Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 329508 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma X
« Reply #540 on: December 28, 2011, 05:14:37 PM »
Sem popravila, ker sem prvo spregledala, da si napisala, da je oče že pokojni...

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #541 on: December 28, 2011, 05:23:53 PM »
Uh, jaz sploh ne hodim na pokopališča. Parkrat letno. Tam zame ni nič. Duše so drugje. Bom še malo vprašala, če mi imajo pokojniki kaj za sporočit. Bodo že, če bo nujno ... Ponavadi so.

Glede poti na cerkev ... Ne, nisem ne bila tam ne videla slike ...
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #542 on: December 28, 2011, 05:27:59 PM »
Saj jaz tudi nisem hodila na pokopališče, dokler je moja mama... Sedaj sem pa skrbnica groba in vem, da sta onadva dala veliko na to, da je urejeno, pa da gori svečka.

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #543 on: December 28, 2011, 08:11:34 PM »
Dvojne sanje so se mi zgodile v bližnji preteklosti.

V enih sem bila v Piranu in sem šla po neki poti do cerkve. Včeraj sva bila pa z mjim dragim tam in sva prehodila 100x celo mesto. Itak - spet.  ;D In ko sva šla prvič do cerkve, sva šla po neki drugi poti - kar zavila sem tja. In je bila ravno taka kot v mojih sanjah (pa še nisem bila tam).  :o

Druge sanje sem pa imela o svojem pokojnem očetu. Naj bi mi neka oseba pomagala navezati stik z njim. On se je pojavil, poleg nejga pa še moja stara mama po očetovi strani. Bila je obdana z modro in vijolično svetlobo in me je zelo strogo in očitajoče gledala. Sem se zbudila in me je bilo kar malo groza ...  :-X A delam kaj narobe?  ???

Maja, pravijo, da so besede ali geste pokojnikov v sanjah zelo pomembne. Vprašaj se, kako odločitev si sprejela v zadnjem času, ki ne bi bila stari mami všeč oz. bi ti svetovala drugače? Na nekaj te opozarja, odgovor pa sigurno poznaš le ti.

V sanjah naše astralno telo potuje, kjer mu je volja. S fizičnim telesom je povezano samo z zlato nitko. Tako se nam dogodi, da smo potem nekje in vemo, da smo to že doživeli in videli, pa čeprav fizično še nismo bili tam. Predvidevam, da se ti je verjeto to zgodilo.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #544 on: December 28, 2011, 09:43:49 PM »
Hvala, Rena in Ametist za pomoč pri razlagi.  :-* :-*

Danes še malo povprašam pa bom videla, če bo kakšno znamenjce.  :)
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #545 on: January 12, 2012, 01:54:30 PM »
Danes sem pa sanjala popolnoma zamašeno wc školjko in sem jo morala očistiti s svojimi rokami.
Bilo me je strah, da je notri kakšna žival, ki bi me ugriznila, no opogumila sem se in sem jo čistila s svojimi golimi rokami.
Školjka je bila zabita od raznoraznih odpadkov-ribje glave, ribje kosti, neka trava posušena in pomešana z blatom-skratka odpadnega materiala še in še (ni pa bilo človeškega dreka). V bistvu sem bila vesela, ko sem ugotovila, da jo bom lahko sama očistila in da bo šlo, saj sem najprej mislila, da je tako zabita, da je nikakor ne bom mogla očistit.

Vesela bom kakšnega vašega komentarja :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #546 on: January 12, 2012, 06:55:19 PM »
Danes sem pa sanjala popolnoma zamašeno wc školjko in sem jo morala očistiti s svojimi rokami.
Bilo me je strah, da je notri kakšna žival, ki bi me ugriznila, no opogumila sem se in sem jo čistila s svojimi golimi rokami.
Školjka je bila zabita od raznoraznih odpadkov-ribje glave, ribje kosti, neka trava posušena in pomešana z blatom-skratka odpadnega materiala še in še (ni pa bilo človeškega dreka). V bistvu sem bila vesela, ko sem ugotovila, da jo bom lahko sama očistila in da bo šlo, saj sem najprej mislila, da je tako zabita, da je nikakor ne bom mogla očistit.

Sanje me pritegnejo, da poskusim razmišljati, kaj bi pomenile. Do nadaljnega, dokler ne bom bolj preučila vsaj nekaterih simbolov in njihovih pomenov, pa malo špegam na net, predvsem v Šepet sanj, iščem pomen posameznih pojmov. Pri Regini sem torej snela tole:

- "Stranišče je pravi prostor, kjer bi naj človek v miru opravil svojo potrebo in odstranil iz svoje notranjosti vse tisto, kar se že dolgo kopiči in tišči.."

