Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 329430 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline apemaya

• Veteran
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma X
« Reply #225 on: October 17, 2009, 06:38:42 PM »
Po dolgem casu spet sanjala, da ne morem najti primernega wc-ja.  ;D Ampak sumim en prevod, ki me dela zivcno, ker je prevod grozen ravno za odtenek manj kot original... sem se psihicno pripravila, da enkrat ko ga oddam, je vse mimo ....danes pa dobim mail, da bo na katalogu pisalo, kdo ga je prevajal... danasnje sanje pa bodo enomesecno "zaprtje":-))

Dragica, vem, kako je prevajati original, ki je obupen, zato ti pošiljam ljubeče energije, da se bo vse izteklo ugodno zate.  :-* :-* :-*

Hvala, Gaja! Upam, da bo na koncu spodobno izpadlo, ker se sedaj se v slovenscini zmisljujeo in spreminjajo :-/

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #226 on: October 18, 2009, 12:37:59 PM »
naše sanje so resnično duševni kino  ;)  ;D

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #227 on: October 18, 2009, 12:59:49 PM »
Danes pa sem imela sanje ... uf  :P
Najprej sem videla moskega, ki je rezal kupe mesa - svezih zrezkov. Ni bil mesar, po videzu pa ga tudi nisem poznala. Res ogromne kupe je imel pred seboj na mizi in to pridno snitkal.  :D
Sla sem po cesti, v smeri doma, nakar vidim dva velika avtobusa in policijo. Zbala sem se in si v mislih govorila: (Kako, ce pa sem placala kazen ... pa ja ne ze spet!)  :-\ - no to je bila slaba vest iz preteklosti. V sanjah sem razmisljala, ce se storila se kaksno napako, da moram ponovno placati policajem.
Potem sem sla dalje in si nekaj prepevala.
 ;D
U glavnem ...
pravi kino Taja, ce tako pravis.  :D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #228 on: October 18, 2009, 08:00:50 PM »
naše sanje so resnično duševni kino  ;)  ;D

ko jih vsaj priblizno znas razvozlati, se ti odkrije neverjetna slika  :D

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #229 on: October 19, 2009, 10:27:38 AM »
Že drugič v tem mesecu sem čistila, brisala prah in pajčevine. Tokrat sem zlagala knjižno polico in odstranjevala knjige, za katere sem menila, da mi ne bodo več služile in zelo natančno čistila police. Na koncu sem bila prezadovoljna. Ko sem našla žogico mojega pokojnega psa, se je pojavil ob meni in sem še njega presrečna pocartala ;D

Ne glede na to, da sem Devica  ;D menim, da mi sanje dajejo namige, da moram dokončno počistiti s staro duševno kramo, kot so strahovi, skrbi, bojazni...imam prav, Regina  ::)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #230 on: October 19, 2009, 10:48:19 AM »
Imaš prav, taja  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #231 on: October 19, 2009, 11:10:59 AM »
Hvala Regina, že čistim  ;D

:-*
« Last Edit: October 19, 2009, 11:20:06 AM by taja6 »

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #232 on: October 24, 2009, 12:23:19 AM »
Seveda. Skozi sanje se dejansko pogovarjajo s tabo. Preberi si knjigo Devet stopnic in vse ti bo postalo bolj jasno.

:-* Gaja

Sem prebrala knjigo Devet stopnic. Kar požrla sem jo, v manj kot enem dnevu. Odkar si mi tu napisala, naj si jo prebere, me je prijelo in sem jo morala takoj imeti. Tako me je potegnila.  :o
9ZK 656

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #233 on: October 24, 2009, 03:00:14 PM »
Včeraj sanjala oltar, nisem uspela priti do njega, tam v bližini je bil  neki gospod, pa mi je pomagal, prijel je delček tega in ga odmaknil, skratka oltar se je dalo premikat kakor vrata, kakor da je bil napravljen iz več delov..šla sem lahko mimo.........potem pa bila v nekem skladišču, tako je bilo umazano, ne tla, na tleh so bile kartonaste škatle v njih konzerve in jaz sem si mislila, joj kaki nered, kako se te škatle zanemarjene umazane, kdo bo to kupil.......potem pa konec.

