Sem se že odpravljala spat, pa malo še počekiram po SS...in nisem mogla it mimo debate, ki je v razcvetu.
Dekleti,
moje mnenje je, da se itak vse zgodi takrat ko se mora in je vedno v najvišje in najboljše dobro nas samih.
Kar pa Theto ali pa katero koli drugo podobno tehniko zadeva, pa tako...mi smo vsi prirojeno intuitivni, janovedni, jasnočutni....le, da smo na te svoje darove skozi čas in pa okoliščine (tu predvsem mislim na vse načine poskusov upravljanja z ljudmi....) pozabili.
No, jaz mislim, da če smo "povezani" sami s sabo in z vsem kar je, in to dejansko čutimo in tako živimo, pol ne more bit nikakor dugače, kot tako kot JE. In to tudi tako sprejmeš. Tu gre predvsem za sprejemanje sebe, za sprejemanje drugih, za sprejemanje vsega kar nas obdaja

, kar smo na žalost, skozi čas pozabili, saj če pogledate malo okrog sebe, ali pa bog ne daj kakšen časopis ali poročila, boste naletele na samo nestrpnost, nesprejemanje stališč drugega, pa da se ne spuščam v podrobnosti...

Theta gor ali dol, meni se zdi zelo COOL

, da imamo eno tako tehniko na razpolago, kjer smo lahko v polni zavesti samega sebe, v popolnem sprejemanju tega kar je, kjer se zavemo, da smo polni brezpogojne ljubezni in da lahko z njo zdravimo, spreminjamo, transformiramo... meni se zdi strašno fajn, da je nekdo "izumil" pot, ki me pelje v SPOMINJANJE mene same, v spoznavanje božanskega bitja ki sem.

Ne gre zanemarit dejstvo, da se pri Theti ozavešča, da smo sami stvaritelji, kreatorji svojega življenja! Torej, tako kot si boš postlal, tako boš spal.. in tudi to, na žalost, nekateri še pozabljajo...ker je seveda veliko lažje krivit druge za lasten neuspeh, kot pa sprejet dejstvo, da smo si sami pripeljali te okoliščine naproti....
Da ne bom predolga, pa tud ravno zbrana več nisem, prepuščam besedo še kolegicam, ki vam bodo mogoče na malo bolj učen način še razložile

Jaz sem napisala tko kot jaz to čutim....
lepo se imejta, pa ne dvomita v sebe in svoje sposobnosti