- "ribe simbolizirajo čustva in razpoloženje,  voda, v kateri plavajo, pa je trenutna slika vašega čustvenega in duševnega sveta"

Če pomen teh pojmov poskušam povezati s tvojimi sanjami, menim, je stranišče prispodoba nečesa, kar je potrebno iz sebe odplaviti, iztisniti. Ker so ribe simbol čustev, so kosti in glave lahko tvoja čustva, ki pa so v tebi že prav okostenela. Stara čustva, da se je na njih nabrala že posušena trava in blato, spominja me na kakšen osamel prostor kje, kamor ljudje ne zahajajo. V ta zapuščeni prostor je res težko dregnit, kdo ve, kakšne pozabljene "pošastke" se lahko skrijejo pod zasušeno travo in algami. Torej, s čim se soočimo, ko pogledamo pod svojo otrdelo vrhnjo plast, pod katero smo skrili nekatere občutke. Vendar si sedaj začutila, da si dovolj močna, da to premagaš. Sama. Volja je tako močna, da ne boš odnehala. Če ne bo drugega pripomočka, kar z golimi rokami, nič te ne bo odvrnilo od rešitve, soočenja, strahov ali morda sovražnikov (žival, ki bi te ugriznila).

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #547 on: January 13, 2012, 09:03:23 AM »
Rena, hvala :-*
Super razlaga, saj sem tudi sama tako začutila, da moram opraviti s svojimi strahovi in počistiti vso čustveno nesnagao.
Verjetno se že nekaj časa pripravljam na to in vem da mi bo uspelo :)
Res HVALA :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #548 on: January 13, 2012, 09:20:59 AM »

Plutonska tema ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #549 on: January 13, 2012, 09:29:59 AM »
Sanjalka  :-*

Tea, hehe, sem dobila asociacijo: Pluton na wc-ju  :D

Glede na moje dogajanje letos, mi tudi seka kak Pluton. Ne vem, če ne bom prišla na kakšno analizo  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #550 on: January 13, 2012, 09:33:45 AM »
Sanjalka  :-*

Tea, hehe, sem dobila asociacijo: Pluton na wc-ju  :D

Glede na moje dogajanje letos, mi tudi seka kak Pluton. Ne vem, če ne bom prišla na kakšno analizo  :-*

Rena, bolj kot te sanje lepo opisujejo Plutona, potem ne vem kaj bi ga še lahko  :P
Poleg tega Pluton tudi kaže na veliko bogastvo in kadar sanjamo o dreku, tudi pravimo, da se lahko nadejamo denarja hihi
Sanjalka a si mar kupla loto srečko

Rena dobrodošla  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #551 on: January 13, 2012, 09:38:43 AM »
Pa klinc, če dreka ni bilo. Samo kosti in suha trava :).

Tea velja, sam zdaj dva meseca "ne obstajam", sem samo služba  ;) . Potem pa počasi spet prihajam k sebi.  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #552 on: January 13, 2012, 09:41:01 AM »
Ja, Plutonska tema, saj sem vedela ::)
Pluton mi dela že skoraj natančno  :op na  :Ma in seveda na cel moj stelij v  :rak.
Čiščenje se dogaja in upam, da bom res očistila vso nesnago. Všeč mi je, da so sanje pokazale, da bom kljub strahovom, končno zbrala pogum in vse to pošistila. Čutila sem potem tudi olajšanje, ker sem vedela, da mi bo šlo tole čiščenje. Jeee, super, sem res vesela  ;D
Tea, ne boš verjela, ampak res sem kupila srečko že prejšnji teden, pa nič zadela :-\ ;D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #553 on: January 13, 2012, 09:43:07 AM »
Pa klinc, če dreka ni bilo. Samo kosti in suha trava :).

Tea velja, sam zdaj dva meseca "ne obstajam", sem samo služba  ;) . Potem pa počasi spet prihajam k sebi.  :-*

Ja, klinc nič dreka ni bilo ;D

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #554 on: January 14, 2012, 04:34:03 PM »
čudne sanje sem imela prejšno noč.
s sestro in njeno prijateljico smo bile na morju...sonce je pripekalo do konca...
potem pa, kot  strela iz jasnega, začne snežiti. snežiti sredi poletjaa. :o
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif