Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 329493 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma X
« Reply #120 on: July 28, 2009, 04:46:41 PM »
Sem včeraj tako intenzivno sanjala in to kar tri epizode :D ;D

Najprej sem sanjala,da sva z mojim dragim smučala in sva kar naenkrat prismučala s kar precejšnjo hitrostjo na razmočen,južni sneg in takoj sem vedela,da bova oba padla.
Jaz sem smučala po sredini smučišča,on pa ob robu ali pa že skoraj izven smučišča. Meni ni bilo nič,ker sem padla na smučišču,on pa se je zakopal v kup snega,kot bi ga zasul plaz,tako da se ga ni videlo in nisem točno vedela kje je zakopan. Zanimivo je,da sem pomislila ali bi mu pomagala ali ne,pa sem se odločila,da mu pomagam in vesela sem bila,da sem se tako odločila.Vedela sem,da bi pod kupom snega drugače lahko umrl. Grem do kupa snega in ga kličem po imenu,naj se mi oglasi,da bom vedela kje je zakopan in naj pomiga z roko. Videla sem kako se pod kupom snega nekaj premika in tam sem kopala ter ga potegnila ven.
(V resnici ga ne bi mogla potegniti,ker je pretežek zame ;D :D)

Potem sem sanjala,da sem bila nekje z mojim in sem mu hitro povedala,da moram iti pomagati moji najboljši prijateljici,ker ravno sedaj rojeva in ji moram res stati ob strani ter je to pomembneje kot da sem ta trenutek ob njem. Stekla sem do porodniške sobe (vedela sem,da sem že pozna) in tam se je prijateljica mučila v porodnih krčih,brisala sem ji čelo,jo tolažila,bodrila,skratka stala sem ji ob strani. Potem pa sem za trenutek morala zapustiti sobo in ko sem se vrnila ni več rojevala,sploh je ni bilo več v sobi.Porodniško sestro sem vprašala kje je,če je že rodila,pa mi je odgovorila,da se je že preveč izčrpala in da mora sedaj malo počivati,spati in bo spet začela rojevati čez kakšni dve uri ali pač kasneje.Sedaj pa rabi mir in jo moramo pustiti vsi čisto pri miru. Vedela sem,da je to dobro da počiva in da jo bom počakala,da jo bodo spet pripravili na rojevanje ter da ji bom spet stala ob strani in vedela sem da bo takrat pa zares rodila.

In zadnja epizoda :D ;D
S sestro bivšega moža sem se prepirala,da mi mora vrniti otroško posteljico,ki sem ji jo samo posodila.Jaz pa sem jo sedaj rabila za otroka (ne vem ali svojega ali za koga drugea,to ne vem).
Pa mi je ni hotela vrniti,ker je rekla,da sem ji jo dala. Jaz pa da ne,da sem ji jo samo posodila. No in potem mi je razložila,da sva se takrat zmenili,da ji dam to posteljico in da sem s tem odplačala vse svoje dolgove. Ne vem sicer kakšne,ampak vedela sem,da je to res in da ima prav.Čudno se mi je zdelo,da sem na to čisto pozabila. Potem sem se ji opravičila in ji rekla,da se spomnim in da naj seveda obdrži to posteljico,jaz pa bom pač mogla kupiti novo. Malo mi je bilo žal za to staro in  vedela sem da bom imela opravke,morala bom iti v trgovino in jo kupiti,če pa bi imela to staro,bi bilo bolj enostavno. Pač bi jo vzela in odnesla domov. Po drugi strani sem si pa rekla,da bom imela pa novo,lepo,kar je pa tudi super.

