Lunca, ker se bliža moj rojstni dan, sem prilepila mojo solarno karto. Mi lahko kaj poveš, prosim?
Tea gledam hkrati tranzite in solar. Od 15.9. do 15.12 bo še precej čutit vpliv neptuna ekzaktno na ASC. Neptun je po solarju v 7 hiši, zato bi lahko precej idealizirala nekoga.
Oktobra izkoristi vse dobre aspekte za posel, kajti tranzitni jupiter v konjukciji z venero v deseti hiši od 11.10 do 22.10.
Takoj zatem od 22.10 jupiter v sesktilu z ASC, vladar uran, ki je v sedmi hiši, precej prinaša dobrega v javnost ali partnertvo, kar si boš izbrala.
Januarja bo boš imela luno v sekstilu z venero po primarnih direkcijah, zato si lahko razlagaš to kakor želiš, vendar čustveno fajn aspekt.
Po solarcu mi je v oči padel lep trigon urana (osma) in sonca (4 hiša). Je možnost, da se nenadoma pokaže premik oz. zasuk glede doma, selitev, mogoče povezava glede partnerstva. Istočasno je uran v trigonu z marsom, to pomeni dvojni trigon na sonce. Plani se bodo lažje, skoraj na brzino odvrteli, bodo pa povezani z domom oz. nekim denarjem od drugih. Trigon urana in marsa je lepo razviden tudi iz natalne karte, zato bi se lahko precej dobro sukalo okrog tvojega otroka ali nove ljubezni???
V solarni karti je precej široka konjukcija jupitra in plutona, kar prinaša v hiši hobijev, ljubezni, otrok precej več, kot želiš.
Precej ugoden čas je tudi marec 2008 (trigon urana na merkurja),luna v trigonu s soncem po direkcijah.
Se obeta kakšna poroka pri tvojih otrocih?
Luna v hiši denarja je v sekstilu z marsom, samo nekaj živčkov bo še šlo, ker je luna v opoziciji z uranom, vendar izid bo dober.