Danes sem zelo intenzivno sanjala kako sva si z mojim dragim ogledovala novo hišo, v kateri naj bi živeli.
Ogledovala sva si pritličje in bilo je res lepo, lepe velike sobe, veliko prostorov, ki so bili razgibani, že opremljeni, skratka bilo nama je vse zelo všeč. Dnevna soba se nama je zdela najprej malo majhna, pa sva ugotovila da je to pravzaprav jedilnica, ki se nato nadaljuje v zelo veliko dnevno sobo.
Potem sva si šla ogledat še spodnje prostore in ko sva šla po stopnicah v spodnje prostore sva ugotovila, da je stena pri stopnicah malo poškodovana, zelo malo in mi je moj dragi rekel, da to ni nič takega, bo že on uredil, da jo bodo popravili.
V spodnji prostorih pa ni bila klet, kot je to običajno, ampak sami WC in kopalnice in takšni mali tuši bolj za umivanje nog in spodnejga dela telesa. Začudena sem bila, da ni nobenega velikega tuša ali pa kopalne kadi, drugače pa je bilo zelo inovativno in lepo, bila sem pač samo rpesenečena, kdo se je spomnil na tak način opremiti in da ni v opremo vključil tudi normalnega tuša oz. banje.
Moram povedati potem še to, da ko se zbudim, mi moj dragi pove, da je sanjal, da sva prodala vse kar sva imela, vzela v najem hišo in živela od obresti, ki sva jih dobivala od prodanega imetja

Zanimivo, da sva oba sanjala hišo...
Bo katera lahko kaj pokomentirala,prosim