Author Topic: sanje  (Read 78765 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: sanje
« Reply #105 on: February 26, 2014, 10:50:57 AM »
Hvala tebi za razlago in spodbujanje k razmišljanju in odkrivanju.
9ZK 656

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #106 on: February 26, 2014, 01:56:16 PM »
Aja, iz teh klavskih sanj danes sem se zbudila ob 3:33. A se je že začelo?  :-X :-X :-X
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #107 on: February 27, 2014, 10:37:30 AM »
Spet sem sanja senco in sonce.
V sanjah je moj dragi s svojim prijateljem postavil prikolico tik ob obalo, ko sem prišla, je bila prikolica že postavljena, bilo je sončno jutro, stala je na soncu.
Ni mi bilo všeč, da je postavil prikolico, ne da bi se prej posvetoval z mano kam naj jo postavi.
Meni se je zdelo, da stoji preblizu obale, saj je bila postavljena približno samo pol metra do morja in bilo mi je nelagodno, saj sem vedela, ko bo nastopila  plima, nas bo voda zalila. Vprašala sem ga zakaj je postavil prikolico tako blizu morja, da se mi zdi, da nas voda lahko zalije, no, njemu se ni zdela preblizu, rekel je, da je čisto ok in kako je super, da samo ven stopiš in si takorekoč že v vodi, in da bomo imeli krasen razgled na morje.
Nato sem se ozrla še malo naokrog in vse okoli je bilo prazno (nikjer še ni stala nobena prikolica), pokrajina je bila zelo lepa, malo naprej je bila tudi zelo lepa, peščena, ravna obala, kjer bi tudi lahko postavili prikolico, zdelo se mi je, da je tam več prostora in bi jo lahko postavili vsaj kakšen meter dlje od obale.
Vendar je bil ta del obale še v senci, tam še ni posijalo sonce, ker je bilo jutro in na ta del obale bo sonce posijalo kasneje, tako da na tem delu bi imeli sonce v popoldanskem in večernem času, tukaj kjer pa je moj dragi že postavil prikolico pa bi imeli sonce zjutraj in potem zvečer ne več.
Nisem se mogla odločiti kaj je bolje:imeti jutranje ali večerno sonce?
No in nato, ko sem stopila v prikolico, je bila notri velikaaaaa ptičja kletka, ki je zasedala skoraj pol prikolice in notri dve velikiiiii papigi, res veliki, tropski papigi.
Ni mi bilo všeč, da je ta kletka notri, saj je bila prevelika in je zasedala skoraj pol prikolice, zato sem jo odnesla ven, zdi se mi, da sta papigi nato pobegnili, vendar se tega ne spomnim več natančno.
Najbolj mi je ostala v spominu ta postavitev prikolice na soncu in tako zelo blizu morja, potem pogled še na drugi del obale, ki je bil trenutno sicer še v senci, čeprav sem vedela, da bo tudi ta kmalu obsijan s soncem...
Bom vesela vsake razlage...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #108 on: March 04, 2014, 07:58:07 PM »
Če bi kdo znal razložiti te sanje, bi bila zelo vesela... ;)
V bistvu sem sanjala gozd, jesensko obarvan, povno listja povsod, v njemu pa dva mrtva psa. črna.
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #109 on: July 25, 2014, 01:49:28 PM »
jaz imam pa eno vprasanje za vse vas... :) se vam zgodi / dogaja, da stvari ki jih sanjate, se potem tudi uresnicijo?
meni se namrec mnogokrat sanjajo prizori iz zivljenja taki vsakdanji, mnogokrat se tehs anj tudi ne spomnim v celoti, zgolj zjutraj ko se zbudim in jih takoj pozabim. Ker res niso tako nic posebnega.
Cez nekaj casa, mesec, dva tri ali celo vec, se tocno tak dogodek zgodi, kot dejavu. In vedno znova studiram, od kod mi je to znano, iz sanj seveda...

preroske sanje?
ima kdo kaksno razlago okoli tega, mnenje, znanje?  :-X :-*

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #110 on: July 25, 2014, 02:22:49 PM »
Jaz imam to, zelo pogosto. Zakaj, od kje, kako, pa nisem nikoli preučevala.
9ZK 674