Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 329454 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma X
« Reply #285 on: November 12, 2009, 09:41:35 PM »

Bodi še malo pozorna na tiste, ki so najbolj "sladki".  ;)

Objemček tudi tebi  :-*

PS: pa pridi spet kaj naokrog  ;)

Ja, sladkor zna bit škodljiv  ::) Z veseljem bom spet prišla. Objemček  :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #286 on: November 13, 2009, 07:48:12 AM »
No, sem že malo spremenila sanjsko tematiko - to noč sem pomerjala čudovite in nenavadano udobne salonarje. Prav občudovala sem jih in jih kazala prijateljici. Kako babje  ;D
Pa moj pokojni kuža me je spet prišel obiskat, tega sem vedno zelo vesela.  :-*

Naredite si lep petek  :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #287 on: November 13, 2009, 06:23:56 PM »

Bodi še malo pozorna na tiste, ki so najbolj "sladki".  ;)

Objemček tudi tebi  :-*

PS: pa pridi spet kaj naokrog  ;)

Ja, sladkor zna bit škodljiv  ::) Z veseljem bom spet prišla. Objemček  :-*

Se že veselim  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #288 on: November 13, 2009, 06:24:53 PM »
No, sem že malo spremenila sanjsko tematiko - to noč sem pomerjala čudovite in nenavadano udobne salonarje. Prav občudovala sem jih in jih kazala prijateljici. Kako babje  ;D

No, pa je še moški vpleten  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #289 on: November 13, 2009, 06:53:35 PM »

moški itak  ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #290 on: November 13, 2009, 09:29:16 PM »

moški itak  ;D

;D
www.sepet-sanj.com

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #291 on: November 13, 2009, 11:05:27 PM »
Sanjala sem o dveh prijateljih iz najstniških let, v enega od njih sem bila zaljubljena. Nobenega od njiju nisem videla že kakšnih 20 let in nimam stika z njima. Ne spomnim se podrobnosti, samo prijetnih občutkov, s katerimi sem se zbudila. Sicer smo se spoznali v živo, ampak smo prijateljstvo vzdrževali na daljavo prek pisem. Ali je to znak, da nekdo od njiju potrebuje mojo pomoč in naj ju poiščem?

:-* Gaja

Če tako čutiš, je to to.

Hvala enako. Imej lep vikend.

Hvala, draga. :-* :-* :-*

Verjetno ti nisem dosti pomagala, ampak v takih trenutkih je res najpomembnejši tvoj občutek.
Uživaj  :-*
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #292 on: November 14, 2009, 08:23:17 AM »
Eko, spet jaz, draga Regina.
Z mamico sva bile skupaj v zabaviščnem parku. Najbolj se spomnim  tunelov, v katere se spustiš in tobogane, kjer te pošprica z vodo. Bilo je mrzlo, takle čas in vsi smo bili v bundah. Na nas je špricala topla voda in sploh ni bilo nič mrzlo.
Nazaj grede sva hotele iti na kremšnito in kozarec vina, bile smo kar mokre od tega špricanja. Čez en hotel se je šlo do edine odprte restavracije v tem času in noter je bil spet bazen. Topla voda. na mah sem skočila v bazen tople vode, oblečena v bundo, škornje, ni da ni. Vsi smo se smejali in se zabavali. Spet vijolična barva, tokrat moja bunda.

Če se ti kaj sanja,kaj bi tole lahko bilo?
Hvala lepa.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #293 on: November 14, 2009, 11:45:46 PM »
Meni se vedno kaj sanja, skorpijonka  ;D
Verjetno gre za nadaljevanje prejšnjih sanj, ampak brez tvoje povratne informacije težko kaj dodam.
www.sepet-sanj.com