Res sem imela pestro noč ;D :D

Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #121 on: July 28, 2009, 09:25:56 PM »
Zlagala sem skatle in bile so ostevilcene.
To je ves moj spomin od danes.  :P
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #122 on: July 30, 2009, 03:15:10 PM »
Grozne sanje sem imela.  :o

Da sem moski in me drug moski zeli umorit. Bilo je kot v filmu. Morilec mi je ze v naprej povedal kaksna usoda me caka in, da bom umrl/a pod vplivom plina, ki ga bo spustil v sobo.
Tekla sem gor in dol po stopnicah. Z morilcem pa sva oba menjevala svoja oblacila - kot bi se slo za kustomorafijo v filmu.  :D
Na koncu sem tekla iz velikega stanovanja, poleg mene sta se bili dve osebi in smo bezali. Tudi avtomobil smo imeli, a se ne spomnim, da bi v njem sedeli.

Kaj taksnega pa se ne.  :P
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #123 on: August 03, 2009, 05:06:02 PM »
Pozdravljeni že nekaj dni v kup sanjam, a danes se jih  tako živo spominjam.
Bila sem na obisku pri bivši sodelavki, ko sem jo videla sem bila kar presenečena, bila je noseča za kar nisem bila seznanjena.
Že visoko noseča, kar presenetilo me je, ona se drugače kar lepo drži, maladostno, da nekaj na postavco.
 Ko ji pridem tako bliže sem se malo dotaknila njenega trebuščka, malo je trznila in se odmaknila, kakor da ji ne prija, sama se je kar takole lepo pobožala po trebuščku.
Potem se ne spominjam  več .
Bila pa je zelo nemirna noč.
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #124 on: August 04, 2009, 05:48:52 PM »
sanjal, iskal sem svoj avto, avtič moj, se ne spomnim kje sem ga parkiral, ker je bila očitno gužwa, pa sem ga nekam" parkiral, a ko sem ga želel poiskati ,ga ni bilo na več lokacijah, potme sem nehal ga iskati in nisem več želel sanjati ga, realno vem kje je, a v sanjah, pa v poznanih lokacijah, ne, torej, se mi je kar skril":)
let it be

Offline bibba

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #125 on: August 05, 2009, 12:02:20 PM »
Živjo
Že nekaj časa sanjam svojega bivšega fanta,zato bi pa prosila za svojo razlago sanj:
Že nekaj časa nazaj sem sanjala da stojim na tromostovju v centru Ljubljane,on pa me vabi na pijačo, ves sramežljiv vendar zelo zaverovan vase(kar je tudi v resnici) ter nasmejan in zadovoljen. Zaradi presenečenja sm zmrznila v sanjah in nisem vedela kaj naj odgovorim. Nekaj časa po teh sanjah sem (v realnem življ.) dobila njegov sms kao kje sm,č sm sploh še kej živa,nč ne ve o men. odpisala mu nisem saj ima punco in ne bi blo fer do nje.in od tkrt se nč več ni javiu,in nism neki lih razmišljala o njem.
pred parimi dnevi sem ga spet sanjala. Ker sem islamske veroizpovedi sem sanjala da postim,in v tem čeprav sem postila v sanjah sem pr njemu in imava spolne odnose čprov se zavedam da tega ne bi smela. Naslednji dan sem (v resn.življ.)videla njegovo sliko z njegovo sedanjo punco.
Noč za tem sem ga spet sanjam: da sva se pobotala,in sva pri njemu v sobi,jaz skoraj ležim na postelji on pa nad mano sedi. v tem me kliče moja sestrična da pride k nama čez 20 minut,to bivšemu omenm vendar ne reagira. Potem se kar naenkrat pojavi moja sestrična na postelji in me gleda njega pa nikjer. Kar od nekje se spet on pojavi in me uzame za roko ter me vodi skozi hišo ven. medtem mi šepeta kokk je vesel k sva spet skp in da me ma rd. v tem greva skozi njihovo dnevno sobo kjer je njegova mama in neki gosti. greva vn in še vedno mi neki govori drži me za roko pritiska jo k svojim ustnicam in je nekako preplašen. greva mimo njegovega očeta ki pa je čisto začuden kaj jaz spet pr njih kako to da sva zopet skupaj,vendar ga moj biuši fant ne opazi.
no, upam da bo kera znala tole razložit  :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #126 on: August 11, 2009, 06:52:25 AM »
Dobro jutro Regina...ali pa...če imaš dopust, pozdravljena. Sem se končno odločila, da začnem vodit dnevnik sanj. Saj me je že prej mikalo, ampak kot da se nisem hotela soočit s tem. Bom začela z današnjimi sanjami. Sem jih rajtam prav sedaj zjutraj sanjala, preden sem se zbudila.

