Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 329481 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma X
« Reply #525 on: November 11, 2011, 09:19:17 AM »
Kako doživete, intenzivne sanje sem sanjala danes ponoči.

Da sem s prijateljico hodila po travnikih, hribih, spuščali sva se - sonce je sijalo, vse je bilo poraščeno z lepo zeleno travo in na teh travnikih je bilo na stotine čudovitih belih konj. Hodile sva med njimi, oni so se pasli, dirjali...prav občudovala sem jih, kako so zadovoljni, srečni.

Spomnim se, da sva se spuščali, vmes je bil tudi en potok, v katerega sem kar stopila, kos em ga prečkala; bila je kristalno čista voda; tako čista, da se je vsak kamenček v potoku videl.

Toliko smo bili vsi srečni, da je bilo že kičasto.  :D

Če bi sama sanjala take sanje, bi se počutila zelo dobro, saj mi sporočajo, da se nimam česa bati, za vse je poskrbljeno, saj na moji poti ni ovir, še posebej pa pomirjujoče deluje čista mirna voda.

Skratka, Taja, lepi časi in trud obrodi sadove, predvsem pa mirna duša, um in telo. :-* :-* :-*

P.S.

Da si imela take sanje ni nič čudnega, saj so energije zelo močne in ne bi bilo nič čudnega, če si se med spanjem nahajala v tej resničnosti v paralelnem svetu.
« Last Edit: November 11, 2011, 09:24:48 AM by Ametist »

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #526 on: November 11, 2011, 10:17:54 AM »

Da sem s prijateljico hodila po travnikih, hribih, spuščali sva se - sonce je sijalo, vse je bilo poraščeno z lepo zeleno travo in na teh travnikih je bilo na stotine čudovitih belih konj. Hodile sva med njimi, oni so se pasli, dirjali...prav občudovala sem jih, kako so zadovoljni, srečni.

Spomnim se, da sva se spuščali, vmes je bil tudi en potok, v katerega sem kar stopila, kos em ga prečkala; bila je kristalno čista voda; tako čista, da se je vsak kamenček v potoku videl.

Če bi sama sanjala take sanje, bi se počutila zelo dobro, saj mi sporočajo, da se nimam česa bati, za vse je poskrbljeno, saj na moji poti ni ovir, še posebej pa pomirjujoče deluje čista mirna voda.

Skratka, Taja, lepi časi in trud obrodi sadove, predvsem pa mirna duša, um in telo. :-* :-* :-*

P.S.

Da si imela take sanje ni nič čudnega, saj so energije zelo močne in ne bi bilo nič čudnega, če si se med spanjem nahajala v tej resničnosti v paralelnem svetu.

hvala za te lepe misli, draga Ametist  :-*

res so bile lepe sanje, s samimi lepimi simboli in intenzivnimi barvami.
Zaupam, da je tudi zame prišel čas, ko bom poplačana za svoj trud, odrekanje in vso vloženo energijo.

vse lepo  :-*

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #527 on: November 11, 2011, 10:22:04 AM »

P.S.

Zaupam, da je tudi zame prišel čas, ko bom poplačana za svoj trud, odrekanje in vso vloženo energijo.

Hvala Taja,
moje sanje analiziram že preko 20 let in moram priznati, da mi to pomaga. Veliko me je naučila Regina, ko mi je moje sanje preko ZS pojasnila (ko so bile take, da jih nisem mogla razvozlati). Zato si upam trditi Taja, da je prišel tvoj čas - čas miru in pobiranja sadov.... to potrjujejo tudi konji (modre živali), saj so mirni in srečni.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #528 on: November 11, 2011, 11:18:41 AM »

P.S.