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #294 on: November 16, 2009, 06:00:03 PM »
Danes pa sem imela hecne sanje,no vsaj zelo zanimive :D
Sem sanjala,da je nek moški metal kovance v travo in jaz sem jih pobirala,bili so euri,ampak ne po 1 eur,ampak po 500 eur 1 kovanec in en po 300 eur,pa po 1000 eur...
Moški je bil videti bolj kot klošar,reven in sem dobila slabo vest,ker sem pobirala te kovance in jih hotela seveda vzeti,saj bi mi prišli zelo prav :D
Pa me ta moški pogleda,tako brez besed sva se sporazumevala in mi pravi,ja seveda ti kar vzami te kovance,saj so tvoji,tebi pripadajo,ker si jih ti našla,zato jih pa mečem,da vidim kdo jih bo našel in si jih ravno ti,tako da bodi vesela in jih vzami. Videla sem,da misli resno in da je bil to res njegov namen.
Potem pa sem ugotovila,da imam v žepu listke,dobitne listke,kjer so bili napisani ogromni zneski denarja. Nisem mogla verjeti,kako najprej ti kovanci,sedaj pa še ti dobitni listki,kjer je pisalo tam po 30.000 eur,pa po 50.000 eur. ... Vedela sem,da jih moram iti samo še vnovčiti. Občutek sem imela,kot da je to nagrada za tisto pobiranje kovancev s tal,kot da sem bila še nagrajena zato,da sem pobirala kovance. Skratka vse skupaj hecno ;D Bom pa šla vplačati kakšen loto listek,pa poročam :D :D :D
No, v resnici pa sem si razlagala,da pravzaprav denar leži na tleh za vse,samo pravi trenutek moraš ujeti,da ga vidiš in najdeš,pač moraš biti pozoren in če si in ga najdeš,te čaka še nagrada za to tvojo pozornost.
Samo ne znam si to razlagati za svoje življenje. Me čaka kakšno lepo plačilo :P Bi morala biti na kaj prav posebej pozorna :o
Regina,saj veš tvoj komentar bi bil spet dobrodošel ang: :-* ang:
Sem gledala tvoje simbole,pa nikjer zasledila denarja ???
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #295 on: November 16, 2009, 07:35:42 PM »
Verjetno gre za nadaljevanje prejšnjih sanj, ampak brez tvoje povratne informacije težko kaj dodam.

Kaj da ti rečem? Še vedno razmišljam,kje bi se lahko tako preveč razdajala...nisem pa res nikjer našla natančnega pomena vijolične barve.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #296 on: November 16, 2009, 10:14:25 PM »
Regina,saj veš tvoj komentar bi bil spet dobrodošel ang: :-* ang:
Sem gledala tvoje simbole,pa nikjer zasledila denarja ???

Recimo: http://www.sepet-sanj.com/igra/sanjeinigre.htm
Sicer pa denar v sanjah ne pomeni nujno "denarja", ampak je lahko le prispodoba za neke druge lastnosti, slabosti in vrline, kot so fizična moč, čustvena in psihična energija, želja po ugledu, ocenjevanje lastne vrednosti, dovzetnost za skušnjave in skrajnosti..., poleg tega pa je pomembno, kakšen je tvoj odnos do denarja, saj ravno ta ti pove, kakšen je odnos do nečesa, kar pač v sanjah predstavlja.

No, v resnici pa sem si razlagala,da pravzaprav [bgcolor=#EEEE00]denar[/bgcolor][/size][/size][/size][/size][/b] leži na tleh za vse,samo pravi trenutek moraš ujeti,da ga vidiš in najdeš,pač moraš biti pozoren in če si in ga najdeš,te čaka še nagrada za to tvojo pozornost.
Uau, kako lepo si si odgovorila, ampak če zdaj besedo denar zamenjaš za neko drugo "vrednost", kaj bi dobila?  ;)

Na loterijo po kakšno srečko pa kljub vsemu stopi.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #297 on: November 16, 2009, 10:20:36 PM »

Kaj da ti rečem? Še vedno razmišljam,kje bi se lahko tako preveč razdajala...nisem pa res nikjer našla natančnega pomena vijolične barve.

Ne spomnim se, kdo je to bil, ampak pred kratkim je nekdo ravno v sanje dodal en super link o simboliki barv. Malo poglej nazaj.
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #298 on: November 17, 2009, 07:25:46 AM »
Modra: harmonija, zadovoljstvo, umirjenost, pasivnost, neskončnost...