V sosednjem mestu smo bile, v Velenju in sem vozila okoli s svojim avtom mamo (ki je že umrla) in še eno kolegico njeno (ne vem, katera je bila) in sestro. Sestra sicer živi v Črni gori in me malo skrbi zanjo. Mesto je bilo drugačno kot je v resnici, ali kot realno mesto, čeprav ne takšno kot Velenje ali pa bolj pravljičnih oblik. Ko smo se vračale z grada, se mi zdi, da sem v sanjah to mesto že videla. In tam, kjer sem zavila z avtom dol, so bile sedaj stopnice. Čudno, sem rekla, včasih je bila tu cesta. In se odločila, da teh par stopnic z avtom  počasi prevozim. Stopnic je bilo potem še več in slaba cesta, ampak nazaj nisem več mogla. Potem se je v avtu pojavil še oče (tudi že umrl) in smo se pripeljali do nekega trga. In sem rekla: glej, tu pa bi lahko deda šel na pijačo in se malo spočil. Namreč, bil je bolan in smo se morali njemu prilagajat. Potem ga spet več ni bilo, nas tri, pa sem rekla, bom zapeljala v spodnji del mesta, kjer je večina trgovin. Da od tega nakupovanja bomo itak utrujene, ne da bi še toliko prehodile... Ja, pa to sem opazila, da je bil avto z ene strani umazan, kot z nekimi lisami od blata ali rje... Malo sem pomišljala, kaj bo mož rekel, ker kar čuva avto, ampak da pač ne morem pomagat, če je avto umazan še od morja, kjer smo bili.

Ne vem, včasih imam občutek, da me hoče mama kaj opozorit. Morda tudi njo skrbi za sestro, ki jo dosti bolj pogreša kot jaz. In v enih preteklih sanj mi je bilo prav hecno, mislim da največ mesec nazaj. Ko sem videla očeta, stati pred blokom, v katerem sem odraščala, sem zamahnila z roko in rekla: ja saj ti nisi več živ... Šla sem mimo, pa me je postalo sram oz. dvomit sem začela, kaj pa če zdaj to ne drži več. Potem ga pa ja vendar moram it vsaj pozdravit nazaj...

Take imamo....

Že vnaprej hvala za odgovor...

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #127 on: August 12, 2009, 05:00:23 PM »
1. Smo ob lepem bazenu. Voda je cista, mirna in lepo modra. Nekateri so v vodi, drugi slonijo ob bazenu.
Jaz pridem/edina stojim in skocim na glavo. Cutim kako voda zareze v dlani. Ni bolecina, ampak pritisk, potem preplavam bazen, grem ven iz bazena. Ne zmenim se za druge, niti pogovarjam se ne z njimi, cutim pa kako me gledajo.  :P

2. Sedim in kadim. Potem pri On in mi ugasne cigarete in natoci vino v kozarec. Gledam vino, ne vem ce bi pila ... prevec gosto se mi zdi. Opazujem, ce je sploh pitno. Prizgem si drugi cigaret. Tokrat ga ne ugasne. Jaz ne popijem in samo grem.

Uf sama aroganca me je v teh sanjah.
 ;D

Regina, upam da nisi zbolela ...  :-*

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #128 on: August 13, 2009, 09:29:27 AM »
hej ali mogočekatera ve kaj pomeni,če sanjaš vampirja oz. čutiš njegovo prisotnost,ga ne vidiš scary:(.....

