Author Topic: podedovane sposobnosti  (Read 9391 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
podedovane sposobnosti
« on: February 25, 2009, 08:14:53 AM »
Čao . Mene zanima nekaj---- al lahko naprimer za nepojasnjene stvari.... se pravi za jasnovidnost , jasnoslušonst , jasnovednost itd. kriviš gene ( da je nekaj familijarno ) ali pa višja sila podeli ta dar nekomu z namenom ---- da čuti , vidi to , kar drugi okoli njega ne morejo videt ?
In kaj je namen , da imaš ti dar ? oziroma kako vi gledate na to , da ima nekdo tak dar ?  :-*

Anonymous

• Guest
Re: podedovane sposobnosti
« Reply #1 on: February 25, 2009, 10:21:01 AM »
tak kot se določeni aspekti v karti dedujejo, se tudi te stvari dedujejo. pač odvisno od tega, ali hočeš tako lastnost sprejeti ali ne. ni pa nujno ;)

Anonymous

• Guest
« Reply #2 on: February 25, 2009, 11:09:59 PM »
Ja je dedno, pa ne samo to, en starš ali dva obedva, sta kaj omejila, sta kaj pri sebi blokirala in potem se kaže pri otroku kombinacija le tega, nekaj izkusenj pa seveda prineses tudi preko karme, torej izkušena duša.Jaz npr. slisim ljudi na nekaj doolgih m kaj opravljajo,ko se vprašam,mi avtomatsko šine odgovor v glavo, potem vidim stvari v naprej, slika se ustvari in hopla povezes realnost in znanje,dogajanje, potem v sanjah berem besedila, dokumente, sledim enmu lopovu", kako moderno prisluskuje, nehote vplivas na druge,a ko se zaves,da prihaja vse to iz tebe, se moras potem znati obvladati, s casoma ti postaja jasno,da si izbran za naloge, vidis ljudi,ki jih drugi ne, izginjajo predmeti,ker si na preizkusnji jeze ali veselja,... ang:
....

Anonymous

• Guest
« Reply #3 on: February 26, 2009, 07:17:58 AM »
A vas tega dogajanja ni nič strah ?

Anonymous

• Guest
« Reply #4 on: February 26, 2009, 07:24:04 AM »
strah je znotraj votel, zunaj ga pa nič ni  ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #5 on: February 26, 2009, 08:59:17 AM »
včasih je treba pač globoko zajeti sapo in se enostavno prepustiti, pozneje ugotoviš, da je taka vožnja nadvse zanimiva in zabavna ;)

Anonymous

• Guest
« Reply #6 on: February 26, 2009, 08:11:37 PM »
Kaj pa recimo.....če bi vi vedeli / videli v naprej , da boste z neko osebo srečni do konca življenja - beri da si boste z njo ustvarili družino al neki romantični odnos  ( mam nek tak občutek da to osebo poznam ( ne bom je imenovala )  sam finta je pa v        tem , da to osebo ----- čutim katera je, sam sem 60 % ne 100 %  , sam po drugi strani me zdajle zanima nekdo drug( zdajle me zanima nek drug fant - pri njem mam občutek , da naju trenutno nekaj veže več kot samo prijateljstvo , kar se počasi izraža ) ) ---da bom pospešila in ne bom filozofirala ----poznam osebo , ob kateri mam občutek , da bova skupaj celo življenje ,  samo trenutno me zanima drug fant  . To osebo , ob kateri mam občutek , da bova nekako skupaj končala....pa ne morem in ne morem prenašat.....vedno ko ga vidim ......se naježim....... kot čemerna mačka......mam ga za največjega gobezljača in občutek , da je to ženska v moški podobi...........ko sem kraj njega, pa občutim energijo , kot iz jasnega , da bova končala skupaj........nevem kaj je to .
Ker se moji občutki skoraj nikoli ne motijo.......( so podedovani in rahlo izurjeni ) bi prosila za Vaše mnenje.....
Kaj bi naredili na mojem mestu , če bi preprosto vedeli , da boste z nekom končali skup nekoč.....ampak ga trenutno ne bi mogli prenašati???? V bistvu , bi se vam zdel dolgočasen , neumen , gobezljač?????????

Anonymous

• Guest
« Reply #7 on: February 26, 2009, 09:29:28 PM »
mal si zmedena, bo prišel še tretji, četrti  ;)  ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #8 on: February 26, 2009, 10:43:38 PM »
prav zanimiv odgovor :D
mislim pa si, preprosto povabi osebo ven, ne ustrasi se tega, potem bos izvedel kaj več, če imaš interes spoznati, ne pa se samo sliniti in cuzati okrog , izgubljas po nepotrebnem layf energijo, namesto,da bi jo hranila za ustvarjanje in dograjevanje sebe,le pogum, tako  začne samozavest ven curljati, srečno
živjo

Anonymous

• Guest
« Reply #9 on: February 28, 2009, 08:17:59 PM »
vse to bi blo fajn , da ga povabim ven , sam frka je v tem , da se naježim , ko ga vidim.....ne em zakva.......prešjič sem opazla , da je on prav pobulo tud ko je šel mimo mene.....res nevem kva naj naredim.....jst mam nek čuden feeling glede vsega skup

Anonymous

• Guest
« Reply #10 on: February 28, 2009, 11:03:59 PM »
Z neko osebo ne moreva drug brez drugega ... Niti si ne predstavljam, da bi bila ločena.

Anonymous

• Guest
« Reply #11 on: February 28, 2009, 11:23:48 PM »
s kom pa to  ??? ??? ??? ???

Anonymous

• Guest
« Reply #12 on: February 28, 2009, 11:48:06 PM »
vsi neki funflate ;D
a bi al ne bi, torej biti je,da Je Bi, smao se ne ve, če je Biti Pravo Bi ;D
čudna sapa torej, kaj bi bilo, če ne bi bilo Bi-Ja?

tazgornja oseba:pusti ji nek miniaturni listek,z napisanim povabilom brez,da bi se podpisal,potem bo že vedela,pripravi jo, da ti zaupa bolj

Anonymous

• Guest
« Reply #13 on: March 01, 2009, 02:50:44 PM »
kako ločena ? ::)

Anonymous

• Guest
« Reply #14 on: March 02, 2009, 03:00:02 PM »
..narazen,ko se ne vidita, obveznosti zivljenja, poleg drgnjena ob drug drugem ;D