Modra barva učinkuje pomirjujoče in sproščujoče. Z njeno pomočjo lahko najdemo notranji in zunanji mir, ublažimo stres in napetost. Modra sprošča živčno pogojeno zakrčitev, mišice in pomiri srce. Posreduje uravnovešeno energijo potrebno za zdravo delovanje organizma, da lagodno premaguje naporen vsakdan. V barvni terapiji se uporablja pri zdravljenju migrene, pri obolelem grlu, vročičnih boleznih in bolečinah hrbta. Kot meditativna barva se modra uporablja za ohladitev stresa, za regeneracijo in počitek.

Modro barvo ljudje povezujemo s širino sijočega poletnega neba, z nedoumljivo globino morja, z jezeri, rekami in potoki. V čarovništvu modro barvo uporabljajo pri ritualih, ki imajo za cilj modrost, harmonijo, mir ali notranjo luč in za okrepitev kakršnega koli vpliva. Modra barva je barva pripadnosti, pospešuje smeh in vedrost. Barva morja prepoznava resnico skozi jasnost.
To je tudi zdaleč najbolj priljubljena barva, tako med ženskami kot tudi med moški. Modra je tiha in pomirjujoča. Kot barva neba izraža daljavo in neskončnost. Kot barva morja simbolizira dušo, nezavedno in neznano, temo in ženski vidik.

V alkimiji je modra barva povezana s planetom Zemlja, ampak tudi z Jupitrom, s safirjem, zvestobo in trajnostjo. Temno modra simbolizira mir, globino, noč in v nekaterih primerih tudi smrt. Modra pa je tudi melanholična barva, barva, ki lahko zbledi. Z njo povezujemo hlad, laž in v nekaterih kulturah vinjenost.

Pomen modre barve v kulturah in verah

* V orientalskih deželah so vrata in okna pobarvana z modro, da privabijo dobre duhove in bogove.
    * Iz Starega Orienta izvira običaj, da se dojenčke povija v modre krpe blaga. Ta tradicija se je v patriarhatu razširila samo na fantke, ker so punčke “manj” vredne.
    * V matriarhalnih kulturah je igrala modra barva centralno vlogo. Devico Marijo krasi modri plašč. Marija tako uteleša umirjenost in ponotranjenost, zvestobo in tradicijo
    * V  Starem Egiptu je bila temno modra barva vode in s tem barva življenja. Egipčani so nosili moder nakit, ker so verjeli, da v modri živi zdravilna moč., Pri posebej slavnostnih priložnostih je faraon nosil modro čelado in s tem prikazal svoj neposreden izvor od bogov na nebu.
    * Tudi na Kitajskem simbolizira modra nebesne sile in nesmrtnost
    * V Indiji so različna božanstva prikazana z modro glavo ali modro barvo kože. Slon naslikan v modri barvi stoji kot znak najvišje poduhovljenosti in božjega razsvetljenja.

VIR: http://www.pozitivke.net/article.php/Barve_Pomen_Kultura_Vera_Duhovnost/print

;)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #299 on: November 18, 2009, 01:58:52 AM »
Sem imela moro zato jo moram kar takoj napisat. Kaj pomeni pojma nimam, me je pa uspela vržt pokonci.

Iskala sem mojega Tomažka zunaj. Šel je s prijatelji in nikjer ga nisem našla. Ko sem ga končno odkrila je bil z nekimi mulci ves potetoviran s črkami po obrazu (F M in še ena črka so bile povsod). Bila sem šokirana ga odpeljala in mu po poti dopovedovala, da to ni ok, da ostane za celo življenje, da če že tatoo se da nekaj lepega ne pa črke po obrazu (potetovirali so ga tisti mulci) in da se gre to k profesionalcu kjer je sterilno in varno in kako so se grdo ponorčevali iz njega in ga iznakazili za celo življenje. On pa mi je nazaj jezikal kako sem tečna in zoprna in da itak gre za njegov obraz in kaj me briga in nasploh se je obnašal kot nek čisto grozen najstniški prestopnik :o
Počutila sem se čisto nemočno, bila zgrožena in na robu obupa.
Še dobro, da sem se zbudila.

Mogoče še v dodatno informacijo dejstvo, da o tetoviranju nimam slabega mnenja ali kakšnega prepričanja, da je to za kakšne posebne skupine ali kaj podobnega.

Že vnaprej hvala za kak namig :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna