Tar-Mar,
sem te že nekajkrat želela vprašati, kakšno postavitev oz. koliko kart uporabljaš pri odgovarjanju na naša vprašanja. Skozi leta izkušenj...katera postavitev se ti je najbolj obnesla?
Lepo te pozdravljam in hvala za tvoj odgovor,
Taja 
Zdravo!
Veš glede odprtja, metanja in na podlagi tega glednje v karte se uporablja več načinov. Odvisno od situacije, potreb in obsega vpogleda.
Pri nas gre za internetno komunikacijo kjer gre vse več ali manj hitro in prevladujejo predvsem tematike na področju "ljubezni, spogledovanja itd."
Zgodi se, kar so nekateri, pri katerih sem "zaznal kakšno večjo zanimivost ali problem" bili ali boste delžni podrobnejšga vpogleda. Takrat vas tudi kontaktiram na osebni email in se bolj pomenim z vami ter uporabim kašno bolj zahtevno odprtje, tako da lahko rešimo problem. Vsi ki sem tako pristipil k vam dobro veste kateri ste.
Torej tukaj delamo šolsko - tako da se kaj naučimo in "nič ne skrivam pred nikomur" z tremi kartami"
Kaj več pogledam s petimi ali tudi tri krat po sedem, tudi keltski križ, zvezdasti ali tudi včasih alternative.
Imaš lahko svoja odprtja! Tarot ti to vse dovoljuje. Ko mečeš lahko npr. rečeš. ti dve sta preteklist, te tir prihodnost. ta sedanjost itd..
sedaj ko govorimo o odprtjih, ni pomembno koliko odpiraš. pomembno je kako se poglobiš.
Veš največji mojstri tarota gledajo celo samo v eno karto - to so pravi mački.
Imej se lepo

Tar_Mar