Author Topic: sanje  (Read 78688 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: jasnovidne sanje
« Reply #30 on: September 28, 2010, 10:59:59 AM »
Zasledila sem naslednje: Jasnovidnost je naraven dar, s pomočjo katerega jasnovidec prejema sporočila višjih energij v obliki vizij, ki simbolično ponazarjajo pomembne podatke o življenju osebe, s katero dela. Teh sporočil pa ne prejema vedno v obliki vizije, ampak tudi na druge načine: npr. jasen občutek, jasno vedenje, ki presega nivo razumskega mišljenja ali jasno misel glede situacije klienta.

Kaj menite o tem?

Ribica, obstajajo štirje kanali intuicije: jasnovidnost, jasnočutnost, jasnovednost in jasnoslušnost. Vsak izmed nas se rodi z dvema odprtima, enim bolj izraženim, drugim manj. Ko upoštevaš vodstvo, ki ga dobivaš skozi prva dva kanala, se ti lahko odpreta tudi druga dva. Je pa pomembna vaja, vaja in še enkrat vaja. Ravno o tem sem pisala v septembrskih Thetičkah.

S tem, kar pravi Bojan se pa ne strinjam. Verjamem, da talent odtehta za neke zadeve, ampak z vajo se da vsega priučit.
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
Re: sanje
« Reply #31 on: September 28, 2010, 01:17:03 PM »
Gaja, po moje sta moja primarna jasnovednost, pa jasnočutnost. Je pa možno da se mi jasnovidnost čez sanje odpira, glede na to, da se mi mnogokrat dogajajo dobesedno prizori iz sanj, to že dolgo, sedaj pa čedalje bolj pogosto. Jasnoslišnost si pa ne znam razložit, edino mam velikokrat občutek, da me kdo kliče, pa se včasih prov blesovo okol obračam, včasih je poznan glas, včasih pa nepoznan.

Mam prov?

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #32 on: September 28, 2010, 01:24:26 PM »
Gaja, po moje sta moja primarna jasnovednost, pa jasnočutnost. Je pa možno da se mi jasnovidnost čez sanje odpira, glede na to, da se mi mnogokrat dogajajo dobesedno prizori iz sanj, to že dolgo, sedaj pa čedalje bolj pogosto. Jasnoslišnost si pa ne znam razložit, edino mam velikokrat občutek, da me kdo kliče, pa se včasih prov blesovo okol obračam, včasih je poznan glas, včasih pa nepoznan.

Mam prov?

Bi rekla, ja. In ravno ta kombinacija je pri ljudeh najpogostejša. Potem si pa vsi želijo videti, namesto, da bi se naučili upoštevati svoja čustva in misli. Seveda se ti jasnovidnost odpira čez sanje in tudi jasnoslišnost se ti prebuja glede na napisano. Kar veselo še delaj na sebi.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #33 on: September 28, 2010, 01:36:51 PM »

Mam prov?

Bi rekla, ja. In ravno ta kombinacija je pri ljudeh najpogostejša. Potem si pa vsi želijo videti, namesto, da bi se naučili upoštevati svoja čustva in misli. Seveda se ti jasnovidnost odpira čez sanje in tudi jasnoslišnost se ti prebuja glede na napisano. Kar veselo še delaj na sebi.

:-* Gaja
;D :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #34 on: February 14, 2014, 07:14:25 PM »
Tri dni nazaj sem imela zelo žive sanje o svojem stricu in njegovi ženi in o dediščini, ki jo moram dobit do konca leta (rok za izplačilo je bil 5 let). O tem niti ne razmišljam, zato mi je ostalo v spominu, češ, kaj se je pa to meni zdaj sanjalo ...  ::)

Včeraj sem bila sama doma, lepo v banji  8), ko nekdo pozvoni na vrata. Itak nisem hitela ven, potuhnila sem se in potem skozi okno pogledala, kdo bo odšel od hiše.  ;D
Odpeljal je avto in po registrski številki sem videla (sem freak, ki nonstop opazuje registrske tablice), da je bil moj bratranec.

