Author Topic: SOLARNI IN LUNARNI POVRATEK  (Read 134152 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: SOLARNI IN LUNARNI POVRATEK
« Reply #120 on: January 02, 2009, 09:35:21 PM »

Lunca, ker se bliža moj rojstni dan, sem prilepila mojo solarno karto. Mi lahko kaj poveš, prosim?

Tea gledam hkrati tranzite in solar. Od 15.9. do 15.12 bo še precej čutit vpliv neptuna ekzaktno na ASC. Neptun je po solarju v 7 hiši, zato bi lahko precej idealizirala nekoga.
Oktobra izkoristi vse dobre aspekte za posel, kajti tranzitni jupiter v konjukciji z venero v deseti hiši od 11.10 do 22.10.
Takoj zatem od 22.10 jupiter v sesktilu z ASC, vladar uran, ki je v sedmi hiši, precej prinaša dobrega v javnost ali partnertvo, kar si boš izbrala.

Januarja bo boš imela luno v sekstilu z venero po primarnih direkcijah, zato si lahko razlagaš to kakor želiš, vendar čustveno fajn aspekt.

Po solarcu mi je v oči padel lep trigon urana (osma) in sonca (4 hiša). Je možnost, da se nenadoma pokaže premik oz. zasuk glede doma, selitev, mogoče povezava glede partnerstva. Istočasno je uran v trigonu z marsom, to pomeni dvojni trigon na sonce. Plani se bodo lažje, skoraj na brzino odvrteli, bodo pa povezani z domom oz. nekim denarjem od drugih. Trigon urana in marsa je lepo razviden tudi iz natalne karte, zato bi se lahko precej dobro sukalo okrog tvojega otroka ali nove ljubezni???
V solarni karti je precej široka konjukcija jupitra in plutona, kar prinaša v hiši hobijev, ljubezni, otrok precej več, kot želiš.
Precej ugoden čas je tudi marec 2008 (trigon urana na merkurja),luna v trigonu s soncem po direkcijah.
Se obeta kakšna poroka pri tvojih otrocih?

Luna v hiši denarja je v sekstilu z marsom, samo nekaj živčkov bo še šlo, ker je luna v opoziciji z uranom, vendar izid bo dober.

Predvideval sem, da je ta tem verjetno po nesreči zapostavljana.  Tako sem veliko tega prebral na novo in sedaj ko je končano tudi leto 2008 lahko vsi ki Teo poznamo, priznamo da ji je glede na njene dogodke Lunca prav lepo napovedala.  Veliko tega se je uresničila, le da selitve ni bilo v lanskem letu, vendar se barka lahko pojmuje kot drugi dom.  In na slednji je Tea preživela kar dobršen del poletja.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #121 on: January 05, 2009, 06:36:56 AM »
Ja, res zanimivo, kako se je moj solarni horoskop resnično pokazal in izkazal, seveda pa tudi Lunca, ki ga je interpretirala.

Ogromno sem bila na poti, kar govori Merkur v 3, organizirala delavnice in tečaje, kar tudi govori Merkur v 3, pa seveda v trigonu na Neptuna so bile to tudi morske vožnje. Ne nazadnje sem šla tudi sama na izobraževanje.

Dobili smo prirastek v družino, seveda pa sem se tudi poročila. Ni kaj .... res je bilo pestro in uspešno.

Še enkrat hvala Lunca
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #122 on: January 05, 2009, 01:33:36 PM »
Ja, res zanimivo, kako se je moj solarni horoskop resnično pokazal in izkazal, seveda pa tudi Lunca, ki ga je interpretirala.

Ogromno sem bila na poti, kar govori Merkur v 3, organizirala delavnice in tečaje, kar tudi govori Merkur v 3, pa seveda v trigonu na Neptuna so bile to tudi morske vožnje. Ne nazadnje sem šla tudi sama na izobraževanje.

Dobili smo prirastek v družino, seveda pa sem se tudi poročila. Ni kaj .... res je bilo pestro in uspešno.