Hvala Taja,
moje sanje analiziram že preko 20 let in moram priznati, da mi to pomaga. Veliko me je naučila Regina, ko mi je moje sanje preko ZS pojasnila (ko so bile take, da jih nisem mogla razvozlati). Zato si upam trditi Taja, da je prišel tvoj čas - čas miru in pobiranja sadov.... to potrjujejo tudi konji (modre živali), saj so mirni in srečni.

tudi sama pridno spremljam in analiziram svoje sanje vsaj že iz svojih študentskih časov. Določenih sanj se spomnim, ki sem jih sanjala že kot otrok. Dolga leta sem si redno vodila sanjski dnevnik. Resnično dobiš veliko odgovorov v sanjah in usmeritev, kako določeno zadevo raz/rešiti. Vsak večer sanjam in se večinoma spomnim sanj; vsakokrat, ko grem spat, se mi zdi kot da grem v kino  ;D

lepe sanje Ametist in še enkrat hvala  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #529 on: November 22, 2011, 11:56:47 AM »
Danes sem zelo intenzivno sanjala kako sva si z mojim dragim ogledovala novo hišo, v kateri naj bi živeli.
Ogledovala sva si pritličje in bilo je res lepo, lepe velike sobe, veliko prostorov, ki so bili razgibani, že opremljeni, skratka bilo nama je vse zelo všeč. Dnevna soba se nama je zdela najprej malo majhna, pa sva ugotovila da je to pravzaprav jedilnica, ki se nato nadaljuje v zelo veliko dnevno sobo.
Potem sva si šla ogledat še spodnje prostore in ko sva šla po stopnicah v spodnje prostore sva ugotovila, da je stena pri stopnicah malo poškodovana, zelo malo in mi je moj dragi rekel, da to ni nič takega, bo že on uredil, da jo bodo popravili.
V spodnji prostorih pa ni bila klet, kot je to običajno, ampak sami WC in kopalnice in takšni mali tuši bolj za umivanje nog in spodnejga dela telesa. Začudena sem bila, da ni nobenega velikega tuša ali pa kopalne kadi, drugače pa je bilo zelo inovativno in lepo, bila sem pač samo rpesenečena, kdo se je spomnil na tak način opremiti in da ni v opremo vključil tudi normalnega tuša oz. banje.

Moram povedati potem še to, da ko se zbudim, mi moj dragi pove, da je sanjal, da sva prodala vse kar sva imela, vzela v najem hišo in živela od obresti, ki sva jih dobivala od prodanega imetja :D
Zanimivo, da sva oba sanjala hišo...

Bo katera lahko kaj pokomentirala,prosim :P
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #530 on: December 14, 2011, 09:00:48 AM »
Danes sem zelo intenzivno sanjala kako sva si z mojim dragim ogledovala novo hišo, v kateri naj bi živeli.
Ogledovala sva si pritličje in bilo je res lepo, lepe velike sobe, veliko prostorov, ki so bili razgibani, že opremljeni, skratka bilo nama je vse zelo všeč. Dnevna soba se nama je zdela najprej malo majhna, pa sva ugotovila da je to pravzaprav jedilnica, ki se nato nadaljuje v zelo veliko dnevno sobo.
Potem sva si šla ogledat še spodnje prostore in ko sva šla po stopnicah v spodnje prostore sva ugotovila, da je stena pri stopnicah malo poškodovana, zelo malo in mi je moj dragi rekel, da to ni nič takega, bo že on uredil, da jo bodo popravili.
V spodnji prostorih pa ni bila klet, kot je to običajno, ampak sami WC in kopalnice in takšni mali tuši bolj za umivanje nog in spodnejga dela telesa. Začudena sem bila, da ni nobenega velikega tuša ali pa kopalne kadi, drugače pa je bilo zelo inovativno in lepo, bila sem pač samo rpesenečena, kdo se je spomnil na tak način opremiti in da ni v opremo vključil tudi normalnega tuša oz. banje.

