Author Topic: Tarot II. del  (Read 73527 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Tarot II. del
« on: April 03, 2007, 11:16:02 PM »
Tukaj bomo nadaljevali z učenjem tarota. Predhodni del je v linku.

http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,58.msg12949.html#msg12949

Veliko uspešnega dela.
« Last Edit: April 03, 2007, 11:36:37 PM by Andres »
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: Tarot II. del
« Reply #1 on: April 04, 2007, 08:22:00 PM »
Tar-Mar,

sem te že nekajkrat želela vprašati, kakšno postavitev oz. koliko kart uporabljaš pri odgovarjanju na naša vprašanja. Skozi leta izkušenj...katera postavitev se ti je najbolj obnesla?

Lepo te pozdravljam in hvala za tvoj odgovor,

Taja :D

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #2 on: April 05, 2007, 03:38:52 PM »
Tar-Mar,

sem te že nekajkrat želela vprašati, kakšno postavitev oz. koliko kart uporabljaš pri odgovarjanju na naša vprašanja. Skozi leta izkušenj...katera postavitev se ti je najbolj obnesla?

Lepo te pozdravljam in hvala za tvoj odgovor,

Zdravo!

Veš glede odprtja, metanja in na podlagi tega glednje v karte se uporablja več načinov. Odvisno od situacije, potreb in obsega vpogleda.
Pri nas gre za internetno komunikacijo kjer gre vse več ali manj hitro in prevladujejo predvsem tematike na področju "ljubezni, spogledovanja itd."

Zgodi se, kar so nekateri, pri katerih sem "zaznal kakšno večjo zanimivost ali problem" bili ali boste delžni podrobnejšga vpogleda. Takrat vas tudi kontaktiram na osebni email in se bolj pomenim z vami ter uporabim kašno bolj zahtevno odprtje, tako da lahko rešimo problem. Vsi ki sem tako pristipil k vam dobro veste kateri ste.

Torej tukaj delamo šolsko - tako da se kaj naučimo in "nič ne skrivam pred nikomur" z tremi kartami"
Kaj več pogledam s petimi ali tudi tri krat po sedem, tudi keltski križ, zvezdasti ali tudi včasih alternative.

Imaš lahko svoja odprtja! Tarot ti to vse dovoljuje. Ko mečeš lahko npr. rečeš. ti dve sta preteklist, te tir prihodnost. ta sedanjost itd..

sedaj ko govorimo o odprtjih, ni pomembno koliko odpiraš. pomembno je kako se poglobiš.

Veš največji mojstri tarota gledajo celo samo v eno karto - to so pravi mački.

Imej se lepo

:)

Tar_Mar

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #3 on: April 05, 2007, 03:42:58 PM »
Tar Mar ... živjo, bi pogledal še zame malo, kaj mi prinaša mesec april

V svečenik
Fant Diskov
IX puščavnik
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #4 on: April 05, 2007, 10:36:57 PM »
Hvala Tar_Mar,

se mi je zdelo, da so različne postavitve...odvisno od situacije, tematike, problema...bistveno pa je, kako obvladaš simboliko kart oz. se poglobiš vanje. Za začetnike bi pa verjetno bilo najbolje, da uporabljajo čim manj kart ( ne kakšnega keltskega križa ali podobno ).

Hvala Tar_Mar in želim ti uspešno branje še naprej  :D

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #5 on: April 06, 2007, 03:53:02 PM »
Hvala Tar_Mar,

se mi je zdelo, da so različne postavitve...odvisno od situacije, tematike, problema...bistveno pa je, kako obvladaš simboliko kart oz. se poglobiš vanje. Za začetnike bi pa verjetno bilo najbolje, da uporabljajo čim manj kart ( ne kakšnega keltskega križa ali podobno ).

Hvala Tar_Mar in želim ti uspešno branje še naprej  :D

Zdravo!

Kar vse uporabljaj, kar veš. vendar pri Keltskem križu pozor. Prvo poglej kašne karte imaš. Ker pri Keltskem križu, je pri nekaterih preteklost na levi in prihodnost na desni. Ali obratno!!!.
To je treba preštudirati oziroma "različne veje" ali smeri tarota obravnavajo to drugače.

Veš začetnikom priporočam - eno karto, nato par -dve, tri nato več ter iščemo smiselne povezave itd.
Noramalno da je potrebno preštudirati pomen predvsem je bit karomanije, prostorska delitev karte. To je treba obvladati za resno delo. Veš pomen karte, po literaturi se lahko "napifla" vsak. Saj veš kako se naučiš na faksu za desetko.

