Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 329435 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma X
« Reply #570 on: February 23, 2012, 10:45:05 AM »
Gledaš na svet preveč črno belo? Ne dovoliš drugih variacij mogoče? To mi je samo butnilo čez glavo, nimam pa pojma kaj zebre pomenijo. Konji so  :st ti je neka misel na tujino hladna in ne vidiš več rešitve in si to zamisel pokopala?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #571 on: February 23, 2012, 05:22:01 PM »
..že drugič v dveh tednih sanjala zebre  ::)
danes sem sanjala, da so vsi konji poginili od mraza, le zebre so preživele in so se mirni pasle po zelenem travniku..čudno

Sem poskusila razmišljat, Taja6, zakaj so konji poginili, zebre pa preživele in se prav mirno pasle…

Kaj pomeni simbol konja:

Pri Regini: moč, modrost, plemenitost, ravnanje z njim kaže, če obvladujemo svoje življenje skladno z željenimi cilji.

(haha Taja, nekam slabo, če so konji poginili  ;). Saj ne, šalim se  :P )

Marjetka Jeršek, Totemske živali:
Ko se v našem življenju pojavi totem konja, napoči čas, da se zavemo svojih okov in spon ter se jih osvobodimo. Ti okovi lahko predstavljajo tudi omejitvena prepričanja in negativne miselne vzorce. Konjski totem krepi željo po potovanjih v bližnje in daljne kraje, raziskovanje drugih kultur in civilizacij, premik z mrtve točke v svobodo pozitivno naravnanega gibanja.
Če sanjamo konja, se zjutraj vprašajmo, kam se moramo premakniti iz mesta, kjer smo obtičali. Morda moramo nekomu drugemu v svoji bližini dovoliti, da se premakne, ali odmakne.

Po moje  ;): v sebi čutiš, želiš, da se potovanje do cilja konča, mrtev konj je morda prej omenjena mrtva točka, od katere moraš v svobodo, naprej z mesta, kjer si obtičala, celo "zamrznila".

Zebre so iz družine konjev, torej je še vedno poudarek na moči, potovanju do svojega cilja, premikanje proti svobodi. Spremenil pa se je lahko način, pot, zunanji videz, kako do tega priti.

Zebre so črno bele – izberi jasen pogled oziroma odločitev za eno ali drugo. Zebre so v množici unikatne, vsaka ima edinstven vzorec, kot imamo ljudje prstne odtise (sem plankala z neta, itak  :D). Bodi torej izvirna. Črno in belo pomeni, da daj poudarek na ravnotežje, yin in yang ter da bodi vzdržljiva (zebre preživijo v suhem savanskem okolju, vročini)…

To tudi preplankala z neta, upam, da sem vredu prevedla iz ang.:
Ko prihaja v vaše življenje »zebra«, pomeni spremembo na enem ali več področjih vašega življenja, odkrili boste skrita znanja. Bodite močni, razvijte zaupanje in se prepustite toku in ritmu novega oziroma spremembe.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #572 on: February 23, 2012, 07:15:57 PM »
hvala obema, Jane in Rena, mi je že malo bolj jasno, kaj mi sporočajo sanje...hmmm..simpl sporočilo za komplicirano stanje ali obratno  ;D
te dni sem dobila novico, ki je (mogoče ) spet malce zamrznilo moje stanje..torej priprave na iskanje nove rešitve  ;)

hvala Jane  :-*
hvala Rena  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #573 on: February 23, 2012, 07:22:25 PM »
hvala obema, Jane in Rena, mi je že malo bolj jasno, kaj mi sporočajo sanje...hmmm..simpl sporočilo za komplicirano stanje ali obratno  ;D
te dni sem dobila novico, ki je (mogoče ) spet malce zamrznilo moje stanje..torej priprave na iskanje nove rešitve  ;)

hvala Jane  :-*

Huh ja, skoraj kot da se boriš proti mlinom na veter. Zaganjaš se, oni pa se kar obračajo ali stojijo po svoje. Hm, mogoče se bosta morala pa konja malo zamaskirat v zebre, se pravi, delovat malo izpod krinke  ;) . Vso srečo  :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #574 on: February 27, 2012, 09:16:47 AM »
izgleda imam neko " živalsko obdobje "  ;D

danes ponoči sem sanjala risa, ki je lovil....opazoval, prežal je na neko žival, katero je nameraval lovit  ;) no, zdaj nismo pri črno belem, ampak pri sivem  ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #575 on: February 27, 2012, 10:33:01 AM »

danes ponoči sem sanjala risa, ki je lovil....opazoval, prežal je na neko žival, katero je nameraval lovit  ;) no, zdaj nismo pri črno belem, ampak pri sivem  ;)

Zgleda, da si še posebej dovzetna za živalske vodnike  :).
Tako kot je ris oprezen, skrit, bodi previdna tudi ti. Pazi na sovražnike in zaupaj raje svojim instinktom kot tistim, ki bodo menili drugače.  :-* :-* :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #576 on: February 27, 2012, 11:55:21 AM »

