Author Topic: Tarot II. del  (Read 73555 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
Re: Tarot II. del
« Reply #75 on: May 30, 2007, 11:23:07 PM »
tar_mar, zopet jaz težim in zopet glede službe. Sem bila danes na enem razgovoru (2.krog) in so mi rekli, da me na tem delovnem mestu ne vidijo, bi mi pa verjetno ponudili neko drugo delovno mesto, ko bi se začeli širiti. Tetka žal ni vedela, kdaj naj bi to bilo - čez dva meseca, čez 4....  :-\ Kaj mi kaj karte kažejo za to službo? A bo kaj kruha iz te moke? In, a bo to kmalu (prej kot v 3-4 mesecih)? Malce me tudi skrbi, da bi mi v tej službi bilo malce dolgčas.  :-X
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #76 on: May 31, 2007, 07:04:08 PM »
Tar_Mar spet imaš prav. Grehi so odlašanje in prelaganje mature. Sem odlašala celih 10 let :o :-X :-[
Eh ja moje finance... Iz dneva v dan večji minus. Se tolažim, da večno v minus pa tudi ne more it. Enkrat se bo že obrnilo (kot recimo polinom :D).
Šibam se učit. Hvala ti za prave besede v pravem trenutku :-*
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Princes

• Mojster
« Reply #77 on: June 02, 2007, 09:32:40 AM »
Dragi Tar_mar, eno posebno prošnjo imam. Danes imam rojstni dan, pa bi prosila, če mi v parih stavkih nakažeš, kaj mi prinaša to leto.

Najlepša hvala :).
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #78 on: June 03, 2007, 06:41:07 PM »
 Tar_mar, imam eno vprašanje glede nekoga!

Naj  ga jemljem za zabavo ali zares? Predooooooooooolgo že bluziva in čas je, da nekaj storiva ...
  Hvala

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #79 on: June 04, 2007, 03:27:19 PM »

Glede dopusta nimaš še jasnih ciljev in zato ti daje to toliko mislit. Poleg tega si si zastavila mogoče čuden plan dopusta. če boš hotela kaj izboljšati moraš spremeniti načrt.

Tar_Mar
[/quote]

Glede dopusta imam jasne cilje in jih tudi bom kmalu realizirala.Konec junija. :-*
Torej načrta nisem spremenila in je vse ok... ;)

Toliko pa sem se ukvarjala z mislimi o dopustu ,ker nisem bila sigurna v prijateljico,oz.nisem bila sigurna,če bo ona dobila dopust...Na srečo ga je...

Čaw. ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #80 on: June 05, 2007, 03:19:22 PM »
--------------------------------------------------------------------------------
Quote from: tar_mar on February 19, 2007, 05:12:59 PM
Quote from: apemaya on February 18, 2007, 01:05:45 PM
Zivijo Tar_Mar,

vidim, da imata s tajo6 neke debate v katerem letu se nekdo nahaja. Kako to izracunas?Ce rabis rojstne podatke so tile: 24/6/80. Se ti da to izracunati tudi zame in mi malo opisati kaj to pomeni?

hvala!

Zdravo!

Ti si v letu 3 v cesarici.

To leto je obdobje, kjer ti bo prineslo kar veliko dobrega. To pomeni, da boš iz tega kar imaš ali delaš naredila veliko več. Če boš varčevala se ti bo splačalo, če boš gradila se ti bo splačalo. je tudi ugodno leto da zanosiš. Če boš kaj ustavrjala, slikala, pesnikovala itd. boš naredila dobro. če boš menjala službo bo tudi v redu. itd.
To je okvirno. Seveda te bodo spremljale težave in težavice, da ne bo šlo vse gladko.
Vendar se izide.

Tar_MAr

Tar_Mar,

a si tako prijazen in mi na zgornjem primeru, kot si Apemayi izračunal cikel rasti razložiš kako si prišel do 3 Cesarice? Tuhtam, kako je pravilen izračun simbolov -
če zanjo izračunam npr. 2+4+6+2+0+0+7=21 Vesolje

če pa po sistemu iz knjige Priročnik za tarot(Arrien) -
    24
      6
2007
2037= 2+0+3+7=12 Obešenec

Ali se pri rezultatu 21 ali 12 sploh sme sešteti v 3 Cesarica?

