Author Topic: Tarot II. del  (Read 73532 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Remeny

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Tarot II. del
« Reply #45 on: May 13, 2007, 10:35:43 PM »
Pozdravček! Po malček "črni" nočki za moj srček in neki "novici" ki sem jo prejela, bi prosila za en vpogled v karte glede ljubezni. Predvsem me zanima kaj je s trenutno situacijo in kakšna bo prihodnost.

Hvala :-*

Ja res te je prizadelo, in si prizadeta vendar se hitro pobereš. Vendar pričakuj samo še nekakšne nevšečnosti v par dnevih nato se zadeve vspostavijo pod kontrolo.

Tar_Mar

Aha, pričakujem da se bodo stvari postavile nazaj pod mojo kontrolo! Me pa zanima le še ena stvar; ali je to dokončni zakjuček te zadeve ali pač me bo ta oseba ponovno poskušala "izigrati"?

Zdravo!

Med vama se je pojavilo neke vrste RIVALSTVO. Izgleda da je eden od vaju še vedno "segret", vendar po kartah gledano je konec in samo še miselno mučenje. Kar pa se ne splača!
Torej izigrana boš in psihično ŠE BOLJ TRPELA!

Tar_Mar

Zelo zanimivo, pripravljena na "boj" ... lepa hvala!!! :)

Offline Remeny

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #46 on: May 14, 2007, 01:43:27 PM »

Zelo zanimivo, pripravljena na "boj" ... lepa hvala!!! :)

Zdravo!

NE NAROBE ČITAT IN RAZLAGAT MOJIH RAZLAG! Prečitaj še enkrat

Boj in rivalstvo JE bilo! Posledica bo samo psiha, ki utruja.
SE NE SPLAČA!

Tar_Mar

Neeee !!! si me narobe razumel ;) pripravljena sem na boj sama s seboj :D sem se namreč v zadnjih mesecih, po kar nekaj konkretnih psihičnih pritiskih zame v zadnjem letu tako iz strani delovnega razmerja kot ljubezenskega, trdno odločila da sem sama gospodar svoje sreče. Zato sem pripravljena na boj s temi v prihodnosti... utrujajoče psihe, nimam zdaj časa za to, življenje je prekratko da bi ga izgubljala zavita v sivino :)

Kadar se zaprejo vrata ne pozabi preveriti, če je kje odprto okno :) in morda prav skozi njega sije sonce, medtem ko vrata lahko vodijo le v klet ;)

Lep danček!

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #47 on: May 14, 2007, 02:44:06 PM »
Tar_Mar,

če te prav razumeš ji predlagaš, da se preda - biti nevtralen, na nuli - ne težiti k minusu niti plusu  ;)

LP, Taja :D

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #48 on: May 14, 2007, 04:42:18 PM »
Nisem se v redu izrazila, prav imaš....nakazal si ji, kaj naj bi bilo v obeh variantah - ona pa bo tako in tako izbrala tisto, katero bo hotela.

Vse lepo, Tar_Mar, :D
T.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #49 on: May 15, 2007, 09:48:00 AM »
Da se malce javim...
Včeraj sem bila na šoli in imela razgovor s šolsko psihologinjo (naslednji teden imam še enega). Zadeva je taka, da če jaz ponavljanja ne odobrim otrok gre otrok naprej čeprav s kakšno negativno oceno in v spričevalo pač napišejo, da sem jaz nasprotovala ponavljanju... Zdaj se ubadam s tem kako jih bom prepričala, da bo zamenjal razred. Res v tej skupini ne funkcionira tako kot mislim, da bi v kakšni drugi...
Ostalo pa je še vedno vse po starem...
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #50 on: May 15, 2007, 02:34:12 PM »
Ojla,tar_mar!!
Lahko pukukaš malo v karte še zame??
Kako mi kaže na ljubezenskem področju??
Trenutno sem samska?Imam sicer nekoga v mislih,vendar med nama ni nič konkrtenega...samo simpatija iz moje strani.

Hvala! :)

Lp,Lisbona

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #51 on: May 17, 2007, 07:44:16 PM »
Tar_Mar,

ponovno se ti oglašam - potovanje, za katerega sem te že spraševala, je padlo v vodo ( 99%). Torej še vedno iščem, brskam, tuhtam - kam, s kom, kdaj...
Postavila sem vprašanje, kaj mi tarot nakazuje, svetuje glede letošnjega potovanja oz. izbora:

9 diskov
6 mečev
X. Kolo sreče

Ena izmed variant je potovanje, katerega pa ne vem če bi ga fizično zmogla ( treking ); kaj pravi tarot:

As diskov
I. čarovnik
V. svečenik

Lepo se ti zahvaljujem za odgovor in te lepo pozdravljam :D,

Taja

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #52 on: May 17, 2007, 09:23:44 PM »
A lahko še jaz kaj vprašam? Že kar nekaj časa iščem redno službo, pa je še ni. Sicer delam nekaj na črno, da se da preživeti mesec, ampak bi rada kaj legalnega.  ;D Zanimalo bi me, kdaj bo in (če se da videti) na katerem področju bo. Potem bi me pa zanimala še ljubezen, ker je že nekaj časa na tem področju bolj suša.  :-\  Hvala že vnaprej!!!!!
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline oona

• Novinec
  • *
« Reply #53 on: May 18, 2007, 12:38:30 PM »
Kot kaže, se moja zveza končuje?!  Kako je in kako še bo?

