in to rečeš osebi s soncem v 12.h

najbolj sem gledala solarno 12h, ki je široka in ima not s. zanko, kiron, neptun in luno...
pa niti nisem gledala v naprej, kot za nazaj.....ker sta se zgodila dva dogodka, ki sta bila dokaj nenavadna za mene in kje začet brska, kot pri astro sceni...
marca, sem z najboljšo prijateljico šla na en tak enodnevni izlet..vipava, pa potem portorož...in ko sma se vračale nazaj sma imele veliko časa za čvekat..je blo pač treba pridet na drugo stran slo

in tako pade beseda tudi na dom..kak je ona imela komunikacijo s starši..da so se znali pogovarjat itd....in takrat sem končno sama sebi naglas(itak prko pogovora, ker padejo ti planeti v 3h v natalni karti) priznala,da sem si sama ustvarila neko iluzijo o srečnem otroštvu....da je bilo vse ok itd
tu se je deloma očistila moja pozivcija kirona..mislim vsaj

naslednji dogodek je bil pa v drugi polovici aprila....v bistvu se je že sprožil proti koncu marca..na altermedu

ko sem v roke vzela moldavit in mi je dal vetra....prav fizično sem odreagirala(tu lahka kj več pove mavrica, ki je bila zraven)...dobila en tak šut enih podatkov energije..skor me je odpihnilo...po tem pa sem zbolela, dobila eno tako konkretno vnetjesinusov...ki ga pa nisem jemala kot bolezen, ampak kot čiščenje....v drugi polovici aprila sem šla ne eno predavanje v MS, predavanje men ni pustilo skor nobenega vtisa..ker sem 2/3 že itak vedla.....je pa pustil pečat en drug dogode..prijatlca je imela neko konkretno sranje.....in temu primerno tudi sesuto 3. čakro....sem glih razmišljala, če rabi kako pomoč za to..se ozrem proti njej in VIDIM, kako ji en drug dela terapijo...pa nisem videla, fizičnih premikov..ker sta oba stala drug ob drugemm in bla pri miru.....js sem vidla pretok energije med njima......no tu me je pa skor na rit vrgl....
in tu sumim s. neptuna