Sem včeraj tako intenzivno sanjala in to kar tri epizode

Najprej sem sanjala,da sva z mojim dragim smučala in sva kar naenkrat prismučala s kar precejšnjo hitrostjo na razmočen,južni sneg in takoj sem vedela,da bova oba padla.
Jaz sem smučala po sredini smučišča,on pa ob robu ali pa že skoraj izven smučišča. Meni ni bilo nič,ker sem padla na smučišču,on pa se je zakopal v kup snega,kot bi ga zasul plaz,tako da se ga ni videlo in nisem točno vedela kje je zakopan. Zanimivo je,da sem pomislila ali bi mu pomagala ali ne,pa sem se odločila,da mu pomagam in vesela sem bila,da sem se tako odločila.Vedela sem,da bi pod kupom snega drugače lahko umrl. Grem do kupa snega in ga kličem po imenu,naj se mi oglasi,da bom vedela kje je zakopan in naj pomiga z roko. Videla sem kako se pod kupom snega nekaj premika in tam sem kopala ter ga potegnila ven.
(V resnici ga ne bi mogla potegniti,ker je pretežek zame

)
Potem sem sanjala,da sem bila nekje z mojim in sem mu hitro povedala,da moram iti pomagati moji najboljši prijateljici,ker ravno sedaj rojeva in ji moram res stati ob strani ter je to pomembneje kot da sem ta trenutek ob njem. Stekla sem do porodniške sobe (vedela sem,da sem že pozna) in tam se je prijateljica mučila v porodnih krčih,brisala sem ji čelo,jo tolažila,bodrila,skratka stala sem ji ob strani. Potem pa sem za trenutek morala zapustiti sobo in ko sem se vrnila ni več rojevala,sploh je ni bilo več v sobi.Porodniško sestro sem vprašala kje je,če je že rodila,pa mi je odgovorila,da se je že preveč izčrpala in da mora sedaj malo počivati,spati in bo spet začela rojevati čez kakšni dve uri ali pač kasneje.Sedaj pa rabi mir in jo moramo pustiti vsi čisto pri miru. Vedela sem,da je to dobro da počiva in da jo bom počakala,da jo bodo spet pripravili na rojevanje ter da ji bom spet stala ob strani in vedela sem da bo takrat pa zares rodila.
In zadnja epizoda

S sestro bivšega moža sem se prepirala,da mi mora vrniti otroško posteljico,ki sem ji jo samo posodila.Jaz pa sem jo sedaj rabila za otroka (ne vem ali svojega ali za koga drugea,to ne vem).
Pa mi je ni hotela vrniti,ker je rekla,da sem ji jo dala. Jaz pa da ne,da sem ji jo samo posodila. No in potem mi je razložila,da sva se takrat zmenili,da ji dam to posteljico in da sem s tem odplačala vse svoje dolgove. Ne vem sicer kakšne,ampak vedela sem,da je to res in da ima prav.Čudno se mi je zdelo,da sem na to čisto pozabila. Potem sem se ji opravičila in ji rekla,da se spomnim in da naj seveda obdrži to posteljico,jaz pa bom pač mogla kupiti novo. Malo mi je bilo žal za to staro in vedela sem da bom imela opravke,morala bom iti v trgovino in jo kupiti,če pa bi imela to staro,bi bilo bolj enostavno. Pač bi jo vzela in odnesla domov. Po drugi strani sem si pa rekla,da bom imela pa novo,lepo,kar je pa tudi super.
Res sem imela pestro noč