Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 329466 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma X
« Reply #330 on: March 22, 2010, 12:22:38 AM »
Mojca C. Kaj pa je to lovilec sanj? Beržkone se nagibaš k lucidnim sanjam. Pri tej tehniki se sanje zapomni, torej se jih ujame.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #331 on: March 22, 2010, 06:54:44 AM »
Meni je lovilec sanj poklonil sin. Imam ga v pisarni.

Ne vem, ali deluje lovilec sanj ali ne, vem pa da sem budni sanjač in sanje se uresničujejo. ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #332 on: March 22, 2010, 08:37:00 AM »
Jaz sem ga tudi dobila za darilo ampak ga sploh nisem prenesla v svoji bližini, tko da ti žal ne znam povedat.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #333 on: April 17, 2010, 11:53:07 PM »
Pajki, grdi, črni, kosmati pajki, vseh velikosti, veliki tudi za dlan...plezali so nad oknom, po zavesah (ki jih nimam), steni, za posteljo...eden se je spustil tik pred mano. Po meni niso hodili. Očutek grozen  :o

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #334 on: April 26, 2010, 07:22:55 AM »
Men pa se je sanjalo, da smo branili odcep ene ceste (ovinka?) in smo se streljali, pa zbirali metke, ker jih je zmanjkovalo?
Kdo bi vedu kaj to pomeni... ???

Offline Anarion

• Novinec
  • *
  • Where To Start In This Beautiful World?
« Reply #335 on: May 19, 2010, 02:15:43 PM »
Jaz sem sanjal, da sem z nekom šel do trgovine. Pred vrati je stal nekdo, ki sem ga poznal (ne v resnici toda v sanjah) in jezno čakal na naju. nisem hotel, da naju vidi in sva v trgovino vstopila skozi stranski vhod. Toda v trgovini naju je skozi okno videl in stopil do naju. Potem se ne spomnim ničesar več le, da je možakar obležal na tleh.

???
Theta praktik

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #336 on: May 29, 2010, 11:53:29 AM »
Lepo prosim, če mi kdo zna odgovoriti, da mi razloži tole:

Že več kot teden dni sem i sanja o nasilju nad ljudmi, otroci itd. Včasih samo opazujem, včasih sodelujem, spet naslednjič bežim pred nekom, ki mi hoče nekaj storiri. In to gre za res hudo obliko nasilja - pobijanje s kamenjem, sekiro, vidim trupla, dele teles, človeške organe ...  :'(

Pa živim zdaj zelo mirno življenje, brez stresa. Mogoče je kaj iz podzavesti?
Potem pomislim, da je to znak, da se bo kaj hudega zgodilo?

Kadarkoli grem spat, samo tole. Vsa sem že utrujena, ker se sploh ne naspim. Zdaj pa še en teden nočnih ... 
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #337 on: June 03, 2010, 04:36:22 AM »
Regina se pri nas ne oglasi že od novembra, oz decembra. Ne vem kdaj bomo dočakali spodobno razlago sanj. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #338 on: June 03, 2010, 09:31:56 PM »
Regina se pri nas ne oglasi že od novembra, oz decembra. Ne vem kdaj bomo dočakali spodobno razlago sanj. 

Andres

Reginca zadnje čase več "uraduje" na fejsu, ima kmetijo in polno dela  ;D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #339 on: June 04, 2010, 09:52:02 AM »
Veš kok je s tem dela, jaz mam celo restavracijo za porihtat, pa še celo mafio  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #340 on: July 08, 2010, 12:27:38 PM »
Lepo prosim, če mi kdo zna odgovoriti, da mi razloži tole:

Že več kot teden dni sem i sanja o nasilju nad ljudmi, otroci itd. Včasih samo opazujem, včasih sodelujem, spet naslednjič bežim pred nekom, ki mi hoče nekaj storiri. In to gre za res hudo obliko nasilja - pobijanje s kamenjem, sekiro, vidim trupla, dele teles, človeške organe ...  :'(

Pa živim zdaj zelo mirno življenje, brez stresa. Mogoče je kaj iz podzavesti?
Potem pomislim, da je to znak, da se bo kaj hudega zgodilo?

