Author Topic: Nezvestoba (astroloski vpogled)  (Read 32395 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: Nezvestoba (astroloski vpogled)
« Reply #15 on: March 14, 2009, 03:53:24 PM »
Ja,Tea, tole se pa čisto strinjam. Prevare iz maščevanja. Tipično škorpijonsko.
Brez razmišljanja. Žrtve so pa itak vedno okoli.  ;D  Izkoristiš, po uporabi zavrzeš.

Hudooo  :o
Zame ljudje pač niso Paloma robčki v katere se spucaš, če ti glih zapaše, pol jih pa stran vržeš, po možnosti kar direkt na tla, kjer te glih prime  >:(
Mi gre kar na ... :'(

Neeeeeeeee saj ni tako mislila.  ang:
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #16 on: March 15, 2009, 08:48:19 AM »
Brez razmišljanja. Žrtve so pa itak vedno okoli.  ;D  Izkoristiš, po uporabi zavrzeš.

Zame ljudje pač niso Paloma robčki v katere se spucaš, če ti glih zapaše, pol jih pa stran vržeš, po možnosti kar direkt na tla, kjer te glih prime  >:(

No, no Nensi ....... tukaj govorimo nekoliko manj čustveno, pač pa astrološko matematično in iz vidika tistega, kar se posameznemu znamenju lahko pripelje v življenje kot temna stran.

Le tako, imamo vsi, pa naj hočemo ali pa ne .... o tem pričajo seveda tudi naše karte

Kar se pa tiče škorpijonskih energij, nas je na tem forumu kar nekaj takih, ki imamo Plutona, Škorpijona, ali pa 8 hišo /med drugim je tudi tvoja zasedena/ dovolj polno, da se vsak lahko nekoliko prepozna, mogoče tudi v ironičnih stavkih.

Astrologija je veda, kjer ne poliramo nad flajšterčki nad ranami, gre za to, da je bistvo vsega, da te energije prepoznamo, ker ko jih ozavestimo, nam nehajo delati kažin in se lahko posvetimo tistim svetlejšim plantem naših zapisov.

;) :D

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #17 on: March 15, 2009, 08:50:05 AM »

Hehe, mogoče se ne strinjam samo s trditvijo, da si škorpijon izber žrtev kar tako. Vedno gre za maščevanje, ki je odgovor točno določeni osebi, če pa pri tem potrebuje še kakšnega "kmeta" je pa to samo del manipulativne igre.

;D
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #18 on: March 15, 2009, 11:46:46 AM »
Uf bila varana in tudi sama prevarala... ja se strinjam, dvojčki vedno koketiramo, če najdemo zanimivega sogovornika, se pa tudi umaknemo ko pride do resnosti, vsaj jaz  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #19 on: March 15, 2009, 02:56:46 PM »
Verjetno je pomembna tudi opozicija Marsa (pri moskem) in morda Venere pri zenskah?
Ali gre tukaj ponovno spet za nekaj drugega ...
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #20 on: March 15, 2009, 04:43:55 PM »
Verjetno je pomembna tudi opozicija Marsa (pri moskem) in morda Venere pri zenskah?
Ali gre tukaj ponovno spet za nekaj drugega ...

Seveda gre za vse disonantne položaje osebnih planetov. Če na zadevo gledamo s strani kompleksov itd......

Pri moškem npr. Venera Luna disonanten aspekt, ko ne ve kaj bi z žensko energijo .....
Pri ženskah pa disonantni moški planeti Mars Sonce .....

V takih primerih gre bolj za dojemanje samega odnosa nasprotnega spola, kot pa samo za nezvestobo.
www.Astro-Star.net

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #21 on: March 15, 2009, 06:21:55 PM »
Pišuka kaku lepu, da smo bki izočeni iz te debate. kaku že mam dvanajstu hišu  ??? ??? ??? :D :D
Theta Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #22 on: March 15, 2009, 09:07:58 PM »
Pišuka kaku lepu, da smo bki izočeni iz te debate. kaku že mam dvanajstu hišu  ??? ??? ??? :D :D

;D
Ja, Biki smo najbolj pridni. Najbolj miroljubno znamenje, brez trohice nelojalnosti.  ang:

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #23 on: March 15, 2009, 10:16:17 PM »
Uf bila varana in tudi sama prevarala... ja se strinjam, dvojčki vedno koketiramo, če najdemo zanimivega sogovornika, se pa tudi umaknemo ko pride do resnosti, vsaj jaz  ;D

Ne samo dvojčki ;D ;). Tudi jaz priznam :P
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #24 on: March 16, 2009, 12:15:49 AM »

No, no Nensi ....... tukaj govorimo nekoliko manj čustveno, pač pa astrološko matematično in iz vidika tistega, kar se posameznemu znamenju lahko pripelje v življenje kot temna stran.

Le tako, imamo vsi, pa naj hočemo ali pa ne .... o tem pričajo seveda tudi naše karte

Kar se pa tiče škorpijonskih energij, nas je na tem forumu kar nekaj takih, ki imamo Plutona, Škorpijona, ali pa 8 hišo /med drugim je tudi tvoja zasedena/ dovolj polno, da se vsak lahko nekoliko prepozna, mogoče tudi v ironičnih stavkih.

Astrologija je veda, kjer ne poliramo nad flajšterčki nad ranami, gre za to, da je bistvo vsega, da te energije prepoznamo, ker ko jih ozavestimo, nam nehajo delati kažin in se lahko posvetimo tistim svetlejšim plantem naših zapisov.

;) :D

Hvala.

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #25 on: March 16, 2009, 09:17:44 AM »
jane mislim , da se ti lahko kar pridružim ;)...ne vem jst sem dvojni dvojček in res je da mi sede koketiranje, dokler ne pride do česa resnejšega, takrat pa rep pod noge ...u prevodu na jeziku močna v dejanjih pa neee ;). ampak sama prevara me pa vsaj do sedaj ni premamila in upam da tako tudi ostane... sodim pa ne ljudi , ki se jim to zgodi vsak ima svojo pot,kaj , zakaj,kako..je pa druga stvar...res pa je da boli,če te prevarajo,že občuteno.... ampak greš naprej in sčasoma uvidiš , da vse nekako ima svoj namen, res pa je da to takrat ne vidiš...sčasoma... ;D
cawcy

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #26 on: March 16, 2009, 06:06:08 PM »
vsekakor smo razlicni ... ne samo pri zvestobi/nezvestobi, ze sam nacin sprejemanja/odnosa do nasprotnega spola.
Najbolj me nasmeji, ko se spomnim kaksnih debat s Tajo.
In jaz zacnem: "Hjoj, saj ne vem ... prav cudno ... tolko mescev sem bla tam pa se nisem zalubla!"
Taja pa tisti pogled  :D "kaj je s tabo"  ;D
 :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #27 on: March 16, 2009, 06:46:21 PM »
vsekakor smo razlicni ... ne samo pri zvestobi/nezvestobi, ze sam nacin sprejemanja/odnosa do nasprotnega spola.
Najbolj me nasmeji, ko se spomnim kaksnih debat s Tajo.
In jaz zacnem: "Hjoj, saj ne vem ... prav cudno ... tolko mescev sem bla tam pa se nisem zalubla!"
Taja pa tisti pogled  :D "kaj je s tabo"  ;D
 :-*

hehe selektivna devica in uživaška bikica  ;)  :D

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #28 on: March 17, 2009, 12:48:28 AM »
 ;D

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #29 on: March 17, 2009, 07:08:48 AM »
ups kaka kombinacija :D :D :D :D :D
Theta Practitioner™