Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 329440 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma X
« Reply #585 on: March 10, 2012, 04:45:39 PM »
Različne sanjske knjige na netu pripisujejo različne pomene kokoški, raci, za ujede pa nikjer nisem nič našla. Kvečjemu za orla, jastreba... Pri Regini sem našla, da kokoška pomeni materinstvo. In sem takoj imela pred sabo sliko družine: kokoška in petelin, raca (tudi pernata). Ujedo, ki je napadala, vidim kot sovražnika. Menim, da želiš zaščititi družino...

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #586 on: March 10, 2012, 10:00:09 PM »
Bi zlahka držalo Rena, hvala :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Urška

• Uporabnik
  • **
« Reply #587 on: March 10, 2012, 10:46:51 PM »
Danes se mi je sanjalo, da je imela Tea eno veliko hišo, v njej pa 3 majhna stanovanja. Vanje smo se preselile naenkrat 3 punce, vsaka v svoje stanovanje. Moje je bilo na koncu. Udobno, lepo, mir in slogo med stanovalci si kar čutil.
Drugi del hiše pa je predstavljal nek razstavni prostor, kjer so bili sami lepi primerki kristalov, izdelki iz nakita, razni kipci, te lepote ni in ni bilo konca.

Tako bolj za intermeco....Sanje so mi ostale v spominu.......Očitno je , da se ob Tei počutim zelo doma. :D
Šele ko zmoremo, česar nismo pričakovali, odkrijemo sebe in premagamo dvom, ki je namišljeno strašilo.
Odpre se tisoč novih poti in samo od nas je odvisno, katero si bomo izbrali.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #588 on: March 11, 2012, 12:40:51 PM »
Danes se mi je sanjalo, da je imela Tea eno veliko hišo, v njej pa 3 majhna stanovanja. Vanje smo se preselile naenkrat 3 punce, vsaka v svoje stanovanje. Moje je bilo na koncu. Udobno, lepo, mir in slogo med stanovalci si kar čutil.
Drugi del hiše pa je predstavljal nek razstavni prostor, kjer so bili sami lepi primerki kristalov, izdelki iz nakita, razni kipci, te lepote ni in ni bilo konca.

Tako bolj za intermeco....Sanje so mi ostale v spominu.......Očitno je , da se ob Tei počutim zelo doma. :D

Moje budne sanje hihi

hehe, hvala draga, da tudi v spanju misliš name  :P

Mogoče pa enkrat bo ta hiška, bolj se mi zdi, da bodo hiške hihi. Mogoče, ko bom v penziji.  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #589 on: March 23, 2012, 07:40:48 AM »
Danes pa sem imel take sanje, da sem lahko iz prstov streljal elektriko, gledal v prihodnost, če sem se skoncetriral, sem lahko pospešil rast rastlin, spreminjal barvo le teh.
Eni ženici na invalidskem vozičku (stara je bila 88 let), sem z dotikom na ramo in spodnji del križa (vsakega eno roko) čez telo spustil takšno energijo, da ji je dejansko lamalo križ.
Ampak potem ni morala verjeti ampak se je lahko ustala...

Že dolgo nisem imel takšnih sanj (takšne vrste ne enakih). POleg tega je težko, da bi se to zgodilo (ker včasih se kaj zgodi 2. dan...) :laugh:
Kaj bi to bilo?

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #590 on: March 26, 2012, 01:07:25 PM »
Evo pa sem pozabila, kaj sem sanjala, ker sploh nisem imela časa priti do računalnika. Pa sem zjutraj v nulo natančno obnovila svoje sanje.

Vem samo, da sem bila v neki vodi ( zadnje čase samo vodo sanjam  ::)  ), mislim da je bilo v bazenu. V glavnem tamalega sem lovila, ko je odlaufal proti bazenu, jaz sem se drla za njim da naj počaka, on pa ves vesel, mami jaz znam sam in flik v vodo brez rokavčkov in vsega. Pa je plaval, jaz pa vesela kako res zna. No ko sva prišla iz vode oba, sem ugotovila, da sem ful pikasta nekaj, da imam kar neke izrastke-pike-po celem telesu, kot bi imela norice, pa mi je potem en rekel, da so to neki lišaji  ???  No pa me je mož potolažil, da nisem edina, da je tudi on ves lišajast  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #591 on: March 26, 2012, 02:45:52 PM »
Voda so čustva, po nepotrebnem te nekaj skrbi glede sina. On to obvlada zelo dobro, mogoče celo bolje kot ti, saj nisem zasledila, da bi imel kaj lišajev oz da bi bil pikast. Vidva z možem sta bila pikasta, samo ne vem ali od vode (čustev) ali od česa drugega, nisi točno opisala.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #592 on: March 26, 2012, 02:52:26 PM »
Voda so čustva, po nepotrebnem te nekaj skrbi glede sina. On to obvlada zelo dobro, mogoče celo bolje kot ti, saj nisem zasledila, da bi imel kaj lišajev oz da bi bil pikast. Vidva z možem sta bila pikasta, samo ne vem ali od vode (čustev) ali od česa drugega, nisi točno opisala.