Doma nisem povedala nikomur, ker nisem bila čisto 100%, sem pa pričakovala, da se bo spet oglasil.
In se pojavi pred našimi vrati spet danes - prišel je po št. TRR za nakazilo.  :o :o :o

Očitno sem imela jasnovidne sanje.  ??? ??? ???
G.R.O.Z.A.!
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #35 on: February 14, 2014, 09:51:42 PM »
Ja a se čudiš ;) Saj imaš intuicijo  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #36 on: February 16, 2014, 05:05:53 PM »
V to nekako nočem/ne morem/ne upam verjet ...  :blank:
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #37 on: February 17, 2014, 09:18:30 AM »
Imela res zanimive sanje:
sem sanjala, da sem jahala konja (lahko je bila tudi kamela, se ne spomnim več) in sem se ustavila na koncu sence, pred mano se je razprostirala sončna pokrajina arabskega sveta. Ustavila sem se, prav razločno je bila vidna ta meja med senco in to sončno pokrajino, kot bi se ustavila pred črto, ki ločuje ta dva dela. No in tako sem si rekla, no sedaj pa le pogumno naprej, to je sedaj tvoja pot. Imela sem občutek, da moram rešiti neko žensko, ki je tukaj v arabskem svetu ali pa samo neko situacijo, ne spomnim se več točno, samo vem, da sem morala iti, da je bila to moja naloga, da sem bila polna energije, zanosa, da mi je zaupana tako pomembna naloga in vedela sem, da jo bom uspešno zaključila. Vedela sem, da se bom znašla v tem arabskem svetu, da to vsaka ženksa ne zmore, da imam to moč in znanje, da bom obvladala to situacijo. Tako sem se za trenutek ustavila pred to sončno pokrajino, si dala še nekrat sama sebi pogum in nato zajahala v to sončno pokrajino. Prevevali so me lepi občutki, pokrajina je bila najprej pusta, kot bi bile same vasi, nato se je začelo mesto, bila sem navdušena, želela sem si priti v mesto. Ko tako jaham po mestu, me ustavi nek moški (arabec), lahko da je bil tudi policaj in me povpraša kaj delam tam. Vedela sem, da je to ena prvih nalog, ki jo moram opraviti dobro, saj drugače me lahko tudi zaprejo, ni me bilo strah, bilo mi je v izziv. Ta moški me je nekaj spraševal,nato pa ukazal, da moram peti in sem pela slovensko Kekčevo pesem: kaj mi pje ptičica, ptičica senička, dobra volja je najbolja...:) To se spomnim v živo, prepevala sem tako z navdušenjem, ni me bilo za ustaviti...Mimo se pripelje nek moški v mercedesu in pove, da me pozna in naj me spusti naprej.
In tako sem lahko nadaljevala pot.
To so bile res take lepe sanje, polne entuziazma, pozitivnih občutkov, novih izzivov, poguma, srčnosti, veselja, modrosti...
Sem jih morala prav sem zapisati, da si jih še kdaj preberem :)
Rena, če boš imela kakšno idejo, pa bom tvoje razlage, tako kot vedno, zelo vesela :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #38 on: February 17, 2014, 09:58:24 AM »
Jaz pa spet sanjala 4-peresno deteljico.  ::)
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #39 on: February 17, 2014, 10:29:21 AM »
Jaz pa spet sanjala 4-peresno deteljico.  ::)

Kaj pa si zdaj sanjala o njej? Se je spet uničila ali je ostala cela?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #40 on: February 18, 2014, 01:50:53 AM »
Ostala je cela.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #41 on: February 18, 2014, 07:56:25 AM »
Ostala je cela.

No, vidiš, se premikaš proti sreči, super, sem vesela zate :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #42 on: February 18, 2014, 10:58:40 AM »
Spet jasnovidne sanje. Da je prišel tip, ki prodaja brinovec, ki se oglasi vsake nekaj mesecev. In prej pozvoni ... Sem povedala mami, kaj sem sanjala in opisala, kako je izgledal v sanjah (videla ga še nisem) - da ima blond čisto kratke lase, da jih skoraj ni, da ima bolj tak otroški obraz ... Vse je res.

Brrr...  :-\
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #43 on: February 18, 2014, 12:36:23 PM »
Spet jasnovidne sanje. Da je prišel tip, ki prodaja brinovec, ki se oglasi vsake nekaj mesecev. In prej pozvoni ... Sem povedala mami, kaj sem sanjala in opisala, kako je izgledal v sanjah (videla ga še nisem) - da ima blond čisto kratke lase, da jih skoraj ni, da ima bolj tak otroški obraz ... Vse je res.

Brrr...  :-\

Maja, to se meni dogaja večkrat...Čeprav ne vem kaj naj s temi jasnovidmi sanjami, ne vem kako naj si z njimi pomagam...
Sploh kot otrok sem imela ogromno jasnovidnih sanj, pa takrat še  govoriti nisem mogla z nikomer o tem. ::)

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #44 on: February 18, 2014, 12:44:06 PM »
Meni se je to začelo dogajat zdaj.
Po eni strani sem navdušena, ker je zanimiv pojav ...
Ker sem skeptik, razmišljam, kaj to povzroča in če so samo naključja.
Če je kaj več na tem - od kod pridejo te informacije?
9ZK 656