Author Topic: Theta healing-izkušnje in vprašanja. Četrti del.  (Read 152158 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: Theta healing-izkušnje in vprašanja. Četrti del.
« Reply #330 on: May 27, 2010, 04:07:24 PM »
Bravo Luna in vsi mi za podporo. :D
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Anarion

• Novinec
  • *
  • Where To Start In This Beautiful World?
« Reply #331 on: May 27, 2010, 04:23:55 PM »
Čestitke Luna!
Zdaj se pa lepo vozi  ;)
Theta praktik

Offline Luna

• Mojster
« Reply #332 on: May 27, 2010, 05:09:35 PM »
Hihi, havala vam!!! :D

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #333 on: May 27, 2010, 06:50:55 PM »
HVALA VAM:) Sem danes naredila izpit, je bilo vse kot je bilo treba ;D :-*

Bravo ;)
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #334 on: May 28, 2010, 08:29:20 PM »
Jaz se ze precej casa sprasujem eno stvar, pa mi nekako ne uspe priti do poglabljanja ali pa ne znam videti z drugega zornega kota.

Najprej vprasanje: ali verjamete v usodo?
Na to vprasanje si, ko je v zvezi s Theto, ne znam odgovorit. Namrec, vedno pravite, da se vse zgodi v najvisje dobro nekega cloveka. Ok, torej Kreator ze ve, zakaj se je nekaj moralo zgoditi. Jaz si tukaj razlagam, da ima pac tudi Karma kaj zraven.

Ampak, ce recemo, da se vse zgodi v najvisje dobro, zakaj bi potem to spreminjali? In potem, ko s theto skusamo nekaj spremeniti in se res zgodi- JUPI theta dela, ko pa se ne zgodi zeljeno- Jah, ko bo cas za to, se bo ze zgodilo. Saj Kreator ve kaj je v nase najvisje dobro.

Torej, ali s theto res kaj spremenimo, ali bi se to "v vecini dobro" tako ali tako zgodilo in se s tem, ko nekaj ukazujemo Kreatorju, slepimo, da imamo svojo usodo v svojih rokah.

Zelim samo odgovor na svoje vprasanje, ker ocitno ne razumem vsega bistva, mislim pa, da bi se lahko razvila konstruktivna debata.

Hvala vsakomur, ki si bo vzel cas in bo poskusal odgovoriti na moja vprasanja.

:-*

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #335 on: May 28, 2010, 10:21:05 PM »
Evo..TOCNO to tudi mene preganja in se sprasujem ze ene dva tedna  ::)

Ker vcasih pomislim ali bi se vse tako ali tako naredilo z ali brez thete..kdo ve? In ce se zgodi, pol recemo theta dela, ce se pa ne pa recemo ze ni bilo v najvisje dobro vseh.. Kdo pa pravi, da te stvari ne bi potekalo totalno enako brez vseh duhovnih pomagal?

Moje zivljenje je pred vedenjem za razlicne tehnike cisto lepo teklo. v vecini primerov sem bolj spontano zivela, ker se mi zdi, da zdaj ko dolocene stvari poznas, si tudi bolj odgovoren in se v dolocenih situacijah ustavis in razmisljas kako bos odreagiral (sploh dokler dolocenih stvari ne osvojis in jih delas cisto spontano), namesto da bi bil spontan oz vcasih se celo pocutim krivo, ker vem kako dolocena stvar deluje pa v kaksni situaciji zaradi razlicnih razlogov naredim kako drugace in se potem s tem obremenjujem, kar se drugace ne bi, ce ne bi poznala teh stvari.

Bi res prosila tudi jaz za odgovor in razjasnitev dilem..ego mesa strene  :o
« Last Edit: May 28, 2010, 11:19:51 PM by Daia* »

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #336 on: May 28, 2010, 11:23:28 PM »
Sem  se že odpravljala spat, pa malo še počekiram po SS...in nisem mogla it mimo debate, ki je v razcvetu.

