Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 329460 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma X
« Reply #390 on: September 10, 2010, 10:39:30 AM »
Tudi jaz sem "šnoflala" na netu o simbolu mačke in ugotovila, da je simbol za podzavestno. V bistvu so ji Egipčani dali ime "mau", kar pomeni videti.
Glej http://www.akropola.org/clanki/clanek.aspx?lit=215
Ampak videti v temi. Tako kot vidimo v temi mesec, ki odseva sonce, tako vidimo ponoči svetleče in okrogle mačje oči. Kakorkoli, to je pogled v temo, v nezavedno. Če je ta mačka napadalna, strašljiva, bi celo rekla, da se je treba soočiti z nečim v podzavesti, kot -  tiščiš v sebi neko jezo ali nekaj drugega, kar intenzivno želi ven. V sanjski knjigi napadalna mačka pomeni tudi kakega sovražnika.

Glede moških v sanjah. Na, toliko je govorila o nekem moškem, da sem še jaz včeraj sanjala o nekom, ki ga poznam  ;D. Bil je pa kao sin moje najboljše prijateljice, čeprav je daleč od tega, hehe.

Sanjalka pri tebi imam pa kar tako mimogrede preblisk, da v neki stvari moža nočeš ali ne zmoreš razumeti, pa veš, da bi ga morala. Ali ga podpreti v kaki stvari, namesto da te jezi, da to počne. Ne vem, ugibam  :D

Hvala Rena za tvoj odgovor. Mislim, da ne gre za nerazumevanje, bolj mogoče začudenje, da je on napredoval hitreje kot jaz-govori tekoče italijansko, kljub temu da se ni nikoli učil, jaz pa se učim, pa še vedno ne znam-to me je jezilo. Če bi prevedla v življenje, mislim, da je po ločitvi on hitreje napredoval, jaz pa se kljub "učenju" ne znam tako premakniti naprej.
Občutek, da je vsa odgovornost glede vzgoje ostala meni, on se je enostavno umaknil in živi svoje življenje, kot da otrok nikoli sploh ni imel :-\

Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #391 on: September 10, 2010, 10:54:37 AM »
Danes pa sem sanjala denar, velikoooooo denarja ;D Bila sem na bankomatu in ko je prišel zadnji bankovec iz avtomata,se je usulo bankovcev, še pa še-bili so vredni tudi po 10.000, 50.000, vedela sem, da je pa to res ogromno denarja. Zanimivo je bilo to, da so bili bankovci v avstrijski stari valuti-schilling.V sanjah so bili zgleda še veljavni :D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #392 on: September 10, 2010, 11:50:34 AM »
Denar v sanjah največkrat kaže na to, koliko vrednotimo sami sebe. Predstavlja potencial za uspeh oz. vire, ki jih človek ima - materialno ali duhovno. Če denar prihaja od nekod, potem te vire dobivamo. A si pred kratkim kaka prepričanja o obilju čistila?

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #393 on: September 10, 2010, 11:55:46 AM »
Osebno mislim, da mi podzavest sporoča, da neka oseba, ki je zelo pretkana v moji bližini postane čisto krotka.

Takšen bi bil tudi povzetek vseh možnih najdb in interpretacij iz knjih in spleta.

Hvala, Jernej. :-*
Malenkost, Gaja  ;)

Rena, tudi pri podoživljanju dogodkov lahko pride človek do kakšnega uvida, ki mu podnevi ni prišel na pamet.
Tejka, a ni ponavadi tako, da insekti ali njihove ličinke jedo predvsem odmrlo meso in jih zaradi tega uporabljajo tudi za čiščenje ran?

Tudi. Samo ne vsi.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Luna

• Mojster
« Reply #394 on: September 10, 2010, 12:56:34 PM »
Že par dni zapored je v sanjah prisotna ena in ista oseba (ki jo dejansko tudi poznam). Nikoli nisem sama z njo, so vedno tudi drugi, ampak se pa zgodba skoraj vedno vrti oz. si zapomnim samo stvari, ki se dogajajo z nama. Se pa sanje nikoli ne ponavljajo, vedno se dogaja nekaj drugega, le oseba je ista. A to nakazuje na kakšne nerazčiščene stvari? To je moja prva asociacija, ampak problem je, ker ne vem kaj bi sploh razčiščevala:P

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #395 on: September 11, 2010, 10:11:21 AM »

Hvala Rena za tvoj odgovor. Mislim, da ne gre za nerazumevanje, bolj mogoče začudenje, da je on napredoval hitreje kot jaz-govori tekoče italijansko, kljub temu da se ni nikoli učil, jaz pa se učim, pa še vedno ne znam-to me je jezilo. Če bi prevedla v življenje, mislim, da je po ločitvi on hitreje napredoval, jaz pa se kljub "učenju" ne znam tako premakniti naprej.
Občutek, da je vsa odgovornost glede vzgoje ostala meni, on se je enostavno umaknil in živi svoje življenje, kot da otrok nikoli sploh ni imel :-\

No vidiš, si kar sama ugotovila. Nekaj kar si se ti učila, zna on, ki se sploh ni učil. Gledaš ga, kako si je lahko vzel polno življenje, na tebi pa ostale obveznosti. Se lahko dogovarjata ali ne? Kaj pa da bi vikend ali dva na mesec imel otroke samo on in bi ti takrat imela trenutke, ko bi se v polni meri posvečala sebi? Vztrajaj pri dogovoru, ne popuščaj in mu hkrati zaupaj ter pokaži zaupanje. Kot vidiš v sanjah, on ZNA...

