Sem sanjala, da sem gledala sliko (fotografijo 5-ih ali 6-ih, ne vem točno) ljudi in se v trenutku zavedla, da so vsi ti ljudje na sliki mrtvi, sem se zgrozila, prav groza me je oblila, sploh nisem mogla pogledati več v fotografijo, saj so bili to sami mladi ljudje, bil je tudi dojenček... Vse te ljudi sem mislim da tudi poznala, čeprav niso bili to moji bližnji prijatelji, ampak bolj znanci ali pa še to ne, pač ljudje, ki sem jih poznala. Najbolj se spomnim te groze, da sem glavo obračala stran, da nisem hotela pogledati v to sliko, v te ljudi, ki bi morali živeti polno življenje mladosti, pa jim je nekaj vzelo življenje in to vsem, ne vem pa razloga-ali je bila nesreča ali kaj?
Rena, hvala 
Konec nečesa ali nekega obdobja, spremembe so naloge v našem življenju, ki jih neradi sprejemamo, so soočamo z njimi, saj moramo zlezti iz udobja toplega zavetja in se podati v nekaj novega, neznanega. Če se v budnem času še nekako zamotimo in izogibamo tem mislim, nas v sanjah opominjajo simbolne slike, dogodki, da se nekaj dogaja. Ni nujno da pojem smrti pomeni samo konec nečesa, lahko je to tudi konec neke dotedanje podobe o nas samih, konec dotedanjih vrednot, ki so nam itak bile samo privzgojene, kasneje pa spoznavamo, da to sploh ni nujno res. Konec nekih čustvenih vezi, trenutka, ko se zavemo, da nam nekdo ni več tako zelo predan, da bi za nas storil vse iz ljubezni, od sedaj bo to za nas storil, če bo res verjel, da je dobro in prav...itd...itd... Kaj se je končalo pri tebi, zametki nečesa novega, kot se rodi otrok (dojenček)? Otrok v tebi, ki čuti potrebo po zaščitenosti, občutku varnosti? Kateri projekt, kaj bi moralo cveteti, živeti v polnem zamahu mladosti, namesto tega pa se občuti velik strah? Kakšen korak želiš storiti, pa se bojiš, da bo ta korak povzročil razpad, konec nečesa? Zakaj se zdi, da eno z drugim ne gre, če želiš ohraniti staro, da mora zamreti novo? In želiš obračati glavo stran ter se izogniti soočenju..
In na koncu še število 5 ali 6...ne veš točno, koliko oseb, a števili se nanašata na področji, za katero od teh se boš odločila, da te bolj "žuli"...
Število 5 predstavlja nove izkušnje. Kaže na spremembe, potovanja, nova prijateljstva, a brez navezanosti. To število nakazuje tudi zanimanje za umetnost, religije in vere. Njegova narava je hitra, neprevidna in spekulativna. Zanj je najpomembneje, da ima svobodo delovanja. V njegovi pristojnosti so trgovina in raziskave. Želi trenutno zadovoljstvo ne glede na ceno ali posledice.
Število 6 predstavlja zakon materialne preskrbljenosti in prinaša denar tistim, ki trdo delajo. Njegova narava je tako intelektualna kot čustvena. V njegovi pristojnosti sta šolanje in zakonsko življenje. Njegova vibracija prinaša sklad v domačem življenju in skupnosti. Upravlja velike skupine in ustanove. Cilj števila 6 je vzpostavitev lepote, ubranosti in ritma. V imenu označuje potrebo po sprejemanju odgovornosti v vsakdanjem življenju.