Še enkrat hvala Lunca

:) Haloo Tea, prav res sem vesela, da so se ti stvari zasukale v željeno smer. To kar sem gledala v karti, imam občutek, da je vse bolj stvar prebliskov, intuicije, nekaj kar se mi je utrnilo, bolj kot znanje samo. Tranzit neptuna čez luno, ki je precej blizu ASC , v trigonu z natalnim neptunom in zdaj ta trigon zaživi, mogoče daje take energije, da včasih enostavno kar zaznam, oz. zelo dobro čutim ljudi. ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #123 on: January 06, 2009, 07:40:35 AM »

Tole je pa moj solarec do novembra 2009

www.Astro-Star.net

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #124 on: January 06, 2009, 11:56:47 AM »

Tole je pa moj solarec do novembra 2009

Izredno dobro zasedena tretja hiša, hiša komunikacij, učenja, posredovanje znanja drugim, uživanje pri tem, kajti luna je zelo dobro aspektiran.
Precej poudarka v vezi z domom. Precej boš uspešna pri pridobivanju materialnih dobrin in seveda hkrati tudi lastne vrednosti prav v vezi z astrologijo, oz. stvarmi, ki jih opravljaš rada. Precej uspešna boš okrog 11.1.09 in tja do marca. Pozorna bodi na kvadrat med saturnom in venero, pazi na blokade v komunikaciji (solar), sam tranzit med tema dvema dvema bo precej aktiven od 16.3 do 14.4.09.

Sva na vezi in bova čekirali tvoje izkušnje. Sigurna sem, da precej dobro poznaš energije, zato verjamem, da jim boš kos. ;)

.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #125 on: January 06, 2009, 12:05:40 PM »
O hvala Lunca

Ja T saturna mi v kvadratu na venero prinaša nekaj manj v žepu, kljub temu da je obenem v sekstilu z marsom v natalu, ki je vladar 2 hiše.  Poleg tega je Venera tudi vladar solarne karte, zato vem, da ne bo lahko skakat čez ovire.

Ja solarna luna je pa zelo lepo postavljena. Računam na selitev in stanovanje.

www.Astro-Star.net

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #126 on: January 09, 2009, 01:43:05 PM »
O hvala Lunca

Ja T saturna mi v kvadratu na venero prinaša nekaj manj v žepu, kljub temu da je obenem v sekstilu z marsom v natalu, ki je vladar 2 hiše.  Poleg tega je Venera tudi vladar solarne karte, zato vem, da ne bo lahko skakat čez ovire.

Ja solarna luna je pa zelo lepo postavljena. Računam na selitev in stanovanje.

Saj tale povezava je povsem logična. V kolikor računaš na selitev in stanovanja, potem v žepu ostane bore malo. ;) Z ozirom, da je venera dobro aspektirana z marsom, potem ne bo hujše krize.

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #127 on: January 10, 2009, 12:35:42 PM »
čaw!!!mene pa zanima ta moj solarc za 2009 osma pa šesta hiša me skrbita!!!!a mi lahko kdo kej več razloži, prosim????
http://i409.photobucket.com/albums/p.../solar2009.jpg

Offline klarus

• Mojster
« Reply #130 on: January 10, 2009, 03:10:05 PM »
najbolje je, da si daš sliko na www.shrani.si
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #132 on: January 12, 2009, 10:07:49 AM »
mislim da mi je ratalo , hvala klarus!!!!!lp tia

Offline klarus

• Mojster
« Reply #133 on: January 12, 2009, 11:12:28 AM »
glede na to, da ti s. sonce pride v 12 hišo(sem imela lani) se boš veliko ukvarjala sama s sabo..razne čistke :)

vsaj tak je bilo pri meni..kaj več ti bo pa ker drug napisal :)
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #134 on: January 12, 2009, 02:52:26 PM »
hm se mi je kar zdelo  :-\ ;), ah upam da bom tudi to dala čez thx pa pa ang: ;)