ok bom malo probala se analizirat oz. moje solarno leto...hm luno imam v solarni k. dvojčkih v drugi hiši,dela mi tranzit na mojo natalno k. na peto hišo,ki je v tehtnici,malo bolj mi bo odtekal denar to leto ampak se bom znajdla,potem pluton ( R ) mi dela probleme,ker ne vem a je na ic-ju v kozorogu in mi dela tranzit z mojim desc v strelcu,to predvidevam da je povezano z mojim domom odnosi...,ter nekaj z mojim partnerjem...,jupiter (R) je v solarni k. v peti hiši v kozorogu in mi dela tranzit na natalno k. na 8.hiši v kozorogu...,no clue, v 6.hiši v solarni k. imam neptuna (R),true node ter kirona (R) v vodnarju v tranzitu z natalno k. z 9.hišo v vodnarju,mogoče kakšna potovanja...,uran je v solarni k. na desc v ribah ter dela tranzit v natalni k. z mc-jem,ki tudi v ribi,venero,sonce ter merkur (R) je v solarni k. na samem mc-ju v dvojčkih,tranzit dela na natalni k. na 12.hišo,ki je tudi v dvojčkih ter merkur in sonce sta tukaj domača,tako da po moje ni glih slabo hm,mars je v solarni k. v 12.hiši v levu in dela tranzit na natalno k. na 3.hišo ki je v levu.....,v asc sem devica po solarni k.,ki mi tranzitira na 4.hišo ki je v devici v natalni k.....To je vse kar znam zaenkrat si sam pogledat v solarno karto,in upam da če so kakšne napake,kar ne dvomim da so,ne mi zamerit ker se še učim,lep pozzz