Kadarkoli grem spat, samo tole. Vsa sem že utrujena, ker se sploh ne naspim. Zdaj pa še en teden nočnih ... 

Ženka, mislim, da gre za spomine iz preteklih življenj, ki prihajajo na površje. pam, da zdaj kaj bolje spiš. :-*
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #341 on: August 19, 2010, 09:52:05 AM »
Ojla, danes sem mela spet po dolgem času burno noč, verjeteno zato ker sem spet po dolgem času zaspala na kavču. En del sanj je bil prov morast...so me psi napadal, pa tko eni trije so bli prjazni, en je pa tko čist za mano hodu po ulci, pa me je v rit ugriznu, ljudje so se mi pa smejali, potem sem šla naprej, pa sem bla srečala enga grozenga velicga psa, pa sem mu dopovedovala da nej se umiri, ker se ga itak ne bojim, pa je začel renčat pa se zagnal v mene, da sem se mu komaj v en avto umaknila, pes pa na avto, pa je hotel čez šibedah notr, grozno uglavnem...

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #342 on: August 24, 2010, 09:29:46 AM »
No evo, bom postnila sem, da vidim, če mi bo znal kdo karkoli pomagati. Danes ponoči sem imela izjemno čudne in zelo žive sanje. Sanjalo se mi je o nekem dečku, ki je v odrasli dobi postal duhovnik. V času duhovništva je spoznal dva dečka, ki sta ga začela izsiljevati, da bosta razkrila njegovo skrivnost (ne vem točno, za kaj se je šlo, sem pozabila, vem samo, da je moral duhovnik v zameno spolno občevati z njima). To je duhovnika zelo razžiralo, po določenem času pa se je izkazalo, da ima ta duhovnik določene sposobnosti. Ko je maševal, so se dogajale "čudne" zadeve, kot da bi se takrat v cerkvi zadrževala bitja, jaz sem imela občutek, da so bili angeli, ki so prisostvovali obredu. Bil je tudi jasnoviden, napovedoval je določene dogodke. Te sposobnosti pa ga niso pokvarile, prav nasprotno, bil je izjemno topla oseba.
Naslednje, kar se spomnim je, da sem v časopisu brala članek, da je on nekako začetnik te jasnovidnosti, da se je z njim vse začelo. Pisali so o njem, ampak ne kot o nekom zlobnem, temveč kot o nekom dobrem. Celo uspelo mi je razbrati ime, Dave Weird. Tista dva dečka, ki sta ga izsiljevala, pa sta na koncu hm.. dobila svoje. Ni ju kaznoval duhovnik, temveč sta dobila svojo porcijo, če lahko temu tako rečem, od teh sil, s katerimi je bil v stiku naš duhovnik. Pa toliko sem še razbrala, da je bil ta duhovnik doma iz Irske, oz Otoka.
Kar je pa najbolj čudno je pa to, da mi je zjutraj nekaj govorilo, da naj potegnem karto iz paketa Nadangelov. Ko sem jih mešala, mi je iz kupčka padlo kar nekaj kart na tla, obrnila se mi je pa karta NA Raziel, Vzemite nazaj svojo moč.

Sedaj pa tuhtam, kako to vse povezati skupaj... Ima kdo kakšno idejo?
9ZK 674

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #343 on: September 02, 2010, 11:16:44 AM »
Mlada črno bela mačka se mi je večkrat polulala na posteljo, tako da je nastala luknja.

Pomen?

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #344 on: September 02, 2010, 12:42:38 PM »
V gozdu sem nabirala ogromne gobe! Ampak res velike jurčke! Pa takoo lepi so bili!