Hvala vnaprej.

5 palic
VII KOČIJA
Kralj čas

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #54 on: May 19, 2007, 01:41:58 PM »
A lahko še jaz kaj vprašam? Že kar nekaj časa iščem redno službo, pa je še ni. Sicer delam nekaj na črno, da se da preživeti mesec, ampak bi rada kaj legalnega.  ;D Zanimalo bi me, kdaj bo in (če se da videti) na katerem področju bo. Potem bi me pa zanimala še ljubezen, ker je že nekaj časa na tem področju bolj suša.  :-\  Hvala že vnaprej!!!!!

Zdravo!

Redna služba se ti še ne kaže v prvi polovici leta.
Moraš pa intezivno iskati službo, da bo v drugi polovici leta.
s tvojo ljubeznijo je pa takole
Išči si moškega, ki špripada nekašni skupnosti ali ima takšne interse kot ti. Tam se bosta srečala. ali hodi k maši, ali se bosta srečala na kakšnem predavanju, ali na zabavi, ali prireditvi ..

Tar_Mar

Hvala, hvala!!!

Glede službe: so me v petek klicali z ene šole, če bi tam od septembra učila, šlo bi pa za polovičen delovni čas, a ne vem, če bi sprejela (pač, je le polovičen delovni čas). Kakšna pomoč? ;)

Glede ljubezni: tale z mašo se ne bo zgodila, tako da moram na ostalih področjih iskati. :D Je pa res, da mi je bolja, če imava skupne interese. Hmmm, a bo kaj kmalu? :D
Moja astro karta:

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #55 on: May 19, 2007, 02:43:05 PM »
To službo po kartah sprejmi! Takoj se odzovi.!!! HITRO!
(Saj če do septembra najdeš kaj boljšega, lahko odjaviš)

Imej se lepo

Tar_Mar

V bistu imam za prijavo še pb. 2 tedna čas - šele takrat bo razpis zunaj, tako da se mi ne mudi s prijavo. :D
Moja astro karta:

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #56 on: May 19, 2007, 08:16:37 PM »
Srčna hvala Tar_Mar za tvoj odgovor,

torej sem dobila samo potrditev, da sem se pravilno odločila in se nisem odločila za drugo možnost " na blef", ker se mi je to zdelo od mene neodgovorno. Hkrati pa sem se odprla za druge možnosti, katere sedaj še ne vidim , a vem da se ob pravem času prava priložnost pojavi.

Hvala in lepo te pozdravljam, Taja :D

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #57 on: May 20, 2007, 09:41:04 AM »
Ojla,tar_mar!!
Lahko pukukaš malo v karte še zame??
Kako mi kaže na ljubezenskem področju??
Trenutno sem samska?Imam sicer nekoga v mislih,vendar med nama ni nič konkrtenega...samo simpatija iz moje strani.

Hvala! :)

Lp,Lisbona

Zdravo!

Trenutno bo ostalo pri simapatiji in boš še nekaj časa sama. Čeprav hrepeniš po dobri zvezi ali njem se nekako nočeš vezati. V bodoče se ti nekako kaže, da si v sebi prešibka za zvezo, kot da bežiš od realne zveze ali pa "preveč idealiziraš". "Malo bo potrebno spustiti kriterije" in najdeš v prihodnosti partnerja s katerim se pa "ne vežeš kot trdno vezo". Vama bo pa lepo-užitki.

Tar_Mar

Hvala, Tar_Mar..zgleda ,da bom res še kr lep čas sama.Tolk resnice je v tem tvojem odgovoru,da že boli. :)
Res se globoko v sebi nočem vezati,idealiziram 100na uro..delam na sebi in res tudi čutim,da zdj ni čas za ljubezenske zveze...
Glede tega ,da se bom vezala z nekom kar tako..zaradi sexa ali kaj takega...pa ne verjamam..to nisem jz.Hočem vse ali nič..Vmesnih poti pri meni ni...

Hvala še enkrat!
Čaw ;)

Offline Lilith

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #58 on: May 21, 2007, 12:04:19 PM »
Tar Mar, pozdravljen. Nekaj me že dolgo muči, pa bi si želela še tvoje videnje. Zadeva: avto, nonstop se kvari, vedno ista napaka, mehaniku zmetala že ful... Daj poglej, kaj bo- uspelo popraviti ali bo potrebno nabaviti nov/rabljen avto. In še - ali bi s tistim bilo kaj več sreče?

Pa lep dan

Offline Lilith

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #59 on: May 22, 2007, 08:35:20 AM »
Hvala, Tar Mar. Saj že nekaj časa razmišljam o drugem. Zdaj imam vsaj dober argument, da grem v akcijo.
LP