Razlago sem prebrala v sanjski knjigi a bi želela še kak drugi komentar?
Ne vem če sem tako pametna, da b imela nekaj znanja v sebi, samo odpreti se mora........lahko da je tudi res .........a pustimo se presenetiti.....
Kar se pa oltarja tiče, ne bi rekla da sebe dajem na oltar, mogoče pa sem res preveč ponižna.........zadnje čase se mi zdi,  nekateri bi že malo z menoj ali pa po meni korakali????Ne vem tudi motim se,  :-\

pozdrave by luana ;) ;)
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #234 on: October 25, 2009, 08:03:31 AM »
Ne vem če sem tako pametna, da b imela nekaj znanja v sebi, samo odpreti se mora........lahko da je tudi res .........a pustimo se presenetiti.....
Kar se pa oltarja tiče, ne bi rekla da sebe dajem na oltar, mogoče pa sem res preveč ponižna.........zadnje čase se mi zdi,  nekateri bi že malo z menoj ali pa po meni korakali????Ne vem tudi motim se,  :-\

Lepo, da si se potrudila s komentarjem. ;)
Mogoče pa je skrajni čas, da daš sebe na oltar, ne pa da se žrtvuješ za nekaj, kar je že v osnovi obsojeno na propad. ::)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #235 on: October 27, 2009, 08:08:48 AM »
Danes ponoči sem spet čistila  ;D tokrat kuhinjo in odnašala smeti  ;D

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #236 on: October 27, 2009, 05:45:54 PM »
Kar se pa oltarja tiče, ne bi rekla da sebe dajem na oltar, mogoče pa sem res preveč ponižna.........zadnje čase se mi zdi,  nekateri bi že malo z menoj ali pa po meni korakali????Ne vem tudi motim se,  :-\

Lepo, da si se potrudila s komentarjem. ;)
Mogoče pa je skrajni čas, da daš sebe na oltar, ne pa da se žrtvuješ za nekaj, kar je že v osnovi obsojeno na propad. ::)

Hvala Regina, res sebe dat v ospredje, vedno sem korak nazaj, a taka je moja narava, bo vem da je, ker delam na temu....... :)

by luana  ;)
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #237 on: October 29, 2009, 09:10:15 AM »
Danes ponoči sem spet čistila  ;D tokrat kuhinjo in odnašala smeti  ;D

Pridna.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #238 on: October 29, 2009, 09:14:02 AM »

Hvala Regina, res sebe dat v ospredje, vedno sem korak nazaj, a taka je moja narava, bo vem da je, ker delam na temu....... :)

by luana  ;)

Lepo. Verjetno tudi sama čutiš, da je skrajni čas.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #239 on: November 02, 2009, 11:25:11 AM »
Moje danasnje sanje si v eni tocki ne znam razlozit- mogoce si je ne znam razloziti, ker je pac tak simbol.

Sem mojemu govorila, kaksna naj bi bila hisa, da bi bila najbolj prakticna in varna pred nalivi, ker naj bi se zacelo obdobje nalivov. Pa sva sla do ene hise na hribu, ki je imela garazo povezano s hiso s hodnikom- ampak to je bil samo primer, ker meni sicer hisa ni bila vsec, pa se dokoncana ni bila, je pa imela super razgled.

Lastnike hise sva poznala, zato sva vstopila in ko smo pogledali ven je zacelo padati nekaj belega- bili so mali beli krizi.

Ok, vse je povezano s prvim novembrom- to se vidi povsod, samo kaj je s temi "belimi" krizi? Na kaj namigujejo- nedolžnost, cistost...cesa?

Hvala :-*