Zgleda, da si še posebej dovzetna za živalske vodnike  :).
Tako kot je ris oprezen, skrit, bodi previdna tudi ti. Pazi na sovražnike in zaupaj raje svojim instinktom kot tistim, ki bodo menili drugače.  :-* :-* :-*

seveda lastni obučutki najbolje vodijo, bom pozorna...

za vikend sem imela kar nekaj živalskih prinašalcev sporočil tudi v budnem stanju ;)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #577 on: February 27, 2012, 12:04:32 PM »
Danes sem sanjala,da sem videla nekoga, katerega že zeloooo dolgooo nisem.
No in zjutraj sem dobil od te osebe sms kako sem, če sem še med živimi??? :o
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #578 on: February 28, 2012, 08:27:08 PM »
hm, bi prosila za eno razlago, tako bolj profesionalno, čeprav imam svojo:

prisotna na poroki najboljšega prijatelja, kateremu je priča moj bivši fant (sva v ultra super odnosih)... jaz sem njegova +1... (tudi v realnosti se bo to zgodilo maja :)) na pol poti ga ne najdem, ni dosegljiv na telefon, zamujamo 1 uro, panika, ko ga končno dobim, mi pove, da je prispelo v zadnjem trenutku njegovo dekle (v resnici je tudi že bivša). mu povem, da me ne moti, da ji odstopim svoj +1 in naj bo zraven njega, na to odgovori, da ne potrebuje, ker se bo itak danes z njo poročil. na pol poti ugotovim, da sem pravzaprav na njegovi poroki, kjer pa se nenadoma obrne k meni in pravi, da si je premislil in da se želi poročiti z mano, če ga le hočem. odgvorila ja in dal mi je prstan, NJEN! hmmm.... so bile lepe, ampak sem pa zdaj vseeno zmedena :)

pomenijo sploh kaj posebnega? ali samo to, da se prveč družima?! :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #579 on: February 28, 2012, 11:19:38 PM »
hm, bi prosila za eno razlago, tako bolj profesionalno, čeprav imam svojo:

prisotna na poroki najboljšega prijatelja, kateremu je priča moj bivši fant (sva v ultra super odnosih)... jaz sem njegova +1... (tudi v realnosti se bo to zgodilo maja :)) na pol poti ga ne najdem, ni dosegljiv na telefon, zamujamo 1 uro, panika, ko ga končno dobim, mi pove, da je prispelo v zadnjem trenutku njegovo dekle (v resnici je tudi že bivša). mu povem, da me ne moti, da ji odstopim svoj +1 in naj bo zraven njega, na to odgovori, da ne potrebuje, ker se bo itak danes z njo poročil. na pol poti ugotovim, da sem pravzaprav na njegovi poroki, kjer pa se nenadoma obrne k meni in pravi, da si je premislil in da se želi poročiti z mano, če ga le hočem. odgvorila ja in dal mi je prstan, NJEN! hmmm.... so bile lepe, ampak sem pa zdaj vseeno zmedena :)

pomenijo sploh kaj posebnega? ali samo to, da se prveč družima?! :)

Če kdo sanja o kakšnem predmetu, živalci, potem poskusim izbrskat simboliko oziroma pomen in natrosit kaj uporabnega :D. Po intuiciji, ko berem tvoj opis, mi pa nekako "vseka" ven občutek, da čeprav si rekla, da te ne moti in ji odstopiš svoj plus (karkoli že to pomeni) in veš, da je to prav, je zabolelo... Sicer  prstan pomeni simbol zavezništva, vezi, poroka pa tudi sklenitev nečesa, vendar je glede na zaplete ob dogodku - kdo s kom, zamude, prstan, ki le ni bil čisto zate izbran najprej itd - slutiti, da...ja...dosti se družita  ;), pa ni več čisto eno...pa ne še čisto drugo  8). No, malo filozofiram, ker se mi še ne da zaspat.  :P

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #580 on: February 29, 2012, 07:04:38 PM »
me zanima, če bo sploh kdaj čisto eno ali čisto drugo  :o :o :))))

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #581 on: February 29, 2012, 07:09:31 PM »
me zanima, če bo sploh kdaj čisto eno ali čisto drugo  :o :o :))))

Zastopim  :o :D
No tako sem jaz videla, prstan ja, torej krog, kjer se sklene konec in ponovni začetek, ampak vse skupaj pa se je nekako zatikalo... Ma  itak da bo nekega dne ali eno ali drugo...je že treba predelat še kaj.

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #582 on: February 29, 2012, 07:14:00 PM »
mmmm, prstan ja, nisem pomislila, da bi bil ključen :) ah hudiča, sem pač nestrpna :)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #583 on: March 10, 2012, 01:19:43 PM »
Hehe čudno se mi je sanjalo... Sem kokoš, petelina in raco reševala pred neko ujedo, ki je priletela na našo streho, pa sem lovljeno perjad zvabila na teraso za mrežo, na varno. Čudno.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #584 on: March 10, 2012, 03:23:11 PM »
Hehe čudno se mi je sanjalo... Sem kokoš, petelina in raco reševala pred neko ujedo, ki je priletela na našo streho, pa sem lovljeno perjad zvabila na teraso za mrežo, na varno. Čudno.

Tvojim sanjam bi lahko dali naslov: Take živalske :). Bom probala malo premislit.