Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 329498 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma X
« Reply #180 on: September 08, 2009, 09:49:34 AM »
Jp, mislim, da je apemaya komentar pričakovala, pa bo zdaj toliko bolj vesela, da sta se ujeli. ;)
« Last Edit: September 08, 2009, 10:06:29 AM by Regina »
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #181 on: September 08, 2009, 03:50:36 PM »
moje sanje današnje so pa bile kot,da sem z mami na ogledu novega mansardnega podnajemniškega stanovanja,ki naj bi ga prevzela čez dva meseca,samo stanovanje ni  bilo kaj posebnega oz. z gospodom smo se menili kako naj bi par stvari še popravil preden se vseliva,toda kopalnica  ;) vauuuu to pa je kopalnica,ki je skoraj večja kot samo stanovanje,toda samo oprema,čiste linije,svetloba,ter velika kada kot tiste stare,ki so kar na sredini kopalnice stale toda v zelo lepši verziji res prelepa :-*....kaj pa vem sama misel na to kopalnico me spravi v en mir,ker sem tudi v sanjah mela občutek,kot naj bi ta prostor bil moja oaza miru....

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #182 on: September 09, 2009, 09:51:26 AM »
Prošnja, to bi pa res rada vedela, kaj pomeni, če ima katera voljo in čas, se toplo priporočam.
Imam samo odsek sanj: hiša na obali (morja ni bilo, preprosto vedela sem, da je na obali), v hiši v sobi z mojo mentorico (še v sanjah me preganja), ter še dvema študentkama. Pogradi, pisalne mize polne zvezkov in knjig (razumljivo, izpitno obdobje), soba izgleda popolnoma študentsko, me spomni na študentski dom. Tukaj postane čudno, sobe ni več, hiša še vedno enaka, ljudje, ne vem od kod, z mano oče mojega prijatelja (zelooo dobrega), ki ga osebno ne poznam. Vem kako izgleda, o njem slišala veliko, vendar ga ne poznam. V sanjah popolnoma enak kot v resnici, le malo sem mu prikrajšala lase. Smešen je bil občutek naklonjenosti do njega, tisti topel, zaščitniški, družinski...niti opisati ne znam, če se spomnim sanj, pa s slikami ponovno pride tudi ta občutek. Ni bil freudovski, da ne bo pomote  :P
Ima kdo kakšno idejo, kaj bi to pomenilo? Glede na to, da človeka osebno ne poznam?

Hvala  :-* ang:

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #183 on: September 10, 2009, 07:11:28 AM »
Lep pozdrav
« Last Edit: September 12, 2009, 09:53:57 AM by Simbio »

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #184 on: September 18, 2009, 08:52:30 PM »
Ku-ku..je kdo doma?? Regina??

::)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #185 on: September 21, 2009, 10:59:37 AM »
Bolj malo, apemaya  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #186 on: September 30, 2009, 09:49:42 AM »
Živjo!

Par noči nazaj sem sanjala,da bom dobila denar.Prav točen znesek mi je bil pokazan.Mi lahko kdo razloži,kaj bi to pomenilo... :)

Če sama nič ne pokomentiraš svojih sanj, ti bo težko kdo razložil, kaj bi naj pomenile. Razmisli, kaj se ti trenutno na finančnem področju dogaja in ko boš potegnila vzporednico, boš ugotovila, če gre res za denar ali je ta le prispodoba za blagostanje, ki ima veliko globlji in širši pomen.
Malo pa še pokukaj na mojo spletno stran http://www.sepet-sanj.com/  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #187 on: September 30, 2009, 10:41:37 PM »
Jaz kot obicajno sanjam kar dosti, a tokrat si sanj nisem znala razlagat.
Bila sem v veliki sobi, sedela sem. Za mizo pred mano je sedel moski-starejsi in tudi poleg je imel moskega. Na mizi je pokoncno stal velik ptic, lepih barv in lepega perja, pavje perje, a ni bil pav. Na trenutke se mi je zdelo, da ni ptic, temvec pes, a barve je se vedno bil lepe turkizne-do zelene in modrih odtenkov.
Ta moski, ki je sedel, se je odlocal, ali bom nekaj naredila, ali ne. Tisti poleg pa ne vem kaksno funkcijo je imel. Deloval je kot njegov pomocnik, a govril nic ni.
Na koncu sem bila olajsana, kot da sem tisto zadevo opravila.
Kaksno vlogo ima poleg ta zival?
In gospoda sta bila oblecena zelo starinsko in uradno.
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #188 on: October 01, 2009, 10:12:43 PM »
Bila sem v veliki sobi, sedela sem. Za mizo pred mano je sedel moski-starejsi in tudi poleg je imel moskega. Na mizi je pokoncno stal velik ptic, lepih barv in lepega perja, pavje perje, a ni bil pav. Na trenutke se mi je zdelo, da ni ptic, temvec pes, a barve je se vedno bil lepe turkizne-do zelene in modrih odtenkov.
Ta moski, ki je sedel, se je odlocal, ali bom nekaj naredila, ali ne. Tisti poleg pa ne vem kaksno funkcijo je imel. Deloval je kot njegov pomocnik, a govril nic ni.

