Danes sem pa sanjala popolnoma zamašeno wc školjko in sem jo morala očistiti s svojimi rokami.
Bilo me je strah, da je notri kakšna žival, ki bi me ugriznila, no opogumila sem se in sem jo čistila s svojimi golimi rokami.
Školjka je bila zabita od raznoraznih odpadkov-ribje glave, ribje kosti, neka trava posušena in pomešana z blatom-skratka odpadnega materiala še in še (ni pa bilo človeškega dreka). V bistvu sem bila vesela, ko sem ugotovila, da jo bom lahko sama očistila in da bo šlo, saj sem najprej mislila, da je tako zabita, da je nikakor ne bom mogla očistit.
Vesela bom kakšnega vašega komentarja 
Sanje me pritegnejo, da poskusim razmišljati, kaj bi pomenile. Do nadaljnega, dokler ne bom bolj preučila vsaj nekaterih simbolov in njihovih pomenov, pa malo špegam na net, predvsem v Šepet sanj, iščem pomen posameznih pojmov. Pri Regini sem torej snela tole:
- "Stranišče je pravi prostor, kjer bi naj človek v miru opravil svojo potrebo in odstranil iz svoje notranjosti vse tisto, kar se že dolgo kopiči in tišči.."
- "ribe simbolizirajo čustva in razpoloženje, voda, v kateri plavajo, pa je trenutna slika vašega čustvenega in duševnega sveta"
Če pomen teh pojmov poskušam povezati s tvojimi sanjami, menim, je stranišče prispodoba nečesa, kar je potrebno iz sebe odplaviti, iztisniti. Ker so ribe simbol čustev, so kosti in glave lahko tvoja čustva, ki pa so v tebi že prav okostenela. Stara čustva, da se je na njih nabrala že posušena trava in blato, spominja me na kakšen osamel prostor kje, kamor ljudje ne zahajajo. V ta zapuščeni prostor je res težko dregnit, kdo ve, kakšne pozabljene "pošastke" se lahko skrijejo pod zasušeno travo in algami. Torej, s čim se soočimo, ko pogledamo pod svojo otrdelo vrhnjo plast, pod katero smo skrili nekatere občutke. Vendar si sedaj začutila, da si dovolj močna, da to premagaš. Sama. Volja je tako močna, da ne boš odnehala. Če ne bo drugega pripomočka, kar z golimi rokami, nič te ne bo odvrnilo od rešitve, soočenja, strahov ali morda sovražnikov (žival, ki bi te ugriznila).