Zato ker niti ne vem od česa so bile pike. kar naenkrat so bile tam  ;D  Domevam da od vode hehe. Hvala Sanjalka  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #593 on: April 02, 2012, 02:06:05 PM »
Že od majhnega imam nočne more ali zgolj neprijetne sanje o kačah.

Danes se mi je sanjalo, da je bila kača v sobi, v terariju. 
Vse lepo in prav, dokler nisem ostala sama v sobi, ravno grem proti vratom,
ko dolga črna kača pobegne. Splazi se po tleh, gre po steni, po stopu, proti vratom oz. meni.
Sem ušla ven, še prej jo pa opazujem ko gre proti meni.
Kot da se mi sanje nehajo - se mi pokaže moški obraz, zatem še en obraz (mogoče ženski, ki je zgledal, kot da požira kačo), jaz sem pa imela občutek, da sem požrla kačo in sem čutila, kako mi leze dol po grlu.

Sklepam, da sem sanjala o kačah zato, ker sem zadnjič prebrala na tem forumu, kako ena članica hrani svojega pitona.
Ampak v vseh teh sanjah zasledim isti vzorec - kača me hoče napadet (in pri tem je hudičevo spretna) - vendar me dozdej še nobena ni.  Kaj bi to lahko pomenilo?
Sama drugače nimam fobije pred kačami.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #594 on: April 02, 2012, 02:09:18 PM »
Haha, od mojih kač se je že večim sanjalo.  :laugh:
9ZK 656

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #595 on: April 02, 2012, 02:16:18 PM »
verjamem  ;D

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #596 on: April 02, 2012, 02:38:44 PM »
Oh, kačice so pa ja luštne.  :P
9ZK 656

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #597 on: April 02, 2012, 08:27:56 PM »
bi znal kdo razložit? :)

prisla sem na krasno jaso kjer je gorel hotel, kjer sem bila se malo pred tem a sem odsla in se vrnila. No, hotel je gorel, soncen lep dan zraven hotela pa je bila taksna uta, ki je bila v dimu in sem jo odprla ker sem vedela da so tam ljudje. Ven so padli kosi telesa, ampak ne zazgani, svezi no in nato sem zagledala eno osebo, ki ima kar velik pomen v mojem zivljenju in on je imel eno rame samo kosti, ne zazgano, ampak kot bi mu manjkalo meso, pa me je hotel poljubiti ampak je dejal da ne more, ker ima problem z usti zaradi poskodbe, samo vprasal me je, ce bi ostLa z njim kljub temu da je invalid. In jaz sem ga objela, rekla seveda in v tistem se mu zacelila rama. Skratka po eni strani grozne sanje ampak jaz niti enkrat v sanjah nisem imela slabega ali grozljivega obcutka. Me pa neznamsko zanima kaj hudica to pomeni....

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #598 on: April 05, 2012, 04:12:43 AM »
mene pa folk non stop sanja, da sem noseča :) ...kar nisem :) Sam kaj bi pa potem to lahko pomenilo? :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #599 on: April 08, 2012, 06:41:02 PM »
bi znal kdo razložit? :)

prisla sem na krasno jaso kjer je gorel hotel, kjer sem bila se malo pred tem a sem odsla in se vrnila. No, hotel je gorel, soncen lep dan zraven hotela pa je bila taksna uta, ki je bila v dimu in sem jo odprla ker sem vedela da so tam ljudje. Ven so padli kosi telesa, ampak ne zazgani, svezi no in nato sem zagledala eno osebo, ki ima kar velik pomen v mojem zivljenju in on je imel eno rame samo kosti, ne zazgano, ampak kot bi mu manjkalo meso, pa me je hotel poljubiti ampak je dejal da ne more, ker ima problem z usti zaradi poskodbe, samo vprasal me je, ce bi ostLa z njim kljub temu da je invalid. In jaz sem ga objela, rekla seveda in v tistem se mu zacelila rama. Skratka po eni strani grozne sanje ampak jaz niti enkrat v sanjah nisem imela slabega ali grozljivega obcutka. Me pa neznamsko zanima kaj hudica to pomeni....

Ma si zakomplicirala s sanjami, da od začetka niti ideje nisem imela  :D ;). Na netu skoraj nič od tvojih simbolov nisem našla: ne ognja ne delov telesa ne rame ...  :o

Mogoče bi se dalo razložit tako:

Očiščenje (ogenj) nečesa začasnega, kratkotrajnega (hotel). Razpadlo je na koščke (deli telesa), a ob tem nisi imela slabih občutkov. Situacija je razpadla že prej, le da je bila zamegljena skozi dim, sedaj si jasno uvidela(odprla si uto), kar si že vedela. Prijatelj ima velik pomen v tvojem življenju, a ni več čisto »tvoj«. Pohabljena rama (prijateljem se naslonimo na rame, simbolično te rame več ni) in poškodovana usta. Z usti sporočamo, govorimo, zato domnevam, da se ne moreta več prav vsega pogovarjat, si sporočat, verjetno je vmes že neka odtujitev, blokada. Rama se je zacelila, ker želiš to ramo nazaj…