Dekleti, moje mnenje je, da se itak vse zgodi takrat ko se mora in je vedno v najvišje in najboljše dobro nas samih.
Kar pa Theto ali pa katero koli drugo podobno tehniko zadeva, pa tako...mi smo vsi prirojeno intuitivni, janovedni, jasnočutni....le, da smo na te svoje darove skozi čas in pa okoliščine (tu predvsem mislim na vse načine poskusov upravljanja z ljudmi....) pozabili. :-\
No, jaz mislim, da če smo "povezani" sami s sabo in z vsem kar je, in to dejansko čutimo in tako živimo, pol ne more bit nikakor dugače, kot tako kot JE. In to tudi tako sprejmeš. Tu gre predvsem za sprejemanje sebe, za sprejemanje drugih, za sprejemanje vsega kar nas obdaja ang:, kar smo na žalost, skozi čas pozabili, saj če pogledate malo okrog sebe, ali pa bog ne daj kakšen časopis ali poročila, boste naletele na samo nestrpnost, nesprejemanje stališč drugega, pa da se ne spuščam v podrobnosti... :(

Theta gor ali dol, meni se zdi zelo COOL :o, da imamo eno tako tehniko na razpolago, kjer smo lahko v polni zavesti samega sebe, v popolnem sprejemanju tega kar je, kjer se zavemo, da smo polni brezpogojne ljubezni in da lahko z njo zdravimo, spreminjamo, transformiramo... meni se zdi strašno fajn, da je nekdo "izumil" pot, ki me pelje v SPOMINJANJE mene same, v spoznavanje božanskega bitja ki sem. ;)
Ne gre zanemarit dejstvo, da se pri Theti ozavešča, da smo sami stvaritelji, kreatorji svojega življenja! Torej, tako kot si boš postlal, tako boš spal.. in tudi to, na žalost, nekateri še pozabljajo...ker je seveda veliko lažje krivit druge za lasten neuspeh, kot pa sprejet dejstvo, da smo si sami pripeljali te okoliščine naproti....

Da ne bom predolga, pa tud ravno zbrana več nisem, prepuščam besedo še kolegicam, ki vam bodo mogoče na malo bolj učen način še razložile ;)
Jaz sem napisala tko kot jaz to čutim....

lepo se imejta, pa ne dvomita v sebe in svoje sposobnosti :-* :-* :-*
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #337 on: May 29, 2010, 06:20:45 PM »
Ok, da se še jaz malo vmešam v celotno debato.

torej, Kreator nam hoče samo dobro. To smo si vsi na jasnem. TODA upoštevati moramo, da zna biti naš ego zelo glasen, kar se tiče ostalih stvari, in da nam zna celotne zadeve zelo pokvariti. to, da imamo theto in da si lahko nekako preoblikujemo usodo, pomeni samo dobro. v nekem smislu je to darilo kreatorja tem ljudem, ki to znajo izkoristiti v svoje dobro. ni res, da bi vse stvari enako dobro potekale. človek, ki globoko v sebi nosi prepričanja, da ni popoln, ni dober, ni vreden, stremi k samouničevalnosti, lahko dela vse, kar hoče, pa mu vseeno ne bo šlo, čeprav se bo neizmerno trudil. in ne misliti, da s theto lahko spremenimo vsa dejanja tega sveta! vsak nosi v sebi tistega slabega volka, če lahko uporabim prispodobo iz indijanske kulture, in če boš tistega slabega volka hranil, se dobri ne bo mogel razviti. da, kreator ljubi vse nas, toda na nas pa je, da to sprevidimo in da poskušamo slediti njegovim smernicam.

pa še to, reči, da se ne zgodi tisto željeno - ali je to res tisto, kar mi potrebujemo in hočemo, ali je to tisto, kar naš ego hoče? sicer pa, če imamo res odstranjene vse negativne vzorce, ki jih nosimo v sebi, niti ne more prihajati do teh situacij, da ne dobimo tistega, kar hočemo. ko smo v popolni ljubezni do samega sebe, ko smo polni te brezpogojne ljubezni, nam aboslutno ničesar ne manjka. če pa se le najde kakšna malenkost, pa jo Kreator vsekakor nam da, če je le v naše dobro.

9ZK 674

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #338 on: May 29, 2010, 10:16:42 PM »
Oila!
Bom kar se da kratka.
Kje je Kreator? Kdo je Kreator?
Lahko čepiš in čakaš, da um, obremenjen z vsem kar je namenoma ali pomotoma padlo noter skreira kar pač na podlagi vsebine lahko skreira, ali pa se zavestno odločiš kako in kaj bo, izbira je vedno v tvojih rokah, je pa res, da je težko čepet in čakat, če to veš  ;) :D :-*
Lep dan!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #339 on: May 29, 2010, 11:16:32 PM »
torej, zaenkrat me najbolj bode v oci, to da sem cisto izkljucila EGO iz svojega razmisljanja. Pocasi se mi zdi, da zacenjam gledati v pravo smer, me pa zanima kaj imajo se drugi za povedati oz. kaj mi bo iz vasih odgovorov najbolj odzvnjalo v glavi ...