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #129 on: August 13, 2009, 02:52:51 PM »
Samih sanj se ne spomnim, spomnim se le zadnje sekunde, kjer sem "videla" oz prebrala msn sporočilo, v katerem je pisalo: "tokrat zares slovo". Vedela sem od koga je sporočilo. Zbudila sem se v isti sekundi, kot sem to sporočilo prebrala (vendar nisem videla računalnika?!). Zdelo se mi je, da mi nekdo trga srce iz prsi, tako močna je bila bolečina, ko sem "prebrala" besede. Budna sem s solzami v očeh še dolgo časa potrebovala, da sem prišla k sebi. Noč sem nadaljevala v nekem čudnem stanju, nisem spala in nisem bedela, vendar je bolečina minila, nadomestil jo je topel občutek, ki je potrjeval, da je še vedno tam, da to vendarle ni bilo slovo. S tem toplim občutkom sem nato res nazaj zaspala (sanj se ne spomnim).
 :'(

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #130 on: August 14, 2009, 04:58:33 PM »
V sanjah sem vozila avto, nekdo je sedel na sosednjem sedezu. Bila sem nekje v tujini, bilo je bolj pusto, a zeleno, videla sem morje ... kot sever je vse skupaj delovalo, neposeljeno.
Potem sem prisla v prostor/velik amfiteater, ogromno ljudi, vse polno, prerivala sem se med mnozico. Na vrhu, so na moji desni strani bili tri osebe, pisale so nekaj na racunalnik, potem je ena oseba sla stran in tako je bil prost sedez. Eden izmed njih je rekel naj prisedem, jaz nisem hotela. Gledala sem mnozico, navzdol/razgled na toliko ljudi. Nekaj se je pripravljalo ...
Potem sem se 2 krat sanjala, da se vozim po tistih cestah / vedno enako.
Torej sem se vozila 3 krat ...
Lp
 ang:

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #131 on: August 14, 2009, 05:00:36 PM »
hej ali mogočekatera ve kaj pomeni,če sanjaš vampirja oz. čutiš njegovo prisotnost,ga ne vidiš scary:(.....

Vampirji so povezani z zascito. Morda se moras obvarovat koga, ki bi ti 'lahko pil kri'.  ::)

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #132 on: August 14, 2009, 06:31:14 PM »

Vampirji so povezani z zascito. Morda se moras obvarovat koga, ki bi ti 'lahko pil kri'.  ::)
[/quote]
hm zanimivo azra misim,da si kr zadela bistvo,upam da bom znala od takih se zavarovat ter jih selekcionirat;),hvaa ti:)

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #133 on: August 14, 2009, 06:41:06 PM »

hm zanimivo azra misim,da si kr zadela bistvo,upam da bom znala od takih se zavarovat ter jih selekcionirat;),hvaa ti:)
[/quote]

Ni problema ... bo se profesionalno razlago podala Regina.
Pomembno je tudi kaksen obcutek si sama dozivljala v sanjah do vampirja ... strah ipd.
LP
 ang:

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #134 on: August 15, 2009, 06:32:04 PM »
Danes so se verjetno moje sanje samo nadaljevale, namrec ponovno sem se vozila in imela dosti ljudi okoli sebe. Nekajkrat se je enaka zgodba ponovila.
Bila sem v prosrotu, za pultom je starejsa gospa prodajala hrano. Narocila sem banano in manjsi krof. Gledala sem na polico, kamor je dala ta dva izdelka, vendar sem vedno manj videla ... kot, da bi mizala, a nisem. Na koncu nisem videla nicesar, vendar sem vseeno rekla, da bom samo banano, ker imam poleg samo 200 / denarne enote se ne spomnim.
Ona je stopila poleg mene in me prepricevala naj vzamem oboje, jaz sem trdila, da bom samo banano.
Potem se ne spomnim kako se je nadaljevalo. V sanjah se najbolj spomnim obcutka, da sem zelela gledati, a nisem mogla. Ne, da bi me motilo ... trudila sem se, a ni slo.

Da ne bom cesa spregledala ...  ???