Author Topic: 12. HISA  (Read 75567 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: 12. HISA
« Reply #105 on: April 20, 2011, 08:00:51 AM »
Sem videla ja, da imaš možnost tudi skypa. Saj prideš v soboto v Celje, kajne, se lahko malo pomeniva.

Pridem ..... ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #106 on: March 19, 2012, 10:52:31 PM »
Je možno, da prehod  :PL čez  :U:Lu in  :NE v 12. hiši pomeni nezmožnost obdržanja ljubezenske zveze?

Gre za mojo najboljšo prijateljico, ki se ji to trenutno dogaja. In meni se je dogajalo isto, ko je ata  :PL rušil tam čez. Ima pa v 12. hiši isto zaporedje omenjenih treh planetov kot jaz.  :o
Nedvomno sorodna dušica ...  :-*
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #107 on: January 22, 2013, 12:17:20 PM »
No, zdaj mi je končno Mars zakorakal preko AC - še opozicijo na vladarja konjunkcijo na kirona in kvadrat z luno preživim v tem tednu, pol pa bo mogoče kaj akcije. Cel mesec same zajebancije mi je že kar malo odveč. No, sem pa zato prebrala nekaj knjig hihi
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #108 on: January 22, 2013, 01:56:47 PM »
Tud knjige so fajna stvar.  :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #109 on: January 22, 2013, 02:20:20 PM »
naštudirala vse mrke v nulo - vse mi je naenkrat posatalo jasno - kot da bi res dvignila skrivnosti

še posebno prednatalne mrke in sem dobila neko novo perspektivo vsega. Toliko me je to okupiralo, da tud spati nisem mogla
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #110 on: January 22, 2013, 02:22:02 PM »
No eto, pol je tole že melo svoj namen. Upam, da nam čimprej kej poveš na to temo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #111 on: January 22, 2013, 02:44:04 PM »
Tea,Jane,uri posta imata cisto divji.  :o

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #112 on: January 22, 2013, 03:07:54 PM »
Ja same lepe imam danes :)

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #113 on: January 24, 2013, 06:09:53 AM »
naštudirala vse mrke v nulo - vse mi je naenkrat posatalo jasno - kot da bi res dvignila skrivnosti

še posebno prednatalne mrke in sem dobila neko novo perspektivo vsega. Toliko me je to okupiralo, da tud spati nisem mogla

Bi morala malo več napisati.  Verjetno gre za novo prebujenje Tee. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #114 on: January 24, 2013, 07:47:43 AM »

Bi morala malo več napisati.  Verjetno gre za novo prebujenje Tee. :)

Andres

Hehe, to je tako kot neke vrste AHA. Čeprav sem sicer kar precej pozornosti že ves čas polagala na mrke, pa kljub temu, kot da je neka puzla manjkala. In evo. Tukaj je bila že ves čas. Zdaj enostavno vem.
www.Astro-Star.net

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #115 on: January 24, 2013, 07:48:40 AM »
Je možno, da prehod  :PL čez  :U:Lu in  :NE v 12. hiši pomeni nezmožnost obdržanja ljubezenske zveze?

Gre za mojo najboljšo prijateljico, ki se ji to trenutno dogaja. In meni se je dogajalo isto, ko je ata  :PL rušil tam čez. Ima pa v 12. hiši isto zaporedje omenjenih treh planetov kot jaz.  :o

Jst lahko povem iz moje izkušnje da je to res. Je bila pa ena zares pomembna izkušnja v mojem življenju, katero si bom zapomnila za celo življenje. Takrat je zares vse bolelo, psihično sem bila izčrpana, vendar ko je  :PL šel čez ASC in ko je prišel čez, je vse dobilo smisel, nove temelje in nauk. Ogromno sem se naučila, zdaj sem zares hvaležna da se je zgodilo kar se je moralo zgodit.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #116 on: January 24, 2013, 06:25:33 PM »
O čem bo govoril Pluton v tranzitu čez planete ali točke je odvisno od njegove natalne postavitve.

Pri meni je vladar Sonca in vladar 9 hiše
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #117 on: January 24, 2013, 08:26:48 PM »
Govorita podobno kot tisti čas ko je šel meni  :PL čez  :Lu v peti hiši.  Precej oster del življenja.  Pa še kaj bi se našlo, vendar bi moral bolj v preteklost.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #118 on: January 25, 2013, 04:00:51 AM »

Jst lahko povem iz moje izkušnje da je to res. Je bila pa ena zares pomembna izkušnja v mojem življenju, katero si bom zapomnila za celo življenje. Takrat je zares vse bolelo, psihično sem bila izčrpana, vendar ko je  :PL šel čez ASC in ko je prišel čez, je vse dobilo smisel, nove temelje in nauk. Ogromno sem se naučila, zdaj sem zares hvaležna da se je zgodilo kar se je moralo zgodit.

Isto je bilo pri meni. Na pogled je izgledalo, kot da gre samo za težave v nekem odnosu, ampak, če pogledam nazaj, vidim, da je šlo za celostno preobrazbo. Znašla sem se v osebni krizi, ki je peljala še v hudo finančno krizo in tudi težave z ugledom sem imela in neke čudne bolezni, brrr. Pa znašla sem se v tej službi, če je kakšna povezava ... Frustracija je pomagala pri razvoju določenih lastnosti in vrlin ...
Sem pa v obdobju, ko sem zadevo prebrodila, zrasla osebnostno, čustveno ... Spoznala sem, kako deluje življenje in oblikovala svojo filozofijo. Ja, je že tako moralo biti - zdaj vidim, zakaj.
9ZK 656

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #119 on: January 25, 2013, 07:57:31 AM »
Točno tako..tudi jaz..trajalo je dolgo, bolelo zelo. Tudi jaz finančne težave (disp.2.h) in ljubezenske (7.h).Potem pa kar naenkrat ponovno rojstvo, nov stil, nova frizura ;D