Je možno, da prehod
čez
,
in
v 12. hiši pomeni nezmožnost obdržanja ljubezenske zveze?
Gre za mojo najboljšo prijateljico, ki se ji to trenutno dogaja. In meni se je dogajalo isto, ko je ata
rušil tam čez. Ima pa v 12. hiši isto zaporedje omenjenih treh planetov kot jaz. 
Nedvomno sorodna dušica ... 
Jst lahko povem iz moje izkušnje da je to res. Je bila pa ena zares pomembna izkušnja v mojem življenju, katero si bom zapomnila za celo življenje. Takrat je zares vse bolelo, psihično sem bila izčrpana, vendar ko je
šel čez ASC in ko je prišel čez, je vse dobilo smisel, nove temelje in nauk. Ogromno sem se naučila, zdaj sem zares hvaležna da se je zgodilo kar se je moralo zgodit.
Isto je bilo pri meni. Na pogled je izgledalo, kot da gre samo za težave v nekem odnosu, ampak, če pogledam nazaj, vidim, da je šlo za celostno preobrazbo. Znašla sem se v osebni krizi, ki je peljala še v hudo finančno krizo in tudi težave z ugledom sem imela in neke čudne bolezni, brrr. Pa znašla sem se v tej službi, če je kakšna povezava ... Frustracija je pomagala pri razvoju določenih lastnosti in vrlin ...
Sem pa v obdobju, ko sem zadevo prebrodila, zrasla osebnostno, čustveno ... Spoznala sem, kako deluje življenje in oblikovala svojo filozofijo. Ja, je že tako moralo biti - zdaj vidim, zakaj.