Zelo mi pomagate, ker daste karto v podpis. Fino bi bilo če bi dali tisto kjer piše:
natal, progresije, tranziti
ker sicer jo moram sama vseeno še enkrat narediti, če je vprašanje postavljeno za prihodnost.

No, tkole:

1. sedaj smo pod retro Merkurjem - itak se vse zapleta, sploh pogodbe
2. T Plutona ti mora dokončat opozicijo na Venero /prvi teden decembra/
3. pa trenutno ti dela T Saturna kvadrat na Luno
4. T Urana dela kvadrat na Sonce
5. T Jupitra dela opozicijo na Luno
to so pozicije, s katerimi sigurno ne bi uspela - ali pa bi si nakopala neizpeto pesem in stroške. Na koncu pa še ne bi bilo tako, kot sta si zamislila.

www.Astro-Star.net