Moram povedati potem še to, da ko se zbudim, mi moj dragi pove, da je sanjal, da sva prodala vse kar sva imela, vzela v najem hišo in živela od obresti, ki sva jih dobivala od prodanega imetja :D

Kaj "kateri" ne sme pokomentirat? ;)
Glej samo, da ne bosta kupla hiško, ki jo jaz hočem ;)
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #531 on: December 14, 2011, 09:25:33 AM »

Kaj "kateri" ne sme pokomentirat? ;)
Glej samo, da ne bosta kupla hiško, ki jo jaz hočem ;)

Ja, seveda tudi kateri sme pokomentirati ;D
Bom zelo vesela komentarja ;)
In kakšna je tvoja sanjska hiška Lord ;)
Pa nič hudega, če kupimo isto hiško, si jo bomo pač razdelili, imeli vsak svoj vrtiček in uživali v naših sadovih ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #532 on: December 14, 2011, 02:32:14 PM »
Pa nič hudega, če kupimo isto hiško, si jo bomo pač razdelili, imeli vsak svoj vrtiček in uživali v naših sadovih ;)

Stara kamnita hiša, predelana v moderno. Zemlja okoli, vrt okoli prostora za pitje čaja. V hiši kamen, sodobno funkcionalno pohištvo v čim manjšem obsegu. Atelje zame in za morebitno partnerko. Velik skupni prostor za druženje, klet za zelišča in vino. Zunaj zbirališče deževnice, sončna energija, Velika terasa in vse toplo. Hišica ne prevelika, vendar topla in zadosti prostora tudi za goste in otroke, ko pridejo na oddih. Vsekakor kamin, za ogenj. dosti svetlobe in sončne energije.  Hišica ima okoli drevje, češnjo, jablano, hruško, jelko, lešnik, slive (žganje je treba kuhat ;) ) obilica zelišč in pergola, pod katero bi pili zunaj čaj in se lahko družili in dvigovali vibracijo. Nadstrešek bi bil pred hišo podaljšan, da si lahko tudi pozimi zunaj.
V čast bi mi bilo imeti sosede kot vi.

Vem, da je to post za razlago sanj in da je moj komentar neumesen. To so moje sanje z odprtimi očmi. :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #533 on: December 14, 2011, 03:09:52 PM »

Stara kamnita hiša, predelana v moderno. Zemlja okoli, vrt okoli prostora za pitje čaja. V hiši kamen, sodobno funkcionalno pohištvo v čim manjšem obsegu. Atelje zame in za morebitno partnerko. Velik skupni prostor za druženje, klet za zelišča in vino. Zunaj zbirališče deževnice, sončna energija, Velika terasa in vse toplo. Hišica ne prevelika, vendar topla in zadosti prostora tudi za goste in otroke, ko pridejo na oddih. Vsekakor kamin, za ogenj. dosti svetlobe in sončne energije.  Hišica ima okoli drevje, češnjo, jablano, hruško, jelko, lešnik, slive (žganje je treba kuhat ;) ) obilica zelišč in pergola, pod katero bi pili zunaj čaj in se lahko družili in dvigovali vibracijo. Nadstrešek bi bil pred hišo podaljšan, da si lahko tudi pozimi zunaj.

Vem, da je to post za razlago sanj in da je moj komentar neumesen. To so moje sanje z odprtimi očmi. :)

Oooo, opisal si mojo sanjsko hiško, lepo, upam, da nama jo uspe enkrat tudi res imeti :)
Pa še dobre sosede bova imela ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #534 on: December 14, 2011, 04:01:12 PM »
A lahko še jaz eno tako hiško nekje v bližini, jaz bi zraven še malo več zemlje, da bi si lahko privoščila svojo željo imeti pasji hotel.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #535 on: December 14, 2011, 05:03:08 PM »

Meni se pa zdi, da moraš bolj verjeti, da se bo to uresničilo. Se vam pridružujem s svojo sanjsko hiško, ki pa jo sama umeščam nekam na Kras, podobna ureditev, z vrtom zelišč, zelenjave, domače marmelade, psom in dolgimi sprehodi. Mi je malo žal, da te hiške nisem manifestirala od mladega že, zdaj pa ne vem, če se mi še ljubi selit in delat okoli hiše toliko, kolikor bi te sanje zahtevale  ;D

Lordwolf, kako si si pa izbral prostor za 3 dnevno osamitev v naravi? Ni bilo nikogar blizu, mislim, kakšnega slučajnega pohodnika? V hiški, ki je postavljena na samem ali v kakšni votlini? Pa če bi se za to odločil kdo sam, brez recimo nekega vodnika, vrača ipd., dobro, da so sicer nekateri obveščeni, kje te iskat..., bi to šlo, bilo smiselno, primerno? Razmišljam o tem, ker čutim, da bi pasalo, samo...strah... zaenkrat ni sile, ki bi me obdržala nekje samo ponoči...brrrrrrrrrr....Aja, pa si v teh dneh pil samo vodo ali imel s sabo hrano? Me res zanima tole...

