No evo, bom postnila sem, da vidim, če mi bo znal kdo karkoli pomagati. Danes ponoči sem imela izjemno čudne in zelo žive sanje. Sanjalo se mi je o nekem dečku, ki je v odrasli dobi postal duhovnik. V času duhovništva je spoznal dva dečka, ki sta ga začela izsiljevati, da bosta razkrila njegovo skrivnost (ne vem točno, za kaj se je šlo, sem pozabila, vem samo, da je moral duhovnik v zameno spolno občevati z njima). To je duhovnika zelo razžiralo, po določenem času pa se je izkazalo, da ima ta duhovnik določene sposobnosti. Ko je maševal, so se dogajale "čudne" zadeve, kot da bi se takrat v cerkvi zadrževala bitja, jaz sem imela občutek, da so bili angeli, ki so prisostvovali obredu. Bil je tudi jasnoviden, napovedoval je določene dogodke. Te sposobnosti pa ga niso pokvarile, prav nasprotno, bil je izjemno topla oseba.
Naslednje, kar se spomnim je, da sem v časopisu brala članek, da je on nekako začetnik te jasnovidnosti, da se je z njim vse začelo. Pisali so o njem, ampak ne kot o nekom zlobnem, temveč kot o nekom dobrem. Celo uspelo mi je razbrati ime, Dave Weird. Tista dva dečka, ki sta ga izsiljevala, pa sta na koncu hm.. dobila svoje. Ni ju kaznoval duhovnik, temveč sta dobila svojo porcijo, če lahko temu tako rečem, od teh sil, s katerimi je bil v stiku naš duhovnik. Pa toliko sem še razbrala, da je bil ta duhovnik doma iz Irske, oz Otoka.
Kar je pa najbolj čudno je pa to, da mi je zjutraj nekaj govorilo, da naj potegnem karto iz paketa Nadangelov. Ko sem jih mešala, mi je iz kupčka padlo kar nekaj kart na tla, obrnila se mi je pa karta NA Raziel, Vzemite nazaj svojo moč.
Sedaj pa tuhtam, kako to vse povezati skupaj... Ima kdo kakšno idejo?