PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pri sebi imam kristalne karte. Razprava o kamnih me je čisto motivirala. Če vas zanima, kateri kristal je trenutno za vas najbolj primeren oz. katera energija bi vam najbolj koristila v danem trenutku, vabljeni.
Quote from: Maja on January 24, 2014, 10:47:46 AMPri sebi imam kristalne karte. Razprava o kamnih me je čisto motivirala. Če vas zanima, kateri kristal je trenutno za vas najbolj primeren oz. katera energija bi vam najbolj koristila v danem trenutku, vabljeni.o srprajz - prosim in hvala
Quote from: Maja on January 24, 2014, 10:47:46 AMPri sebi imam kristalne karte. Razprava o kamnih me je čisto motivirala. Če vas zanima, kateri kristal je trenutno za vas najbolj primeren oz. katera energija bi vam najbolj koristila v danem trenutku, vabljeni.Maja, prosim
Jaaa, prosiiiim
Quote from: sanjalka on January 24, 2014, 11:11:12 AMQuote from: Maja on January 24, 2014, 10:47:46 AMPri sebi imam kristalne karte. Razprava o kamnih me je čisto motivirala. Če vas zanima, kateri kristal je trenutno za vas najbolj primeren oz. katera energija bi vam najbolj koristila v danem trenutku, vabljeni.Maja, prosim Lepa ura. Draga, zate ... VARISCIT:Bodite odprti za razumevanje svoje notranjosti in iskreni do sebe. Odvrzite krinko in zasijste v svoji pravi lepoti.
Maja,kako ne bi moralo biti bolj točno. Prav zares.Hvala ti
Jaz bi tudi
Quote from: Tea on January 24, 2014, 11:09:53 AMQuote from: Maja on January 24, 2014, 10:47:46 AMPri sebi imam kristalne karte. Razprava o kamnih me je čisto motivirala. Če vas zanima, kateri kristal je trenutno za vas najbolj primeren oz. katera energija bi vam najbolj koristila v danem trenutku, vabljeni.o srprajz - prosim in hvala Tea, zate ...ATAKAMIT:Čas je, da vložite še več energije v doseganje vaših sanj. Kako bi lahko svoj entuziazem uporabili za ta namen?
Maja, bi pa e jaz eno karto zase, prosim lepo!