Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Prireditve v Sloveniji
Novosti na www.Astro-Star.net
apemaya:
--- Quote from: nensi on December 31, 2007, 10:02:16 AM ---Kar se meni včasih dogaja :o..., upam da ne ???, da ne bo kdo kar znamenje zamenjal ;D...
--- End quote ---
Taja je devicke tako zelo zanalizirala, vedno jih omenja kot natancne... da si pod device sedaj skoraj vedno predstavljam Tajo (prej sem si svojo sestro) ???.
Ko govorimo o spolnosti in eroticnosti in zmenkarijah- uganite koga si predstavljam? :D
A...kot angelcek...= nensi, zadnje case tudi Taja
S...kot sanje= Regina
J...kot Jota= Andres
N...kot nogice= Bik7
A...kot dovrsi aspekt, t...kot tranzit...= Tea
pa tudi druge asociram na razne besede in misli, samo ne bom smetila Teine teme :D
taja6:
--- Quote from: apemaya on December 31, 2007, 10:13:49 AM ---
--- Quote from: nensi on December 31, 2007, 10:02:16 AM ---Kar se meni včasih dogaja :o..., upam da ne ???, da ne bo kdo kar znamenje zamenjal ;D...
--- End quote ---
Taja je devicke tako zelo zanalizirala, vedno jih omenja kot natancne... da si pod device sedaj skoraj vedno predstavljam Tajo (prej sem si svojo sestro) ???.
Ko govorimo o spolnosti in eroticnosti in zmenkarijah- uganite koga si predstavljam? :D
A...kot angelcek...= nensi, zadnje case tudi Taja
S...kot sanje= Regina
J...kot Jota= Andres
N...kot nogice= Bik7
A...kot dovrsi aspekt, t...kot tranzit...= Tea
pa tudi druge asociram na razne besede in misli, samo ne bom smetila Teine teme :D
--- End quote ---
haha Apemaya hvala za tole...včasih sem sama tako natančna, da grem sama sebi na živce ;D včasih pa tako površna ( dosti zraka in ognja v karti ), da se sramujem v dno svoje deviške duše ;D
:-*
apemaya:
eni s(m)o povrsni, drugi natancni- eni brez drugih ne moremo zivet :D ;)
taja6:
--- Quote from: apemaya on December 31, 2007, 10:23:38 AM ---eni s(m)o povrsni, drugi natancni- eni brez drugih ne moremo zivet :D ;)
--- End quote ---
prav imaš, mi device zemljico malo počistimo za druge in opozarjamo na posamezna drevesa ( na gozd nas vi drugi opozorite občasno ), vi rakci pa nas pridno pocartate, naredite vzdušje toplega in domačega domeka....vsak s svojim poslanstvom, a ne? :) ;)
apemaya:
--- Quote from: taja6 on December 31, 2007, 10:28:15 AM ---
--- Quote from: apemaya on December 31, 2007, 10:23:38 AM ---eni s(m)o povrsni, drugi natancni- eni brez drugih ne moremo zivet :D ;)
--- End quote ---
prav ima, mi device zemljico malo počistimo za druge in opozarjamo na posamezna drevesa ( na gozd nas vi drugi opozorite občasno ), vi rakci pa nas pridno pocartate, naredite vzduje toplega in domačega domeka....vsak s svojim poslanstvom, a ne? :) ;)
--- End quote ---
Tocno tako!Ceprav jaz nisem tisti ta pocukran rakec (objemanje, poljubcki- so zame bljak- no razen moj fant je moja vecna zrtev), sem bolj stil: pridi k meni, pa bova kaksno rekla. Pocuti se kot doma ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version