Res mi ni več nič jasno kako in kaj glede teh izračunov  - na mojem primeru:

3+9+2+0+0+7=21 Vesolje

ali

3
      9
2007
2019=2+0+1+9=12 Obešenec

Res ti bom hvaležna za pojasnilo, Tar_Mar!

Taja

Sama cikle rasti jemljem takole:

če pride npr. 12 /obešanec/ potem vsekakor to drži za to leto.
Darovi ki podpirajo so:
cesarica /3/
trojka čaš
trojka palice
trojka diskov
in seveda vesolje

Izzivi pa trojka mečev

Torej kar je naša naloga ob obešancu v tistem letu je vezano na trojko mečev, to bomo odrezali ali prihajali v stik s temi energijami ali se z njimi spoprijeli, jih videli iz drugega zornega kota /obešanec/ in seveda tudi sebe v vseh teh razmerjih.
Predvsem pa bodo izziv za nas ljudje v znamenju Tehnice in seveda tudi odnosi, ki se morajo uravnotežiti.

Sicer pa vse kar je napisal Tar Mar drži. Treba je gledat poglobljeno in Tar Mar pač najbrž nima volje in časa razlagat osnovnih tehnik.
Pozdrav vsem
« Last Edit: June 05, 2007, 03:21:49 PM by Tea »
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #81 on: June 07, 2007, 12:20:02 PM »
Tea, lepo se ti zahvaljujem za pojasnilo glede ciklov rasti. Informacije so namreč različne in je potem človek zmeden, kako in kaj. :D

Taja :D

Offline Princes

• Mojster
« Reply #82 on: June 07, 2007, 12:22:18 PM »
Dragi Tar_mar, eno posebno prošnjo imam. Danes imam rojstni dan, pa bi prosila, če mi v parih stavkih nakažeš, kaj mi prinaša to leto.

Najlepša hvala :).

Zdravo!

Generalno do konca leta boš nekako podredila oziroma bo veliko zabave in izgleda da zelo rada uživaš v stvareh. Se ti pa obeta nekašen materialni obrat, na dolgi rok nekaj dobiš in bo trajalo.

Tar_Mar

Ja, Tar_Mar, zgleda da bom res uživala v življenju, pa še za denar mi ne bo treba skrbeti. Kaj si še lahko želim več? Lepše napovedi še nisem dobila :-[.

HVALA  :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Princes

• Mojster
« Reply #83 on: June 07, 2007, 12:37:07 PM »
Tar_Mar, zapomnila si bom tvoje besed. Sicer se zdaj gibljem med ljudmi, ki imajo bolj malo pod palcem - enako kot jaz. Bogate bom morala še spoznati. Res pa je, da imam zelo rada ljudi, ki so bogataši znotraj - v svoji biti  in take globoko spoštujem. Tudi na tem forumu jih je kar nekaj :).

Sicer pa sprejmem in seveda moram sprejeti vse, kar mi je življenje namenilo.
Bom pa sigurno poročala. Če pa mi res kaj več v žep kane, bova skupaj zapila, velja :).

Hvala Tar-Mar

DZK 151

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #84 on: June 07, 2007, 01:28:54 PM »
Tudi mi tebe, Tar_Mar :-*

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #85 on: June 07, 2007, 01:52:07 PM »
Tar_Mar

Ej,tar_mar..
Res sem mogla spremenit plan glede dopusta....
Sploh ne morem  verjet.. :o.Čist spontano sva se zdj odločle za nekaj čist drugega... :o
Na morje grem šele konc julija in še ena oseba se nama bo pridružila..tako,da bo še bolj veselo...

