Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 329463 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma X
« Reply #105 on: July 15, 2009, 06:01:54 PM »
Regina, za vsako interpretacijo sem ti že vnaprej hvaležna.  :-*

Pa saj je ne rabiš? Mislim, da sama zelo dobro veš, za kakšen notranji konflikt gre in pred čim bežiš  ;)
Lepo se imej  :-*

Oh Regina, ko bi le vedela, kaj naj bi te sanje pomenile (?).
Že verjetno, da pred čem bežim   ??? (v preteklosti sem bila dobra v tem, a zdaj ne več).
Notranji konflikt? V kateri smeri? Misliš zaradi deklice v naročju? Mislim, da bi lahko z njo interpretirala notranjega otroka, ... nevem, saj sem jo le poznala.
Hvala Regina.  :-* Se moram še poglobiti.  ;)
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #106 on: July 16, 2009, 12:49:39 AM »
Upam, da sanje ne pomenijo, da je kaj narobe s to osebo, ker je bil tudi zelo cudne rumeno/zlate barve.  :D Koza namrec.

Pri takih sanjah je treba vedno razmislit o odnosu, ki ga imamo z neko osebo. Včasih si samo želimo, da bi se obnašala bolj zrelo, včasih bi dejansko potrebovala kakšno našo pomoč, nasvet, pogovor itd.
Razmisli v tej smeri  ;)

Hvala Regina,
ocitno tale 'pacient' zeli, da bi se obnasala bolj zrelo, ali drugace.
Kaksno vlogo pa ima se ena oseba poleg mene?
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #107 on: July 18, 2009, 02:26:06 PM »

Kadar sanje ne utelešajo konkretne osebe, imajo drugi ljudje vlogo naše podosebnosti.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #108 on: July 19, 2009, 05:53:45 PM »

Kadar sanje ne utelešajo konkretne osebe, imajo drugi ljudje vlogo naše podosebnosti.

Hvala.
 :-*
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #109 on: July 19, 2009, 06:01:34 PM »
V sanjah sem ponovno z osebo zenskega spola / verjetno naj bi slo za znanko, v sanjah je ocitno bila ...
sla v lokal. Deloval je bolj kot kaksen pub, vse leseno. Temno rjava barva. Vsedli sva se za sank in narocili Baileys. Zanimivo, da so imeli ogromno vrst omenjene pijace in jaz sem narocila Baileys 90% kakao  :D
Zanimivo, da nisem dobila B., temvec zeleno solato na krozniku in poleg koscke cokolade. Bilo mi je normalno, kot da je to B.
Potem je prisla zenska in je rekla, da mi nekdo posilja 10 jajc / v skatli.
Rekla je 10, a ko je skatlo oz skatle v vreci postavila poleg mene so bile v moji visini.
Jaz sem se cudila zakaj toliko jajc.
/Bilo je najmanj 10 skatel x 10 jajc/
 ::)

Ker sem jajce prvic sanjala, ne da pomnim ... sem preverila njihov pomen, a ne vem, ce velja, glede na dogodek ostalega dela sanj.

Sanje o jajcih simbolizirajo plodnost, rojstvo in kreativni potencial. Naznanjajo nov začetek in prihod novih stvari v vaše življenje.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #110 on: July 21, 2009, 09:03:25 AM »
Ker sem jajce prvic sanjala, ne da pomnim ... sem preverila njihov pomen, a ne vem, ce velja, glede na dogodek ostalega dela sanj.

Sanje o jajcih simbolizirajo plodnost, rojstvo in kreativni potencial. Naznanjajo nov začetek in prihod novih stvari v vaše življenje.

Bi se kar strinjala s to simboliko. V povezavi s sanjsko vsebino gre za dober podzavestni občutek, da si polna neke ženske ustvarjalnosti, sposobna rešiti neko nalogo ali celo problem, se lotiti kakšnih novih idej ali projekta, pripravljena na neki novi začetek ...itd.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #111 on: July 21, 2009, 02:56:01 PM »

Bi se kar strinjala s to simboliko. V povezavi s sanjsko vsebino gre za dober podzavestni občutek, da si polna neke ženske ustvarjalnosti, sposobna rešiti neko nalogo ali celo problem, se lotiti kakšnih novih idej ali projekta, pripravljena na neki novi začetek ...itd.

Hvala.
 :-*

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #112 on: July 21, 2009, 03:03:43 PM »
Danes sem imela lepe sanje.

Bila sem v veliki hisi, visoko takorekoc. Ogromno je bilo oken. Ogledovala sem si razgled. Za menoj, za mojim hrbtom oz za to veliko hiso so bile visoke gore, se nekaj snega je bilo na vrhovih, pred menoj pa kristalno cisto jezero in na desni strai se je pricenjal iglast gozd.
Morala je biti pomlad, saj ozracje ni bilo vroce, temvec sveze, sonce pa je ze mocno sijalo.
Bila sem navdusena nad razgledom in vse kar sem delala sem samo gledala in se cudila.
Poleg mene je bil moski. / Brez funkcije.  :D
Je pa bilo spet dosti stvari iz lesa. / pohistvo in del zunanje gradnje hise pravtako.

