Jaz sem pa sanjala, da sem bila v neki ogromni stavni, ki je bila polna pisarn , ki so bile pregrajene s steklenimi stenami. V njih ogromno ljudi, ki so delali svoje delo, in potem..Kr' od nikoder, se je nasel LEV, ki je hodil po pisarnah in jedel ljudi. Vsi so panicno bezali po stopnicah proti izhodu, ki pa ga v celi stavbi sploh ni bilo! Po hisi je tekla reka, polna fekalij, v katero sem skocila tudi jaz da bi se resila tega leva. POtem pa sem se spomnila, ... stopila pred leva, tlesknila s prsti in ga z hipnozo v sekundi uspavala. Potem so prisli veterinarji in ga resnicno uspavali in odpeljali... pa sem se zbudila
Ko sem takoj za tem ponovno zaspala, sem sanjala da sem v gozdu, in nabiram jurcke, ogromno jih je bilo... In z mami sva jih pridno nabirali v svojo kosaro. (med drugim je ob nekih jurckih, stal stol na njem laptop, i zraven zenska ki je spala, verjetno cakala da jurcki iz majhnih zrasteho veliki,...pa sem jo z nabiranjem prehitla).
Tole z gozdom in jurcki res pogosto sanjam. V cem je skrivnost gob in jurckov? 
Te je strah, da trenutno v svojem življenju ne vidiš izhoda, da te obvladuje neka avtoriteta (lev), mogoče tvoje notranje strasti, ki so premočne, v sanjah je lev žrl ljudi. In ni bilo izhoda...Skočila si celo v vodo polno fekalij, se pravi si skočila v neke negativne vzorce čustev, te obvladujejo negativna čustva, vendar si le prišla ven, tlesknila s prsti in ukrotila tega leva. Očitno boš uspela premagati oz. si že premagala tega leva (to svojo notranjo moč, ki je delovala negativno, rušilno, napadalno), saj so vsi bežali pred tem tvojim načinom izražanja moči...
In o gozdu sem napisala že pri Reni, da je to naše nezavedno, naš notranji jaz in simbolizira središče življenja. V sanjah izraža vaš skrivnostni notranji jaz, ki vas žene iz ene pustolovščine v drugo, s svojo zalogo svežine, vode in toplote pa vaša podzavest kliče varnost in si želi obnovitve.
In še razlaga s spletne strani kolousode.net:
Gobe so simbol življenja. Goba je stvaritev zemlje in vlage, je porozna, razprostrta, okrogla; predstavlja del rastlinstva jin in je hranljiva, zaščitniška, materinska ali pa nevarna, halucinogena ali strupena. Gobe v sanjah so hrana, ki pomeni, da je vir vaše osebnostne rasti življenje samo; ne knjige, visokoleteče misli ali veliki duhovni vodje, vaš navdih je to, kar se vam zgodi v vsakdanjem življenju.
Užitne gobe - obetajo trdno zdravje, dobre novice, pa tudi vaše zamisli so dobre in utemeljene,
če jih nabirate - dobro poznate svoje in tuje slabosti in jih izrabljate sebi v prid
Ženska je spala in čakala, da iz majhnih zrastejo veliki...
Si mogoče malo zaspala v življenju in čakaš, da dobiš več od življenja kot dobivaš sedaj, da postanejo jurčki večji...In zraven laptop, se pravi življenje preko interneta, virtualno življenje, ki ni resnično, pravo zemeljsko življenje, zraven si kar zaspala...Prebudi se trnuljčica in pojdi v življenje, drugače te bodo drugi prehiteli...
No na koncu si to žensko prehitela z nabiranjem, si prehitela samo sebe in si pobrala jurčke, si se sedaj podala v življenje, v pravo življenje...
Mogoče si spoznala več svojih slabosti, s katerimi lahko deluješ sebi v prid...
Tukaj je bila še tvoja mama, kaj ti v resničnem življenju predstavlja tvoja mama, ker del tebe? Ne vem ali je tvoja mama tudi prehitela to žensko ali je potem v sanjah ni bilo več?
Od tega je odvisno ali ti bo ta del tebe, ki ti ga predstavlja tvoja mama pomagal, da se podaš naprej, da pobiraš jurčke in boš skupaj s tem delom same sebe hodila po svoji poti življenja, ki je resnično in ne samo virtualno ali moraš ta del pustiti za sabo in iti pot naprej sama takšna kot si sedaj....
Vidka, primi svoje življenje v svoje roke, odvisno je največ od tebe same...
Srečno Vidka