Kaj pa recimo.....če bi vi vedeli / videli v naprej , da boste z neko osebo srečni do konca življenja - beri da si boste z njo ustvarili družino al neki romantični odnos ( mam nek tak občutek da to osebo poznam ( ne bom je imenovala ) sam finta je pa v tem , da to osebo ----- čutim katera je, sam sem 60 % ne 100 % , sam po drugi strani me zdajle zanima nekdo drug( zdajle me zanima nek drug fant - pri njem mam občutek , da naju trenutno nekaj veže več kot samo prijateljstvo , kar se počasi izraža ) ) ---da bom pospešila in ne bom filozofirala ----poznam osebo , ob kateri mam občutek , da bova skupaj celo življenje , samo trenutno me zanima drug fant . To osebo , ob kateri mam občutek , da bova nekako skupaj končala....pa ne morem in ne morem prenašat.....vedno ko ga vidim ......se naježim....... kot čemerna mačka......mam ga za največjega gobezljača in občutek , da je to ženska v moški podobi...........ko sem kraj njega, pa občutim energijo , kot iz jasnega , da bova končala skupaj........nevem kaj je to .
Ker se moji občutki skoraj nikoli ne motijo.......( so podedovani in rahlo izurjeni ) bi prosila za Vaše mnenje.....
Kaj bi naredili na mojem mestu , če bi preprosto vedeli , da boste z nekom končali skup nekoč.....ampak ga trenutno ne bi mogli prenašati???? V bistvu , bi se vam zdel dolgočasen , neumen , gobezljač?????????