Razmisli, kaj te trenutno najbolj obremenjuje, dolgoročno pa veš, da prav ta napor prinaša rezultate, olajšanje, svobodo...
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #189 on: October 01, 2009, 10:15:27 PM »
Živjo!

Par noči nazaj sem sanjala,da bom dobila denar.Prav točen znesek mi je bil pokazan.Mi lahko kdo razloži,kaj bi to pomenilo... :)

Če sama nič ne pokomentiraš svojih sanj, ti bo težko kdo razložil, kaj bi naj pomenile. Razmisli, kaj se ti trenutno na finančnem področju dogaja in ko boš potegnila vzporednico, boš ugotovila, če gre res za denar ali je ta le prispodoba za blagostanje, ki ima veliko globlji in širši pomen.
Malo pa še pokukaj na mojo spletno stran http://www.sepet-sanj.com/  ;)
Eh,moje finančno stanje ima velike,velike luknje.In če sanje pomenijo,da se bo to izboljšalo,sem več kot odprta za tako spremembo... :)

Nisem rekla, da to pomenijo, ti pa želim, da se uresničijo  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #190 on: October 01, 2009, 10:26:22 PM »
Iiiii kolk lepo je videt, da Reginca spet "uraduje"  :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #191 on: October 01, 2009, 10:31:49 PM »
Malo vas pa moram pokukat, nensi  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #192 on: October 01, 2009, 10:46:03 PM »

Razmisli, kaj te trenutno najbolj obremenjuje, dolgoročno pa veš, da prav ta napor prinaša rezultate, olajšanje, svobodo...

velja.
hvala.
 :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #193 on: October 04, 2009, 03:10:02 AM »
Danes je pa mene sem zaneslo. Prejle, ko sem posode pomival se mi je utrnilo iz spomina malo tistega o čemer sem sanjala danes ponoči.
Bil je to nek prostor na vesoljski ladji in pa tudi ne le ravno zemljani so bili tam. Resda jih ni bilo veliko, a bili so, kaj hočem. Simbolične sanje, vendar z več osebami sem sanjal že pred kakim tedno in več. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #194 on: October 05, 2009, 10:00:20 AM »

Hvala ti,upam,da se res.Imam pa še eno vprašanje.Zadnje čase se mi dogaja,da vsako noč sanjam.In to sanje,ki nimam pojma,kaj mi sporočajo.Pa me zanima.Prejšnjo noč recimo,sem sanjala,da sem se pogovarjala z bežno znanko.Stala je ob oknu,jaz na cesti.Potem se je naenkrat tako močno nagnila skozi okno,da je padla predme na cesto.Spomnim se krvi pod njeno glavo in mojih misli,da bi morala biti mrtva,ona pa je govorila,da je vse v redu,medtem,ko sem sama kričala,naj že kdo pokliče reševalce...Tu mač.Obstaja kaka razlaga za to? :-\

V vsakem primeru sanjamo vsako noč, le da si sanje vedno ne zapomnimo.  ;)
Tudi te sanje so povezane s tvojim finančnim stanjem. Kaj ti pomeni trenutni "padec"?  Podzavest te spodbuja, da najdeš način in se "pobereš".
www.sepet-sanj.com