ok gremo še enkrat probat?????
sonce mam v deseti hiši v dvojčkih,povezano je z samo mojo kariero....mogoče bo trdo delo poplačano,hm upam
aspekti so sledeči 
trigon z lunco v 2.hiši,po moje malo problemov z dinarčki,bodo kar uhajali,ampak se bom zvlekla
opozicija z merkurjem ter venero v 10.hiši,hm definitivno se mi bo nekaj to leto, oz. mi se že dogajajo spremembe v službi,ki jih ne dohajam
sekstil z marsom v 12.hiši v levu,no clue nekaj povezano z mojo podzavestjo
kvintil z saturnom v 12.hiši device,spet jaz,možno še nekaj povezanega z mojo družino ker mi aspektira na 4.hišo v natalu,maybe
kvadrat z uranom v 7.hiši rib,hm i need help 
trigon z neptunom,true node,kironom v 6.hiši v vodnarju,vau nekaj v povezavi z mojim zdravjem,načinom življenja,mogoče sprememba starih vzorcev povezanih na to hišo....
opozicija z plutonom v 4.hiši vkozorogu,hm moj dom,neka nasprotja se bodo pojavljala,če se že ne....
kvadrat z asc v devici,hm ja no malo se bom mučila tukaj ampak po moje bom morala določene stvari,v svojem življenju odvreči,ker so odslužile namen...
tea vem da ta analiza,še zdaleč ni to kar bi ti rada videla,ampak se trudim,rabim pa še kar nekaj časa,volje ter izkušenj pa bo
pozzz od zelene

No pa poglejva še tvojo karto
Sonce je res v 10 hiši solarni hiši. To je leto, ko se bo izoblikovala tvoja nova identiteta napram družbi in zunanjemu svetu. Začela se boš zavedati, kakšno vlogo pri tem igraš in kakšno želiš igrati. Tvoj družbeni status bo pomemben, prav tako vprašanja kariere .... v spremembo 10 hiše pa vključujemo tudi spremembe, ki se tičejo statusa, kot je poroka, ločitev itd....
Vsekakor je to leto, ko na poklicnem področju in v karieri dosežemo nek pomemben status.
Sonce je v tesni konjunkciji z solarno Venero, ki sicer v življenje nosi več vprašanj glede odnosov. Tudi osebni odnosi doživjo neko spremembo, lahko gre za preoblikovanje ali pa novo zvezo, ki doživi spremembo.
Glede na to, da v natalnem horoskopu Venera in Sonce nimata aspektov, potem tudi tema v solarcu ne bo tako hudo intenzivna.
Bi pa rekla, da boš z tem aspektov na novo ovrednotila svojo vlogo v družbi.
Sonce je tudi v konjunkciji z R Merkurjem. Tole pa bo že malo bolj pomemben aspekt.
1. Merkur je tudi v tvoji karti R
2. V solarcu je ponovil in bo ponovil neko pot v tvojo zgodovino, prinesel na plano nekaj stvari, ki jih boš morala še postoriti, če boš hotela tisto, kar sem zgoraj napisala.
3. Ta merkur je tudi vzhajajoči planet na MC v Dvojčku /kar pomeni, da je kotni/ in tak planet bo skupaj s soncem ne glede na druge aspekte povedal največ o tvojem solarnem letu.
Torej R Merkur v Dvojčkih, katerih že itak dispozitor tudi je - je zelo pomembna tema. Zdaj da ne pišem vsega, boš že prebrala po zapiskih.

Vsekakor bo šlo za potrebo po globalnem razmišljanju kam tvoje življenje pelje in kje si želiš biti. Postala boš občutljiva na besede, dogodke, okolico, sodelavce, vedno znova boš sebe spraševala in izpraševala in iskala določene motive, zakaj se nekaj dogaja.
Lahko pride do popolnoma drugačnih stališč in pogledov, kot si jih imela do sedaj v svojem življenju. Gre za izziv, tako da bodo teorije, s katerimi si do sedaj furala, doživele preobrazbo in navade in razmišljanja bodo postale in ostale samo tiste iz tvojega jedra.
Torej greš nazaj, da boš odkrila svojo identiteto.
Merkur je v natalu v 12 hiši in dela opozicijo na Urana v 6 oz. T kvadrat z tvojo natalno luno na MC
Ta tema se bo intenzivno sprožala, torej nova služba, nov status, novi odnosi, nov vsakdan ......
In zanimivo tudi kvadrat na MC v natalu - no pa smo pri temi, ki jo letošnji solarc opisuje kot najpomembnejšo.
Solarno sonce, venera in v tvojem primeru bomo še šteli tudi Merkur je v trigonu tudi na Neptuna, lep apekt, ki ti lahko prinese uresničitev tvojih sanj. To je lahko zelo kreativno leto, ki bo v tvoj vsakdan prinesel sanjsko počutje, delovanje .... Tvoje sanje se bodo drugim mogoče zdele nerealne, vendar je to tista prelomnica, ko jih ti zase lahko izživiš. Ne boj se punca ...

Potem imava še to solarno konjunkcijo v trigonih z Saturnom in Plutonom v tvoji natalni 5 ..... in v tvojo solarno 2 hišo .....
tole se itak že navezuje tudi na solarno konjunkcijo sonca venere ... /5 hiša-otroci, ljubezen, hobi, kreativnost/
Ne pozabi, da je 2 hiša hiša Venere !!! torej sprememba vrednot - kako vidiš sebe, kako se ceniš, spoštuješ, kaj lahko daš, kaj lahko pričakujše v odnosih. Temeljita sprememba te teme ....
Solarno sonce trigon natalni Saturn - daje protiutež trigonu na Neptuna. Torej sanje, ki bodo imele neko realno osnovo, da se bodo lahko manifestirale
Solarno sonce in Pluton - Itak da sva pri malih smrti, transformacijah in spremembah
Resnično lahko rečeš, da po tem letu ne bo nič več tako, kot je bilo.
Boš še pogledala po literaturi, če ne bom predolga...... sem ti dala samo izhodišča. Zdaj tole dobro naštudiraj, potem gremo pa naprej.
Opozorila bi samo še to.... tale solarc velja šele od tvojega RD 2009 naprej.