9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: neely18 on August 17, 2009, 01:27:29 PMQuote from: Princes on August 17, 2009, 01:14:59 PMNeely, prosim za karto. Hvala Draga Princeska, imaš posebno željo iz navedenih v mojem "napovednem" postu ali si morda mislila na enako posredovanje, kot ostala dekleta. Saj ti lahko karto povlečem. Ne oziraj se na post namenjen Taji, ker sem jo le malo podražila, saj sem začutila, da se tudi ona javi in sem že imela sporočilo zabeleženo (nehote ).Kar javi, sem še tu. lumpa
Quote from: Princes on August 17, 2009, 01:14:59 PMNeely, prosim za karto. Hvala Draga Princeska, imaš posebno željo iz navedenih v mojem "napovednem" postu ali si morda mislila na enako posredovanje, kot ostala dekleta. Saj ti lahko karto povlečem. Ne oziraj se na post namenjen Taji, ker sem jo le malo podražila, saj sem začutila, da se tudi ona javi in sem že imela sporočilo zabeleženo (nehote ).Kar javi, sem še tu.
Neely, prosim za karto. Hvala
Quote from: neely18 on August 17, 2009, 01:44:31 PMPrinces zate= št. 10 (ker si 10-ta po vrsti ) hrizopraz "S" kot Sanje, (vizija), Sreča, (Sledi Svojim Sanjam, kjer te čaka Sreča in zaupaj), torej ... uresničitev želja, sreča, le misli, želje usmeri na pozitivno pot uporabi svoje darove še sebi v korist Neely hvala od srca. Neopazno sem preko tega sporočila prejela še angelsko in vnebovzetno vodstvo (prejšnji post tvoj 933, tega si poslala si mi ob .1.44; pisala dokument 33 po vrsti. Če to ni spremstvo, potem tudi nič. Hvala še enkrat
Princes zate= št. 10 (ker si 10-ta po vrsti ) hrizopraz "S" kot Sanje, (vizija), Sreča, (Sledi Svojim Sanjam, kjer te čaka Sreča in zaupaj), torej ... uresničitev želja, sreča, le misli, želje usmeri na pozitivno pot uporabi svoje darove še sebi v korist
(tvojo pomoč potrebujem ... shy ... ne znam nalepiti pravega linka za avatar )
Quote from: taja6 on August 17, 2009, 01:55:33 PMQuote from: neely18 on August 17, 2009, 01:27:29 PMQuote from: Princes on August 17, 2009, 01:14:59 PMNeely, prosim za karto. Hvala Draga Princeska, imaš posebno željo iz navedenih v mojem "napovednem" postu ali si morda mislila na enako posredovanje, kot ostala dekleta. Saj ti lahko karto povlečem. Ne oziraj se na post namenjen Taji, ker sem jo le malo podražila, saj sem začutila, da se tudi ona javi in sem že imela sporočilo zabeleženo (nehote ).Kar javi, sem še tu. lumpa hihi saj veš, da uživam, ko jo kdaj komu zagodem ... (tvojo pomoč potrebujem ... shy ... ne znam nalepiti pravega linka za avatar )
PREJ JE BILA SLIKCA, ZDAJ JE PA RES NI ( PRVI LINK S SHRANI.SI PRILEPI V OKENCE - MY OWN PICS )
Quote from: nensi on August 17, 2009, 11:58:39 AMtle pa dogaja, a lahko še jaz piskrček pristavim (bom kar skledo )hvala, objem nensihuaahahaha ... ti kar, zaloga ogromna, neomajna ... Nensi zate= št. 9 in št. 4 aventurin spletaš niti k novim izzivom, polnim odgovornosti, zmoreš, saj je moč v tvojih rokah, srcu, lahkotno proti zmagam in poteh obilja vsak odnos je z določenim razlogom, namenom, za določeno lekcijo, ... trenutni/ svež veter, preobrazba, razcvet, lahkotnost, svoboda, spontanost, sproščenost
tle pa dogaja, a lahko še jaz piskrček pristavim (bom kar skledo )hvala, objem nensi
Quote from: taja6 on August 17, 2009, 02:09:43 PMPREJ JE BILA SLIKCA, ZDAJ JE PA RES NI ( PRVI LINK S SHRANI.SI PRILEPI V OKENCE - MY OWN PICS )Pa saj sem in mi je v profilu pokazalo ogromno sliko, potem na forumu pa nič.
Neelika draga,iz srca hvala za tole sporočilo, pa še moji najljubši števili objem tebi in tvojim energijam
Quote from: neely18 on August 17, 2009, 02:10:48 PMQuote from: taja6 on August 17, 2009, 02:09:43 PMPREJ JE BILA SLIKCA, ZDAJ JE PA RES NI ( PRVI LINK S SHRANI.SI PRILEPI V OKENCE - MY OWN PICS )Pa saj sem in mi je v profilu pokazalo ogromno sliko, potem na forumu pa nič. poskusi še enkrat narediti enako, kot si prvič - ker slikca, avatarček se je lepo videl, če ne pa meni po mailu skico pošlji, da ti poskusim jaz pravi link poslati ( bom pri sebi poskusila )sem vedela, da se boš meni oglasila, zato sem imela že vnaprej pripravljen odgovor
Quote from: taja6 on August 17, 2009, 02:23:25 PMQuote from: neely18 on August 17, 2009, 02:10:48 PMQuote from: taja6 on August 17, 2009, 02:09:43 PMPREJ JE BILA SLIKCA, ZDAJ JE PA RES NI ( PRVI LINK S SHRANI.SI PRILEPI V OKENCE - MY OWN PICS )Pa saj sem in mi je v profilu pokazalo ogromno sliko, potem na forumu pa nič. poskusi še enkrat narediti enako, kot si prvič - ker slikca, avatarček se je lepo videl, če ne pa meni po mailu skico pošlji, da ti poskusim jaz pravi link poslati ( bom pri sebi poskusila )sem vedela, da se boš meni oglasila, zato sem imela že vnaprej pripravljen odgovor In kdo je potem lumpa ...
Quote from: cvetka on August 16, 2009, 07:28:04 PMNeely, tudi jaz bi se rada pustila presenetiti, lp Cvetka zate= št. 3 in št. 6 si prepričana, da veš kaj si želiš? je pravi razlog? poglobi se vase, spusti razum na "pašo" in deluj iz srca, prisluhni svoji intuiciji, tistemu tihemu glaseku, čutenjem, sledi sporočilom, ki ti jih nosijo angeli, energijo vloži tja, kjer pričakuješ rezultate ... Ovinki so nepotrebni ... zavedaš se, da imaš angele ob sebi in Gabrijel je ta čas tvoj vodnik, ... prisluhni glasbi, glasbi, ki te sprošča, pomirja in obenem, ki zbudi veselje v tvojem srcu
Neely, tudi jaz bi se rada pustila presenetiti, lp
Danes sem na voljo za angelski vpogled, če katera želi