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #536 on: December 14, 2011, 07:14:26 PM »
Oooo, opisal si mojo sanjsko hiško, lepo, upam, da nama jo uspe enkrat tudi res imeti :)
Pa še dobre sosede bova imela ;)

Predlagam, da ustanovimo skupaj vas. :)
A lahko še jaz eno tako hiško nekje v bližini, jaz bi zraven še malo več zemlje, da bi si lahko privoščila svojo željo imeti pasji hotel.

Sam ne blizu moje... žal, kot smo se menili na drugem postu, sem alergičen na pasjo dlako...  :P

Lordwolf, kako si si pa izbral prostor za 3 dnevno osamitev v naravi? Ni bilo nikogar blizu, mislim, kakšnega slučajnega pohodnika? V hiški, ki je postavljena na samem ali v kakšni votlini? Pa če bi se za to odločil kdo sam, brez recimo nekega vodnika, vrača ipd., dobro, da so sicer nekateri obveščeni, kje te iskat..., bi to šlo, bilo smiselno, primerno? Razmišljam o tem, ker čutim, da bi pasalo, samo...strah... zaenkrat ni sile, ki bi me obdržala nekje samo ponoči...brrrrrrrrrr....Aja, pa si v teh dneh pil samo vodo ali imel s sabo hrano? Me res zanima tole...

Ti bom pisal na zasebnem, da ne pretiravamo tu z pisanjem mimo teme.

Lahko pa odpremo nov post o vasi spletni simboli :) Ste za? Da ne spamamo "Razlago sanj"

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #537 on: December 14, 2011, 07:16:18 PM »
Super. Se strinjamo :).

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #538 on: December 28, 2011, 03:27:45 PM »
Dvojne sanje so se mi zgodile v bližnji preteklosti.

V enih sem bila v Piranu in sem šla po neki poti do cerkve. Včeraj sva bila pa z mjim dragim tam in sva prehodila 100x celo mesto. Itak - spet.  ;D In ko sva šla prvič do cerkve, sva šla po neki drugi poti - kar zavila sem tja. In je bila ravno taka kot v mojih sanjah (pa še nisem bila tam).  :o

Druge sanje sem pa imela o svojem pokojnem očetu. Naj bi mi neka oseba pomagala navezati stik z njim. On se je pojavil, poleg nejga pa še moja stara mama po očetovi strani. Bila je obdana z modro in vijolično svetlobo in me je zelo strogo in očitajoče gledala. Sem se zbudila in me je bilo kar malo groza ...  :-X A delam kaj narobe?  ???
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #539 on: December 28, 2011, 05:07:26 PM »
Hmm...vijolična je barva intuicije.  In cerkev je tudi nekako povezana z dušnim mirom, za kar je  simbol vijolična ...duhovna barva, kot radi rečejo. Mogoče si pa cerkvico videla že na kakšni sliki?  Jz včasih sanjam o pokojnih starših, kadar predolgo ne grem na pokopališče.... Hm, mogoče je enostavno to, da v teh prazničnih časih mislimo tudi o svojih dragih. Mogoče bi svojim pokojnim namenila kakšen trenutek razmišljanja ob svečki...pa se poskusila zamislit, kakšen običaj bi jim v tem času nekaj pomenil... na primer prižgat svečko v cerkvi. Sama vem, da bi mojima bilo lepo, če bi jima plačala mašo. Ker pa ne hodim v cerkev, razmišljam, kaj bi... Točno, jutri bom prižgala v cerkvi svečke zanju, v času izven maše in še na pokopališče bom nesla kakšen aranžma iz smrečja in kakšne svečke.

« Last Edit: December 28, 2011, 05:13:31 PM by Rena »