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #340 on: May 29, 2010, 11:56:29 PM »
Jaz bom tudi kar se da kratka. Če odgovorim kar tebi čebelica, je moje mnenje približno takšno ob tejle uri  ;) . usoda=karma in karma=prepričanja. Če si torej spreminjamo prepričanja, se vedno bolj razbremenjujemo svoje karme in posledično vplivamo na svojo usodo (pot), ki smo si jo kot duša začrtali. Theta nam le pomaga pospešiti odpravljanje vsega balasta.

Osebno rajši izbiram pot skozi življenje s široko odprtimi očmi, s sprejemanjem odgovornosti za vse kar se mi dogaja, kot da bi se pretvarjala in iskala krivce v drugih. Punce, malo si preberite svoja pisanja in izluščite prepričanja.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #341 on: May 30, 2010, 12:32:51 AM »
torej, zaenkrat me najbolj bode v oci, to da sem cisto izkljucila EGO iz svojega razmisljanja. Pocasi se mi zdi, da zacenjam gledati v pravo smer, me pa zanima kaj imajo se drugi za povedati oz. kaj mi bo iz vasih odgovorov najbolj odzvnjalo v glavi ...
Brez zamere Apemaya, a razmišljanje = ego in hvala, da ga imamo, da lahko preživimo v tem svetu dvojnosti.
Ko s popolno vero in zaupanjem pogledaš vase, v diamant v svojem srcu, veš vse, ne rabiš vedet kaj imajo drugi za povedat, ker enostavno čutiš, veš in živiš resnico = ljubezen in takrat vsa prepričanja odpadejo sama od sebe.
Teorija je preprosta, deluje v praksi, samo pri veri vase prepogosto pademo.
 :-* :-* :-*
Sladke sanje!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Mitra

• Novinec
  • *
« Reply #342 on: May 30, 2010, 08:46:00 PM »
HVALA VAM:) Sem danes naredila izpit, je bilo vse kot je bilo treba ;D :-*
;D
Po poti stopaj pokončno, in pogled usmeri v nebo, da lahko vidiš kakšen zaklad ti Bog polaga na pot po kateri hodiš.

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #343 on: May 31, 2010, 05:38:48 PM »
Punce hvala za konstruktivne odgovore.
Nikomur nic ne zamerim, ker bi rada malo bolje razumela in se popolnoma prepustila, saj sem ugotovila, da najlazje prides cez neko situacijo, ce se ne upiras in pustis stvarem da tecejo svojo pot- in tako pridemo do cesa boljsega (vsaj moje izkusnje so take).

Bi pa rada se eno vase razmisljanje: vse se zgodi v nase najvisje dobro - verjetno se zrtve kaksnih grozodejstev ne bi strinjale oz. bi sprasevale kako je lahko to bilo v moje dobro. Ok, lahko da boste napisali, da je nekdo tako stvar privabil v svoje zivljenje (spet se zrtve ne bodo strinjale) ampak ce se pa to zgodi otroku? Pa ne moremo vedno za vse kriviti starse in se najraje mamo.

me zanimajo vasa razmisljanja. Hvala!

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #344 on: May 31, 2010, 06:01:55 PM »
Kolikor sama razumem te stvari, je moje mnenje tako, da si kot dusa izberemo starse in neko pot oz. vec poti, katere izbiramo tekom zivljenja z odlocitvami in prepricanji (vendar zdaj imamo krasno tehniko, da lahko te stvari hitreje spreminjamo in si tudi usodo kreiramo sami)..da se dogajajo tudi grozodejstva (na zalost), pa je verjetno zato, ker se je dusa odlocila poplacati dejanja, ki jih je v prejsnjih zivljenjih sama pocela..
Slisi se pa grozno, sploh ce se to dogaja otrokom, ki si sami ne znajo oz. ne morejo pomagati.. in take novice se me vedno dotaknejo in si ne morem predstavljati, da nekdo lahko nekomu tako nebogljenemu naredi kaj hudega..  :'(