Author Topic: Angelske karte - III. del  (Read 115355 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
Re: Angelske karte - III. del
« Reply #255 on: August 17, 2009, 02:03:22 PM »
Neely, prosim za karto. Hvala :-*
Draga Princeska, imaš posebno željo iz navedenih v mojem "napovednem" postu ali si morda mislila na enako posredovanje, kot ostala dekleta. Saj ti lahko karto povlečem.  ;) Ne oziraj se na post namenjen Taji, ker sem jo le malo podražila, saj sem začutila, da se tudi ona javi in sem že imela sporočilo zabeleženo (nehote   ;) ).
Kar javi, sem še tu.  ;)

lumpa  ;)  :D

hihi  :D saj veš, da uživam, ko jo kdaj komu zagodem ...  ;) :P
Lumpa? Jaz? Itak.  :D

(tvojo pomoč potrebujem ...  :-\ shy ... ne znam nalepiti pravega linka za avatar  ::) )
« Last Edit: August 17, 2009, 02:09:33 PM by neely18 »
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #256 on: August 17, 2009, 02:05:48 PM »
Princes zate= št. 10 (ker si 10-ta po vrsti  ;) )
                    hrizopraz
                    "S" kot Sanje,
(vizija), Sreča, (Sledi Svojim Sanjam, kjer te čaka Sreča in zaupaj), torej ... uresničitev želja, sreča, le misli, želje usmeri na pozitivno pot
                    uporabi svoje darove še sebi v korist

ang:

Neely hvala od srca. Neopazno sem preko tega sporočila prejela še angelsko in vnebovzetno vodstvo (prejšnji post tvoj 933, tega si poslala si mi ob .1.44; pisala dokument 33 po vrsti. Če to ni spremstvo, potem tudi nič.

Hvala še enkrat  :-*

Prosim.  ;) Me veseli, da si tako odprta za sporočila. Prav si ujela. Le tako naprej.  ;)  Torej ... ti si le sestavi interpretacijo od "ujetega". Marsikaj pove, mar ne.  ;)  ang:
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #257 on: August 17, 2009, 02:07:52 PM »

(tvojo pomoč potrebujem ...  :-\ shy ... ne znam nalepiti pravega linka za avatar  ::) )

Taja mojstrica. Meni tudi pomagala za avatar  ;D

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #258 on: August 17, 2009, 02:09:43 PM »
Neely, prosim za karto. Hvala :-*
Draga Princeska, imaš posebno željo iz navedenih v mojem "napovednem" postu ali si morda mislila na enako posredovanje, kot ostala dekleta. Saj ti lahko karto povlečem.  ;) Ne oziraj se na post namenjen Taji, ker sem jo le malo podražila, saj sem začutila, da se tudi ona javi in sem že imela sporočilo zabeleženo (nehote   ;) ).
Kar javi, sem še tu.  ;)

lumpa  ;)  :D

hihi  :D saj veš, da uživam, ko jo kdaj komu zagodem ...  ;) :P

PREJ JE BILA SLIKCA, ZDAJ JE PA RES NI ( PRVI LINK S SHRANI.SI PRILEPI V OKENCE - MY OWN PICS  ;) )

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #259 on: August 17, 2009, 02:10:48 PM »

PREJ JE BILA SLIKCA, ZDAJ JE PA RES NI ( PRVI LINK S SHRANI.SI PRILEPI V OKENCE - MY OWN PICS  ;) )

Pa saj sem in mi je v profilu pokazalo ogromno sliko, potem na forumu pa nič.  ::)

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #260 on: August 17, 2009, 02:16:29 PM »
tle pa dogaja, a lahko še jaz piskrček pristavim (bom kar skledo  ;D)
hvala, objem nensi

huaahahaha ...  ;D ti kar, zaloga ogromna, neomajna ...  ;)

Nensi zate= št. 9 in št. 4
                 aventurin
                 spletaš niti k novim izzivom, polnim odgovornosti, zmoreš, saj je moč v tvojih rokah, srcu, lahkotno proti zmagam in poteh obilja
                 vsak odnos je z določenim razlogom, namenom, za določeno lekcijo, ... trenutni/ svež veter, preobrazba, razcvet, lahkotnost, svoboda, spontanost, sproščenost

ang:

Neelika draga,

iz srca hvala za tole sporočilo, pa še moji najljubši števili
objem tebi in tvojim energijam  ang:  :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #261 on: August 17, 2009, 02:23:25 PM »

Pa saj sem in mi je v profilu pokazalo ogromno sliko, potem na forumu pa nič.  ::)

poskusi še enkrat narediti enako, kot si prvič - ker slikca, avatarček se je lepo videl, če ne pa meni po mailu skico pošlji, da ti poskusim jaz pravi link poslati ( bom pri sebi poskusila   ;) )

sem vedela, da se boš meni oglasila, zato sem imela že vnaprej pripravljen odgovor  :D :D :D :D :D

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #262 on: August 17, 2009, 02:24:31 PM »

Neelika draga,

iz srca hvala za tole sporočilo, pa še moji najljubši števili
objem tebi in tvojim energijam  ang:  :-*

hihihihi  :D :D Neelika ...

Prosim.  :-* Z veseljem, ...

a očitno še ni konec, kajti glava še vedno "gori", je še kar v tistem stanju ... kot da nekdo še rabi sporočilo ...  ???  :P hmmm ... nekdo v povezavi ... avto, promet, gozd, hrup, boli, zatiskanje ušes ali noče slišati nečesa, zatiskanje oči ... hmmm ... mislim, da oseba sama ve ... navadno se kdo najde v opisanem in se ni pripravljen "pojaviti".  ;)

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #263 on: August 17, 2009, 02:28:11 PM »

poskusi še enkrat narediti enako, kot si prvič - ker slikca, avatarček se je lepo videl, če ne pa meni po mailu skico pošlji, da ti poskusim jaz pravi link poslati ( bom pri sebi poskusila   ;) )

sem vedela, da se boš meni oglasila, zato sem imela že vnaprej pripravljen odgovor  :D :D :D :D :D

In kdo je potem lumpa ...  :D >:D  :D :D  ang:

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #264 on: August 17, 2009, 02:31:41 PM »

In kdo je potem lumpa ...  :D >:D  :D :D  ang:

ti pa jaz pa židana marela  ;D

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #265 on: August 17, 2009, 08:29:05 PM »
Neely, tudi jaz bi se rada pustila presenetiti, lp  ang: ang: ang:
Cvetka zate= št. 3 in št. 6
                   si prepričana, da veš kaj si želiš? je pravi razlog? poglobi se vase, spusti razum na "pašo" in deluj iz srca, prisluhni svoji intuiciji, tistemu tihemu glaseku, čutenjem, sledi sporočilom, ki ti jih nosijo angeli, energijo vloži tja, kjer pričakuješ rezultate ... Ovinki so nepotrebni ...
                   zavedaš se, da imaš angele ob sebi in Gabrijel je ta čas tvoj vodnik, ... prisluhni glasbi, glasbi, ki te sprošča, pomirja in obenem, ki zbudi veselje v tvojem srcu

ang:

Neely, hvala ti za tole modro pozornost,  ang:

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #266 on: August 18, 2009, 08:27:14 AM »
Danes sem na voljo za angelski vpogled, če katera želi

ang: ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #267 on: August 18, 2009, 08:42:25 AM »
Sem vedno za  :D

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #268 on: August 18, 2009, 08:51:01 AM »

Če bi hotela, bi lepo prosila. :shy
Hvala :-* ang:

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #269 on: August 18, 2009, 08:54:46 AM »