PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jutri bom vsem, ki ste me prosili, pogledala v kartice ... Nisem jih imela nič pri sebi ...Bi pa prosila, če lahko meni kdo pogleda (s katerimi koli kartami), kako bo z mojim študijem. Oz. bolj natančno ... Ali mi bodo podaljšali absolventski status?
Ženska, a bi mi lahko pogledala, če bova ohranjala stike z bivšim sodelavcem k mi je všeč.. pa če bova kej imela? hvala
Živjo!Mene pa zanima, nekaj glede s sodiščem v kratkem bom imel eno razpravo pa me zanima, kako se bo izteklo in še nekaj, šel bi v tožbo, ker so bili zelo krivični do mene, za eno odškodnisko zadevo, katera bi morala biti že davno poplačana pa me zanima a se mi splača it bom dobil ali izgubil, če bi šel...?LPHvala
Pozdravljena Ženska,prosim, če meni pogledaš za službo. imam s.p. in razmišljam o neki čisto novi dejavnosti, nekaj za mojo dušo. Bo to laufalo? Hvala. Love, lou
Quote from: lou on May 19, 2010, 06:53:56 PMPozdravljena Ženska,prosim, če meni pogledaš za službo. imam s.p. in razmišljam o neki čisto novi dejavnosti, nekaj za mojo dušo. Bo to laufalo? Hvala. Love, louU, super pokaže ... Kar sledi svojim sanjam. Rezultati znajo biti boljši, kot pričakuješ.
Hvala vama za odgovor glede mojega vprašanja. Ja, res se kaže neko novo delo na obzorju ... Sicer še nismo prepričani 100%, če bi začeli, ker gre za s.p. Joj, kako lepe napovedi! Upam, da bo res tako, ker me kar mal žre zadnje čase.Hvala še enkrat!
Občasno se lahko videvata. Kar v precejšnjem razmiku se mi kaže ... Ne prav pogosto.
Ženska, potrebovala bi tvojo pomoč..že na nekem drugem forumu si mi pomagala skozi težavno situacijo, sedaj pa se je na žalost ponovila podobna..sem v čustveni dilemi, kako naprej..srček se mi zadnje čase čudno oglaša in vedno težje ga krotim..kaj pravijo kartice glede mojega čustvenega življenja?Hvala za tvoj čas in pomoč
Quote from: ženska on May 26, 2010, 10:12:16 PMJutri bom vsem, ki ste me prosili, pogledala v kartice ... Nisem jih imela nič pri sebi ...Bi pa prosila, če lahko meni kdo pogleda (s katerimi koli kartami), kako bo z mojim študijem. Oz. bolj natančno ... Ali mi bodo podaljšali absolventski status?Lahko brez kart?Ja bodo ja, ne takoj, kakšna prošnja več ne bo odveč... Pa neko novo delo je na poti??????????? Ful zaposlena, boš pa vesela.
zdravo!mene pa zanima sobota, natančneje eno srečanje. kako se bo razpletlo?iz srca hvala že vnaprej!