/Ze dlje casa sanjam les oz. izdelke iz lesa, okoli mene. Pohistvo predvsem./

Pohištvo simbolizira mentalno in čustveno "opremo". Je novo in dragoceno ali staro in zanemarjeno?  Glej   še posamezne dela pohištva.
http://www.sepet-sanj.com/simbolika/crka_p.htm

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #113 on: July 21, 2009, 10:46:03 PM »
Danes sem imela lepe sanje.

Bila sem v veliki hisi, visoko takorekoc. Ogromno je bilo oken. Ogledovala sem si razgled. Za menoj, za mojim hrbtom oz za to veliko hiso so bile visoke gore, se nekaj snega je bilo na vrhovih, pred menoj pa kristalno cisto jezero in na desni strai se je pricenjal iglast gozd.
Morala je biti pomlad, saj ozracje ni bilo vroce, temvec sveze, sonce pa je ze mocno sijalo.
Bila sem navdusena nad razgledom in vse kar sem delala sem samo gledala in se cudila.
Poleg mene je bil moski. / Brez funkcije.  :D
Je pa bilo spet dosti stvari iz lesa. / pohistvo in del zunanje gradnje hise pravtako.

/Ze dlje casa sanjam les oz. izdelke iz lesa, okoli mene. Pohistvo predvsem./

Pohištvo simbolizira mentalno in čustveno "opremo". Je novo in dragoceno ali staro in zanemarjeno?  Glej   še posamezne dela pohištva.
http://www.sepet-sanj.com/simbolika/crka_p.htm

Zanimivo kako te tvoje sanje sovpadajo z razlago,ki sem ti jo napisala pri temi Astrologija.
(Tranzit Plutona čez N Neptuna)
In tvoje sanje:
Pohištvo simbolizira mentalno in čustveno "opremo". Je novo in dragoceno ali staro in zanemarjeno? 

Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #114 on: July 22, 2009, 01:35:01 AM »
Hvala, Sanjalka.
Pohistvo je bilo novo, svetlo in svetlece.
V prejsnjih sanjah je bil temen les, vendar nikoli star.
Se v prejsnjih tudi temen ter masivno pohistvo.

ang:
« Last Edit: July 22, 2009, 01:45:05 AM by Azra »

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #115 on: July 23, 2009, 04:01:04 PM »

Pogrešaš dom?  Pomagaj si z drobnimi vsakdanjimi željami, ki se jih da hitro izpolnit. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #116 on: July 24, 2009, 03:07:51 PM »

Pogrešaš dom?  Pomagaj si z drobnimi vsakdanjimi željami, ki se jih da hitro izpolnit. ;)

Poglej uro, Regina.  :)
Da, pogresam. Ampak ze vem kako bo po 2 tednih doma ...  ::)

Danes sem sanjala, da mi je cimra rekla, da gre v Milano.
In potem so se drugi ljudje razlagali kam gredo. Kar nekaj  :)
Lp
 ang:

Offline klarus

• Mojster
« Reply #117 on: July 24, 2009, 03:27:53 PM »
danes sem sanjala o kruhu...bil je en tak velik kup svežega zlato zapečenega kruha....prav presenečena se bila, da me je čakal, ker ponavadi sodelavka vse ukrade

;D

Kruh je simbol dejavnega življenja, ki v sanjah pove, ali ste usklajeni sami s seboj in kakšni so vaši medsebojni odnosi z najbližjimi.
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #118 on: July 24, 2009, 10:26:53 PM »
Kruh simbolizira dejavno življenje, ki se navezuje na majhne skrivnosti. V sanjah izraža notranjo združitev, na podlagi katere bo vaše življenje že kmalu dobilo nov smisel. Če ste kakšno priložnost v preteklosti izpustili, jo boste v prihodnosti v dvojni meri nadomestili.

vir REGINA

Offline buttafly

• Novinec
  • *
« Reply #119 on: July 26, 2009, 07:43:22 PM »
Ojla,pozdravček:) Jz sem mela pa dans ene sporočilne sanje, pa me ful zanima kaj pomenijo, če bi mi bil kdo pripravljen povedat, bi bila zeeelllooo vesela:))) So se šle pa o enem fantu, ki mi je bil zelo všeč, samo sva zgubla vse stike in nevem če se bova še kdaj sploh vidla.

Dogajalo se je na manjši šoli. On (ta fant kater mi je všeč) je bil kao đek, desna roka profesorja. Mel je velik ugodnosti in vsi so ga mel radi, so se mu tud prlizovali, ker je bil pac desna roka. Moral je stanovati v bližini in imeti punco. Spomnim se še, da sva se midva nekaj pogovarjala, ampak jaz sem se vedno jokala zravn (kot to, zakaj si mogu it sem), on pa me ni zajebavu, samo me tud tolažu ni kaj preveč.
Bil je čisto nasprotje kot zdaj, ko je tak tih in neopazen. Bil je popularen.. Jz sem pa hotla starga nazaj, nov mi ni bil vsec!

Glede na to da sva šla vsak po svoje, me zanima, če mi sporočajo, da se je zelo spremenil, in da mi nov tako ali tako ne bi bil všeč, in da naj ne mislim več nanjga. Da pač obdržim lepe spomine in grem naprej.... ali kaj drugega?

Hvala za odgovor pa lep dan  :-*