Danes pa sem imela hecne sanje,no vsaj zelo zanimive

Sem sanjala,da je nek moški metal kovance v travo in jaz sem jih pobirala,bili so euri,ampak ne po 1 eur,ampak po 500 eur 1 kovanec in en po 300 eur,pa po 1000 eur...
Moški je bil videti bolj kot klošar,reven in sem dobila slabo vest,ker sem pobirala te kovance in jih hotela seveda vzeti,saj bi mi prišli zelo prav

Pa me ta moški pogleda,tako brez besed sva se sporazumevala in mi pravi,ja seveda ti kar vzami te kovance,saj so tvoji,tebi pripadajo,ker si jih ti našla,zato jih pa mečem,da vidim kdo jih bo našel in si jih ravno ti,tako da bodi vesela in jih vzami. Videla sem,da misli resno in da je bil to res njegov namen.
Potem pa sem ugotovila,da imam v žepu listke,dobitne listke,kjer so bili napisani ogromni zneski denarja. Nisem mogla verjeti,kako najprej ti kovanci,sedaj pa še ti dobitni listki,kjer je pisalo tam po 30.000 eur,pa po 50.000 eur. ... Vedela sem,da jih moram iti samo še vnovčiti. Občutek sem imela,kot da je to nagrada za tisto pobiranje kovancev s tal,kot da sem bila še nagrajena zato,da sem pobirala kovance. Skratka vse skupaj hecno

Bom pa šla vplačati kakšen loto listek,pa poročam

No, v resnici pa sem si razlagala,da pravzaprav denar leži na tleh za vse,samo pravi trenutek moraš ujeti,da ga vidiš in najdeš,pač moraš biti pozoren in če si in ga najdeš,te čaka še nagrada za to tvojo pozornost.
Samo ne znam si to razlagati za svoje življenje. Me čaka kakšno lepo plačilo

Bi morala biti na kaj prav posebej pozorna

Regina,saj veš tvoj komentar bi bil spet dobrodošel

Sem gledala tvoje simbole,pa nikjer zasledila denarja ???