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #396 on: September 11, 2010, 10:30:11 AM »
No meni se pa sanje tudi nadaljujejo :). V sanjah sem videla žensko, s katero sva (v prejšnjih sanjah) skupaj hodili po neki makadamski cesti z grobim kamenjem. V sanjah sem se je komaj spomnila in ugotavljala, od kod jo poznam. Potem pa, aja, enkrat sva skupaj hodili in ji rečem, da bova to pot še ponovili. Morala sem ji dat tudi ključ od nekega prostora. Pa ko sem zjutraj pogledala mojega benjamina v kuhinji, sem se spomnila, da je bil v sanjah čisto osut. Hmm. Žal pa si vsega nisem zapomnila.

Ampak cesta, ki jo moraš prehoditi in je posuta z grobim kamenjem, v katerega se udira, mislim, da je kar simbolika. Nekaj je treba še ponavljat, čeprav je težko. Ne vem pa točno kaj, ker je tako vedno kaj za oddelat  :D

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #397 on: September 11, 2010, 07:59:37 PM »
Ne vem pa točno kaj, ker je tako vedno kaj za oddelat  :D

Prepričanje. :o ;)
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #398 on: September 11, 2010, 08:43:22 PM »

Kak drug dan bi mirno prezrl tale komentar. Ampak po vsem, kar smo delali danes :

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #399 on: September 11, 2010, 08:48:07 PM »

Kak drug dan bi mirno prezrl tale komentar. Ampak po vsem, kar smo delali danes :

Ja Jernej, učiš se  ;)

Pa ne pozabi na domačo nalogo  :P
9ZK 674

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #400 on: September 11, 2010, 09:13:43 PM »
Nisem pozabil. Je take vrste domača naloga, ki je ne moreš 10 minut "pred poukom" prepisat od soseda. Ampak zdajle se mi zdi, da bi potreboval dve številki večjo lobanjo. Moj plan je it prebrat naslove, it spat v sveže preoblečeno posteljo in pustit podzavesti, naj se ukvarja z izzivom. Kje pa piše, da mora samo zgornjih 10% možganov delat?  8)
« Last Edit: September 11, 2010, 10:10:04 PM by Jernej »

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #401 on: September 11, 2010, 09:38:18 PM »
Nisem pozabil. Je take vrste domača naloga, ki je ne moreš 10 minut "pred poukom" prepisat od soseda. Ampak zdajle se mi zdi, da bi potreboval dve številki večjo lobanjo. Moj plan je it prebrat naslove, it spat v sveže preoblečeno posteljo in pustit podzavesti, naj se ukvarja z izzivom. Kje pa piše, da se mora samo zgornjih 10% možganov delat?  8)

Prepričanje, dragi. Glede lobanje mislim...  ;)
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #402 on: September 12, 2010, 12:02:57 PM »

No vidiš, si kar sama ugotovila. Nekaj kar si se ti učila, zna on, ki se sploh ni učil. Gledaš ga, kako si je lahko vzel polno življenje, na tebi pa ostale obveznosti. Se lahko dogovarjata ali ne? Kaj pa da bi vikend ali dva na mesec imel otroke samo on in bi ti takrat imela trenutke, ko bi se v polni meri posvečala sebi? Vztrajaj pri dogovoru, ne popuščaj in mu hkrati zaupaj ter pokaži zaupanje. Kot vidiš v sanjah, on ZNA...
Ni pomagalo, da sem vztrajala pri dogovoru, ki je bil sklenjen ob ločitvi, da mora imeti otroka vsako drugo nedeljo, ker jih pač ni hotel imeti in nikogar ne moreš prisiliti, da se bo ukvarjal s svojima otrokoma, če se on noče.Vendar ga ne obsojam in tega sem vesela.
Rena pa hvala za tvoja razmišljanja glede sanj ang:

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #403 on: September 12, 2010, 12:06:56 PM »
Denar v sanjah največkrat kaže na to, koliko vrednotimo sami sebe. Predstavlja potencial za uspeh oz. vire, ki jih človek ima - materialno ali duhovno. Če denar prihaja od nekod, potem te vire dobivamo. A si pred kratkim kaka prepričanja o obilju čistila?

Nisem čistila prepričanj, ker tega ne znam :)
Bi bilo pa super, če bi dobila kakšen denar kar od kje :D Saj pravzaprav vedno pride, ko ga rabim.
Je pa možno, da so bile to kompenzacjske sanje.

Hvala Jernej za tvoj trud pri razlagi sanj, tudi pri drugih razlagah vidim, da ti gre prav dobro ;)

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #404 on: September 12, 2010, 08:34:47 PM »

Nisem čistila prepričanj, ker tega ne znam :)
Bi bilo pa super, če bi dobila kakšen denar kar od kje :D Saj pravzaprav vedno pride, ko ga rabim.
Je pa možno, da so bile to kompenzacjske sanje.

Hvala Jernej za tvoj trud pri razlagi sanj, tudi pri drugih razlagah vidim, da ti gre prav dobro ;)

Čiščenje prepričanj? U, jaz znam, jaz znam! :P Sasa tudi. Obvlada. In še šest drugih... :D Nas je Gaja naučila  8)
In zdaj, ko je vse novo, me žene neka potreba po treniranju. Rabiš kaj za počistit?
« Last Edit: September 12, 2010, 09:09:27 PM by Jernej »