Lepo se imej

Tar_Mar

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #6 on: April 06, 2007, 05:53:28 PM »
Tar Mar ... živjo, bi pogledal še zame malo, kaj mi prinaša mesec april

V svečenik
Fant Diskov
IX puščavnik

Zdravo, zdravo

Poglej, te karte govorijo takole:

V-puščavnik nam pove nekaj o pretklosti v tem smislu, ker se karta navezuje na sedanjost in prihodnost, da je prekinjena neka zveza oziroma neke naveze ali skupnih ciljev je konec.
Vendar fant diskov te drži v sedanjosti polno idej in ustavrjalnosti tako da greš samo naprej, ker so dinarji prisodni - pomeni, da gre za materialno in to v pozitivnem smislu
IX-puščavnik pa ti pove, da boš v tem mesecu sama najbolje vse opravila in celo želela si boš biti večkrat sama, saj boš sama najbolje preštudirala in peljala zadevo.

Malo ti kaže, da ne zaupaj drugim. Sama se odloči in delaj. Torej samostojnost je vodilo tega meseca. V tem mesecu je dobro da te drugi pustijo na miru.
Potrebuješ pomlad, sonce energijo in kašen sprehod, da "se pomeniš sama s seboj".

Zakaj pa ne . Uživaj

Vse lepo ti želim

:) ;)

Tar_Mar

Hvala Tar Mar

Ja, kar res bo tako.  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #7 on: April 07, 2007, 08:14:24 AM »
Tar mar bi te prosila, če lahko pogledaš še zame, v prihodnosti me čakajo pomembni izpiti, ki so pogoj za vpis v naslednji letnik. Bo šlo? Ker nekateri so moja nočna mora še iz srednje šole.

Hvala  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #8 on: April 08, 2007, 02:03:25 PM »
Tar mar bi te prosila, če lahko pogledaš še zame, v prihodnosti me čakajo pomembni izpiti, ki so pogoj za vpis v naslednji letnik. Bo šlo? Ker nekateri so moja nočna mora še iz srednje šole.

Hvala  :-*

KAj ti to študiraš? Ekonomijo, pravo ali družboslovje....?
Veš po kartah te zaenkrta ven vleče tvoja pridnost in velia delavnost. Ja morala boš kar tehtno premisliti o izpitih.
Nardi si prioritetno listo vrstnega reda izpitov.
Začni z izpitom, ki ga ima profesor. Torej nič bojazni le korajžno

:) ;)

Tar_Mar

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #9 on: April 08, 2007, 02:41:26 PM »
Hvala tar_mar! Si mi polepšal dan.
Ja študiram pa ekonomijo, se mi včasih zdi da jo premlevam že skoraj celo življenje.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #10 on: April 08, 2007, 04:34:45 PM »
Hvala tar_mar! Si mi polepšal dan.
Ja študiram pa ekonomijo, se mi včasih zdi da jo premlevam že skoraj celo življenje.

Ja padle so ti karte tudi da ne boš mogla naglo iz tega ampak bolj počasi tehtno s premislekom predvsem splanirano.

Tar_Mar

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #11 on: April 08, 2007, 05:31:24 PM »
Ja to mi res ne uide, ker so res zahtevni izpiti. Bo potrebno določiti kaj najprej delati se organizirati s časom in predvsem malo več delati.

Moja astro karta

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #12 on: April 08, 2007, 05:42:38 PM »
Ja to mi res ne uide, ker so res zahtevni izpiti. Bo potrebno določiti kaj najprej delati se organizirati s časom in predvsem malo več delati.

Torej sedaj mislim, da veš kaj ti je storiti, zažni z izpitom, ki ga ima moški-profesor. To ti je važno in potem naprej.
ker s tem dobiš ritem izpitov. Vendar ne prekinjaj. Takoj na drugega.

Tar_Mar

Offline wild cat

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #13 on: April 08, 2007, 08:58:22 PM »
Tar-Mar živjo,
prosim če boš lahko pogledal kaj bo letos za me (posebno finance) ;)

Hvala ti!
lp landy

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #14 on: April 12, 2007, 08:49:26 PM »
Tar_Mar,

kako naj si razlagam novico ( nad katero sem bila neprijetno presenečena ), katero sem prejela včeraj? Ali je resnična? ::)

Lepo te pozdravljam in se ti zahvaljujem za odgovor, Taja :D