čaw... ;)

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #86 on: June 07, 2007, 03:00:48 PM »
tar_mar, zopet jaz težim in zopet glede službe. Sem bila danes na enem razgovoru (2.krog) in so mi rekli, da me na tem delovnem mestu ne vidijo, bi mi pa verjetno ponudili neko drugo delovno mesto, ko bi se začeli širiti. Tetka žal ni vedela, kdaj naj bi to bilo - čez dva meseca, čez 4....  :-\ Kaj mi kaj karte kažejo za to službo? A bo kaj kruha iz te moke? In, a bo to kmalu (prej kot v 3-4 mesecih)? Malce me tudi skrbi, da bi mi v tej službi bilo malce dolgčas.  :-X

Zdravo!

Malo boš morala še počakati.

Tar_Mar

Smo te pa kar zaposlili sedaj, ha? :D Hvala za odgovor. Sem se včeraj za poučevanje v osnovni šoli prijavila (tisto s polovičnim delovnim časom) in bom morala kar 1 leto na tem delovnem mestu ostati, ker bi mi Ministrstvo plačalo še pedagoško-andragoško izobrazbo in ne bi potem mogla kar čez par mesecev dati odpoved. Upam le, da bodo učenci pridni.  :P Bom pa še s.p. imela in upam, da bo šlo.

Aja, hvala za odgovor!!!
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #87 on: June 07, 2007, 04:17:00 PM »

[/quote]

E, vidiš, pa še pestro bo. To je tisto pravo!
 ;) :D :) :-*

Tar_Mar
[/quote]

Super!! :-* :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #88 on: June 08, 2007, 03:30:14 PM »
No še zadnji izpit, ki se ga recimo temu bojim, me čaka jutri. Pisni del sem tako ali tako zabluzila pri treh predmetih, predvsem zato, ker sem šla pisat z vročino, vnetimi sinusi,... Pa se nekako tolažim, da obstaja še jesenski rok, za tisto kar bom padla. Tar_Mar ali obstaja varianta, da pogledaš, pri katerih predmetih bo "zlezla" čez, da si znam predstavljat kaj me čaka za naslednji rok. Skrbijo me: matematika, zgodovina, sociologija (sem jih pisala z vročino, matematika je pa že tako moj trn v peti). Angleščina in slovenščina bi pa morali bit vsaj pozitivni.
Drugače pa kar se tiče sinov šole napredujem v smeri menjave razreda. Res se moram malo da ne na trepalnice postavljat, samo bom trmasta do konca ;).
Kar se tiče financ pa: vdam se in razglašam bankrot ;D
Že vnaprej najlepša hvala :-*
lp
T.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #89 on: June 08, 2007, 05:14:48 PM »
No še zadnji izpit, ki se ga recimo temu bojim, me čaka jutri. Pisni del sem tako ali tako zabluzila pri treh predmetih, predvsem zato, ker sem šla pisat z vročino, vnetimi sinusi,... Pa se nekako tolažim, da obstaja še jesenski rok, za tisto kar bom padla. Tar_Mar ali obstaja varianta, da pogledaš, pri katerih predmetih bo "zlezla" čez, da si znam predstavljat kaj me čaka za naslednji rok. Skrbijo me: matematika, zgodovina, sociologija (sem jih pisala z vročino, matematika je pa že tako moj trn v peti). Angleščina in slovenščina bi pa morali bit vsaj pozitivni.
Drugače pa kar se tiče sinov šole napredujem v smeri menjave razreda. Res se moram malo da ne na trepalnice postavljat, samo bom trmasta do konca ;).
Kar se tiče financ pa: vdam se in razglašam bankrot ;D
Že vnaprej najlepša hvala :-*
lp

Zdravo!

Po kartah ne bo jesenskega roka. Jutri se primi. Boralo bi iti vse čez. Pridna si. Mislim,da si uspela.
To, nobena bolezen te ne ustavi! Ti si prava borka
Vse bo OK

Tar_Mar
T.

Nekako dvomim, ker sem bila res "počena" od vročine in sem bolj slabo reševala... Upam pa, da se karte ne motijo (sicer se res še niso...) ;) :)
lp
T.
Tranziti in progresije
Solarna